- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вижте на какво е заприличал форума
Половината теми са гнусни ебавки, останалата част са просто ебавки :/
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
e карай бъзик да има![]()
![]()
аз от вчера съм тук вече сте ми любимци тоя форум-по-големи глупости не бях чела
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от D M X
Ami ti kato gledam davash primer za bezmisleni temi...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
В разнообразието не виждам нищо лошо. Ако всички теми са все сериозни сигурно всички ще изперкат от тъпотия. Виж, че повечето от сериозните теми са едни и същи.
И аз така, но поне се смея от сърце, както казах вече - Благодаря ви, че ви има.Първоначално написано от Just_Be
не ма слуша главата ко да прая???
btw sichki se smeem na prostotiite vuv foruma;]Първоначално написано от gu6ter
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
има нещо такова, що се отнася за този раздел..
най-лошото е, че е възможно да не са ебавки, а да е истина!![]()
Тея теми писани със странни имена и на мен ми правят впечетление и мисля да ги заключвам, защото дълбоко се съмнявам, че са сериозни.Мерси, че сподели мнението си.Внимавайте и с тази тема.
Първоначално написано от koalka
чак сега ли го осъзна....мисля че трябва да отделяш повече време на раздел СЕКС защото точно тук малкикте дечковци си избират да правят шеги...то не беше "смърдят ли ви задниците.....правих секс с баба ми.....изсрах се пред вратата на гаджето ми...и т.н." такива теми трябва да бъдат не заключвани а ТРИТИ.....а вие си губите времето да заключвате теми по ваше мнение....вземете най накрая да баннете няколко IP-та та да се оправи работата щото в последно време се чупя от смях пред компа
е к'ъв е проблема тогава? нали шоу става и ти е забавно.... като не ги трият, и не ги заключват на време, се възползвай и се забавлявай...Първоначално написано от Sh@d0w
повечето от темите, дето ги изброи, само като им прочета заглавията и не ги чета 'щото са ми направо гнусни... пфф... нооо понякога се излъгвам и на!...
простотията, като Вселената, е безгранична...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
добре казаноПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
брато трябва да направят специален раздел за простотии и там ще се събере половината форум да пише![]()
влез във Фън Фън Фън... там е масовата дебилщинаПървоначално написано от Sh@d0w
но т.к. простотиите тук са на тема секс.... за т'ва са и в този раздел
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
=D>Първоначално написано от Adwokat
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
ne moje bez takiva temi vse nqkoi 6te izprostee ma kakvo mu e lo6oto?ponqkoga ima razkartva6ti ne6ta![]()
Love is the slowest form of the suiside...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си
6to pak da neqma bazici...to ina4e 6te stane ebasi syharskiq forym...![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!