- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без презерватив?
Правите ли секс без презерватив? Ако имате доверие на партньора си и сериозна връзка със или без презерватив го правите? И при положение, че не взимате никакви противозачатъчни и момчето свършва извън вас, има ли някаква вероятност да се забременее?
Правил съм го само 1 път без презерватив...Да,има вероятност да забременее но е много малка
![]()
Аз не съм съгласна на "без". Страх ме е да рискувам пък и не мисля, че приятелят ми също ще се навие. За по-сигурно "със"А иначе опасност винаги има...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не.Първоначално написано от Анонимко
Имам му доверие, но въпреки това го правим СЪС! (м/удругото той също много държи на това.)Първоначално написано от Анонимко
Т'ва си е направо все едно да играеш на руска рулеткаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
abe kolkoto i doverie da mu ima6 prezervativa si e prezervativ....6toto vseki kazva abe na men nikoga nqma da mi se slu4i ne6to ot sorta na zabremenqvane ili puk lepkane na nqkoia gadost ama kato stane posle si bie6 glavata u stenata
Понякога правя, но винаги след това ме е шубе
![]()
Робинята на Quench
az vinagi bez.Predi se bqhme navili da go pravim sas ama ne mersi!Kato go vkara i go izkara i ko da viim???/...prizervativa skasan!Posle sled tfa i edin dr. se skysa!Ami ne blagodarq!Po dobre bez!
Последните 2 месеца го правим без презерватив, но аз пия противозачатъчни и съм спокойна. Въпреки това той пак не свършва в мен!
с приятелката ми го правим БЕЗ и е много хубаво.
Свършвам в нея, тя взима противозачатъчни.
Естествено не всеки път го правим без, защото са много вредни тези хапченца, но иначе усещането е невероятно!
абе вие тия противозачатъчни ги взимате като някакви бонбонки..не са много полезни..
praqvila sum go bez 2 -3 pati i poveche ne iskam che straxa sled tva e ujasen(vapreki che nikoga ne e svusrhval v men)
![]()
Да правила съм го без презерватив около 2-3 месеца,но разбира се имам голямо доверие на приятеля ми,но от скоро решихме да използваме презервативи,за да не сме под напрежение и да сме по-сигурни
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
zasega ne mi se riskuva .. ima dostatu4no vreme v koeto 6te go pravq BEZ ...