- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един пръст vs един хуй
Евала pe0pl3! Проблема ми е следния няя да овартам.. снощи докато се самозадоволявах сама... направих нещо странно...![]()
Еми ...нали ми стана яку мега кефФ ... и си бракнах с малкия прас в клитора... и го вкарах до кокалчето от което ме заболя... бах
то не беше болка за умиране.. ами някво мн0о странно нз като притапена болка ама се осети.. нали после далго време около 5мин тфа осещане го имах.. и после мина... И значи сега.. аз сам на 15 и въпроса .. щом с малкия ми прас осештам тая болка и сещате се?!
![]()
... представям си с пенис... аз съм детствена да кажа .... кажете мноо ли ше ме боли
хора плаша се... баси малкия прас не е нищо в сравнение с един наежен х*й
.... даи те си мнението, моля! Благодаря!
![]()
П.П. Отговорете на анетата![]()
Моето маце го болеше само малко в началото,но не беше болка за умиране(според неините думи де...)
И на 15 години си "бъркаш в клитора"... В училище едно време учета, че в клитора не трябва да се бърка...![]()
То ако болеше от секса,щяха ли да го правят![]()
Първите няколко пъти ше те боли спох![]()
няма да те боли чак толкова... просто ще кажеш на приятеля си първо с пръст...и постепенно като те 'разработи' отдолу... (даже ще ти стане и приятно)... и после няма да те боли...още си тясна за т'ва така..сп0кс, не е болка за умиране...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
О.к,като си бръкна в клитора,вагината ти нададе боен зов че и тя иска нали?
Отг : Не беше кои знае каква болка за умиране
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
С кво си си бръкнала в клитора?По принцип не можеш да си вкараш твоя "пръс" там може малко по-надолу...Споко не боли ако се отпуснеш и си правиш кефа.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
От кога клитора има дупка?![]()
![]()
1. Клиторът е на около 2 сантиметра от вагината.
2. Във вагината няма кокал.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
маце в клитора и да искаш няка как да си бръкнеш =D>
а иначе по въпроса ти,мен лично си ме болеше но интересното че болката беше примесена с удоволствие и удоволствието надделя пред болката![]()
А я сега си представи главата на едно БЕБЕПървоначално написано от TanaHapka_
![]()
![]()
![]()
страшно няма, споко.
тва химената е като бандеролата, най-лесната работа. Никой не е умрял от загуба на девственост, виж, отраждане много са умряли.
Абе хора .. как ще си вкарате пръсти в клитора? Бахти глупостта! Да не мислиш, че пишката му в клитора ще ти влезе?
Хех .. айде няма нищо. Повече ще четеш по биология и ще си наяно, че полов контакт се осъществява не в клитора, а във вагината.
Иначе мен не ме боля от един пръст. Никак даже. Всъщност ми беше приятно.
И съвсем леко ме заболя от половия му орган (уфф .. как се изразявам само)
Тясна си, а и си девствена.За всеки си е индивидуално, при един боли повече, при други не толкова, при трети-даже никак.
men dori , o4udva6to, no ne me zabolq izob6toПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Мерси много за постовете виискам да се извиня за тапата ми нелепа грешка да обаркам клитор с вагина.. сещате се?! Съжаляжам, радвам се все пак, 4е сте разбрали тапата ми главица какво е имала в предви ..понеже повечето пишат "с кво си барка" КАЗАХ С ПРЪСТ БЕ!
![]()
.. се 1
благодаря ви отново !
![]()
![]()