- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои са първите ви думи след секс?
И аз сега разбрах
Света троица : Първи Член
Аве да го духа то се знае кои сме тру троицата xD
Светата Троица:Втори Член
xaxaxaxaПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
Много ясно. Lamer
Света троица: Първи Член
`Obi4am te..` + mn celufki i ... hugs![]()
![]()
"super si boy"
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
sled sex nemoga da q pogledna v o4ite ili ako i kaja neshto i kazvam vremee da si hodish ili si trugvam az![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
авееее само ние сме в сектата
Светата Троица:Втори Член
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Ne a Ti ?![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Общо взето предпочитам да си мъркам, да го гушна и да си почина. Рядко говоря след секс. А и след забележка, че много плямпам и разконцентрирам приятеля си не говоря по време на секс. Иначе вчера така се случи че веднага от вратата го направихме и 1 дума не си бяхме разменили. Та го попитах, а иначе ти как си, как е работата![]()
Зависи от много неща в повечето случаи не казвам нищо не обичам да говоря след секс достатъчно съм му показала по време на акта.случва се понякога да идем да ядем или да пушим или ставам и пускам любима песен и се гушваме![]()
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
"искам още"
Craig David-Walking Away
интересното е, че тука няколко момичета казаха, че казват на приятеля си, че го обичат, след секс... но нито едно момче не написа същото...
а ние двамата се тръшваме изморени на леглото и се сгушвам в него...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Оо какъв си ми тигър....
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
"are da pu6ime..idi izhvurli gumata.."
no exit
"Само толкова ли?"
Ооохх....
Винаги различно, но винаги му казвам, че много го обичам.Примерно, последния път му казах-"беше много хубаво...много те обичам".
Ам аз не казвам-чакам той да каже. не, че го прави много де, ама аз го знам. Колко често е нормално даси казвате обичам те?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Скъпи,знаеш ли какво правят богомолките след секс?![]()