.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Аз_
    Guest

Не мога да разбера какъв съм?

Здравейте, искам да споделя нещо за себе си.
    Първо, аз обичам и се интересувам от история, политика и т.н. но проблемът е в това, че не мога да се определя какъв съм АЗ?
    Когато някъде около мен говорят за политика, аз яростно се намесвам и почвам да оспорвам всеки. Например ако някой каже, че е комунист аз почвам да защитавам фашистите и капиталистите, ако някой каже, че е фашист, веднага почвам да му обяснявам колко е глупаво и че трябва да е комунист. Ако някой говори срещу САЩ, аз съм пръв американец, ако някой говори срещу Русия, обратното и т.н. и в един момент аз защитавам и съм привърженик на дадена идеология, а в друг момент я отричам напълно и накрая самия аз не знам за кого съм всъщност.
    Мисля, че не е нормално това, защото всеки си има някакви предпочитания, но явно не и аз...
    Ето утре ще ходя да гласувам, но и аз не знам защо...
    предишния ден защитавах позицията на даден политик/партия, а утре ще гласувам точно за обратната.
    Моля ви за съвет и помощ.
    Peace

Guest

Re: Не мога да разбера какъв съм?

Кой ти е казал, че е задължително да си от някоя страна на нещата?
    Просто бъди себе си и защитавай който си искаш!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    В старанието си да си контра на хората, все да се правиш на индивидуален и различен, ти си започнал да стоиш винаги на позиции, различни от тяхните. Толкова много си се вживял в тая роля, че се е превърнало в навик. Хубаво, че обичаш дискусиите, но май си загубил своята собствена индивидуалност. Изгради си мнения по дадени въпроси и ако съвпаднат с тези на човека срещу теб, недей да се чувстваш кофти и да си сменяш позицията, за да не сте еднакви.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    south_park
    не гласувай щом не знаеш за кой си
    и нама смисъл всичките БГ политици са лъжливи богати копеленца
    you should kill yourself >=D

Ерудиран си, знаеш положителните и отрицателните страни на всички тези теми. Предполагам хората, с който си спорил не са били толкова на вътре в нещата и са крайни в твърденията си и винаги можеш да спориш с тях. Това и на мен ми се е случвало, примерно мразя когато някой е краен по отношение на комунизма в каквато и да е насока. Пък и винаги е добре да има някой, който да е на друго мнение, изобщо не обичам всички да са в унисон не е интересни

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    пийни една студена вода и си блъсни една злобарка, ако не друго поне ще се успокоиш...

Град
    Varna
    В живота има много роли ти явно играеш ролята на "Наблюдател" или "Критик" - стоиш в старни и когато не ти хареса нещо се вклюваш в спор!

"Този свят е сцена, кадето всички хора са актьори и всеки има миг в който трябва да влезе и излезе, и играе различни роли...."

У. Шекспир
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Айде, хубаво, че е ерудиран, че знае положеителните и отрицателните черти със всяко нещо. Ама...КЪДЕ ОСТАВА НЕГОВОТО ТВЪРДО МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСИТЕ?! Нама го...Ако продължава така, ще се обезличи.

Супер фен
    тц тц еййй голям проблем имаш хахахах кфо те бърка и що тряа си за някой.. кфо зн има изобщо? и изобщо кой говори пък за политика.. освен бабките де.. и ако тфа ще те успокои и аз не съм от никой хахах ебати как мое се занимааш с такива тъпотии хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Ми не всъщност би трябвало да е доста калоритен и да се отличава от станалите и пък и ти правиш ли разлика между трърдо и крайно мнение? Неговите са си доста твърди

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.

Цитирай Първоначално написано от Аз_
    Първо, аз обичам и се интересувам от история, политика и т.н. но проблемът е в това, че не мога да се определя какъв съм АЗ?
    Когато някъде около мен говорят за политика, аз яростно се намесвам и почвам да оспорвам всеки. Например ако някой каже, че е комунист аз почвам да защитавам фашистите и капиталистите, ако някой каже, че е фашист, веднага почвам да му обяснявам колко е глупаво и че трябва да е комунист. Ако някой говори срещу САЩ, аз съм пръв американец, ако някой говори срещу Русия, обратното и т.н. и в един момент аз защитавам и съм привърженик на дадена идеология, а в друг момент я отричам напълно и накрая самия аз не знам за кого съм всъщност.
    Мисля, че не е нормално това, защото всеки си има някакви предпочитания, но явно не и аз...
    предишния ден защитавах позицията на даден политик/партия, а утре ще гласувам точно за обратната.
    Peace
    Ми стани софист уа....
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от Аз_
    Peace
    хаха аз съм в почти същото положение...но главно се интересувам от бг политика и история... с нашите сме почти на едно мнение... но с приятелят ми... пффф винаги съм му контра... каквото и да каже независимо... до мин год беше скучно, защото и 2мата бяхме за 1 и съща политическа партия...но откакто се разцепихме на 2 лагера стигаме до големи караници... но поне аз отстоявам само мойта си и не му седя в опозиция само заради самата опозиция... (макар че понякога и т'ва става...нооо т'ва вече, когато адски мн му набера...)

идеята е да се замислиш какво харесваш, какво одобряваш, на какво си привърженик... във всяка една идеология има по нещо хубаво, положително, нещо, което ти харесва и мислиш, че е правилно... но начина по който да се достигне дадена цел е различна... и обикн в т'ва е разликата...

според мен ти нямаш проблем... ти си просто обективен и явно ерудиран... знаеш много...и когато чуеш някой да говори небивалици просто се намесваш в спора и го опровергаваш...но това не означава, че ти нямаш свое собствено мнение... факта, че днес ще гласуваш, доказва, че все пак имаш мнение... защото не можеш да гласуваш за всичките партиии... гласуваш само за 1...

така че не се лутай търсейки отговори на въпроси, които са вътре в теб...

Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Ми не всъщност би трябвало да е доста калоритен и да се отличава от станалите и пък и ти правиш ли разлика между трърдо и крайно мнение? Неговите са си доста твърди
    От написаното дотук от него, се разбира, че той няма свое мнение, мени го според това на другите, за да им противоречи всякога.

Ако отидеш при тоя човек и го питаш дали е ЗА присъединяването на Б-я към ЕС(примерно), той може да ти каже едно, а после обсъждайки с другиго, да казва друго. Това значи ли, че има собствено мнение?! НЕ! Просто се старае да противоречи на хората. Да, хубаво е да си ерудиран и да знаеш положителното и отрицателнтоо на всичко, но дори така, ти трябва да си имаш СВОЕ мнение по даден въпрос. А той няма.

Аз_
    Guest
    Прави сте, нямам собствено мнение...
    Обаче това днес ще се прекрати. Реших, ще бъда ДЕСЕН, християн-демократ, привърженик на САЩ и ЕС, както щете го наречете.
    Макар че и левите идеи не са никак зле офф майната му на всичко.
    Може да заключите темата.
    Благодаря на всички за отговорите

да живеят националистите! ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Ела към нас другарю, няма да съжаляваш
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Аз_
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    да живеят националистите! ^^
    Също така съм голям националист не разбра ли, че аз съм всичко.

Перковци

Guest
    ЕЙ ПИч ТИ ДЕТО ОТКРИ ТЕМАТА ПИТАш КАКЪВ ЛОГИЧНО
    ГЕЙ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си