- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вие мушкали ли сте си кибер хуя в на мачката дупарата
МАчката ручала поганци и си лизала дупарата и вие фащате плъхешки спок
опа
спин
тъй ил беше?
ave ako si mahna rebrata 6te moga li da si blija pytaka
Тъй.
Много си оригинален.
Привлече ми цялото внимание към теб.
Сега няма да мога да спя цяла нощ, и ще си мисля само за теб.
Би ли бил така добър да си кажеш името.
Поне да си фантазирам с него.
Цун.![]()
Пхах всъщност не целя да подигравам тебе![]()
Не ми обръщайте внимание почтени потребители на форума![]()
Призовавам всички минетаджийки между 6 и 13 годишна възраст да ми се хващат на тъпните![]()
Но недей така, моля те. Искрено желая да се за- / о- позная с тебе.Първоначално написано от Анонимко
Не виждаш ли как лудо бие сърцето ми, как препуска.. (сори беден ми е речника) но да, искам да те усещам..
ъЪ
Уф ако ще се включваш в лигнята давай недей само ни разваляй кефа![]()
тру тру глей кво е весело ^^
аха
тва е неква нечувана простащинане и е мястото в тоя форум на дявам се МОД да се погрижи да я заключи
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny,fuck yourself and safe your money
простащините са точно за ТОЯ ФОРУМ
=]
Светата Троица:Втори Член
obi4am ma4ki da gi jula sas 6kurka
3 4len: sveta troica
DaПървоначално написано от Анонимко
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
А ако си махнеш гръбначния стълб ще можеш и гъзъ да си лижешПървоначално написано от Adwokat
Първоначално написано от Schnitzer
xaxaxa em togas she stani invalid;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Важното е да може да си лиже анала..баи дЪ уЕи лека ви нощ че ми се приспа и след малко се забивамПървоначално написано от Adwokat
![]()
:bow:
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!