- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- вашият град
е ко? във Варна сякаш няма големи магазини, кръчми, кина и т.н.Първоначално написано от ATAKABG
Бях в София (нищо лично към софиянци), но изобщо не ми хареса... може би, защото там не е 'вкъщи', може би защото има мн грозни сгради... олющени... т'ва по центъра, където и да се обърнеш имам чувството, че ще падне.... (с'я предполагам 90% ще започнат да ме нападат, но просто изразявам мнение, простете!). За нощния живот нищо не мога да кажа там... все още не съм го усетила...
Но Варна си е един мн хубав град... просторна морска градина, сега кмета както се е погрижил за нея (и не само) си е направо рай...строят няк'ви огромни красиви сгради...молове не знам си к'во... стадионите ще оправят, нов мост ще правят, пристанището ще преместят...изобщо ще обновят цяла Варна... и до 2013г се очаква да бъде един от 10те най-красиви града в Европа (не знам до колко ще стане факт... но дай Боже)
да не говорим и, че морето си е тук... и ест любимото ми място - фара на морска гара... от където се вижда цееееееелия град...
за минуси... пфф... колкото по-голям става града... толкова по-замърсен ще бъде. задръствания, коли... ако искаш да живееш на тихо, спокойно място...трябва да живееш в околните селца...макар че гледам, че и те добре са започнали да се пренаселват...
абеее, какво да говорим Варна си е Варна... обожавам си града и не бих го заменила за никой др.
За да не прозвуча съвсем като шовинистка, ще спомена само, че др-я град, който много харесвам е Велико Търново...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.