- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои са първите ви думи след секс?
razli4no poprincip obi4kam te
Аз съм параноичка и имам нужда да го чувам поне по веднъж на ден...препатила съм си...Първоначално написано от krem4et0
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Razli4no,zavisi ot nastroenieto........
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
я пак ?Първоначално написано от kindergarden
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Обикновенно нищо не казвам а заспивам до нея ако има време
ISKAM OSHTE![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
"Хюстън имаме проблем спукана гума"
"Мите ся е мой ред да ти спукам гъза иначе да не се казвам Иван"![]()
nextt....
ЯкоПървоначално написано от shadow_skill
![]()
Иначе по темата... тривиална съм - "обичам те!"
питам просто. защото ние с моя не си го казваме често. За мен е лесно и мога по 10000 пъти на ден да му го кажа, но той малко има проблем с тази фраза и за това не го насилвам. Като цяло чакам той да го каже, за да не излиза едно такова несилствено от моя страна. А той не го прави много често-да речем 1 път седмично или на 10 дни-нещо такова. и на мен ми липсва. Искам да е по-често. Започвам да се съмнявам, то аз все се съмнявам дали наистина ме обича. Аз знам, че неговите чувства не са като моите и никога няма да бъдат, но знам, че ги има. за това и се чудя и мая кое е по-добре. да го чакам той да го каже, да поговоря с него за това или аз да му го казвам по-честичко.Първоначално написано от `Death`Whore``
и аз се правя на хитра и не му го казвам първаПървоначално написано от krem4et0
... едно, защото не искам да ставам банална, второ, че предпочитам да чуя той как казва 'обичам те', а не само 'и аз...' и трето, не искам от много повтаряне да му писне да я чува...
а пък и като не я казвам често фразата става по-емоционално наситена следващия път... прекалено много чувства влагам в нея, за да я обезлича на равнището на 'Здравей-Здрасти'... да си я повтаряме...просто 'щото така сме свикнали или само зарди другия...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
nie puk s moito milo po 0382616 puti na 4as si go kazvame nema zn koi zapo4va sled tfa nema spiranee![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ами аз мисля, че много хора са спрели да отдават достатъчно важност на този израз. Имам приятели, които си казват ОБИЧАМ ТЕ два дни след като са тръгнали...това не е хубаво, според мен.
Това трябва да го кажеш на някого, който НАИСТИНА обичаш...това не можеш да го разбереш толкова бързо.
Обикновено и казвах "не си загубила тренинг" или нещо такова..шеговито
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ами:
"Оооо Ники... Не, не Стефан.. Петър... Виктор... Радо...."
дължиш ми 500 кинта (аз съм елитен, затва зимам по 500)![]()
Само 500?!?!?! Аз пък 7000EURПървоначално написано от assd
![]()
Почти винаги "малее беше страхотен/страхотно"....а понякога просто ако съм получила оргазъм треперя 20 минути след това,лежа и не мога да убеля и дума !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
М принципно в очите ми се вижда всичко което искам да кажа![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
![]()
![]()
обикновено дгд
"4ao..sledvashtata molq"
и понякога БАХ МААМУ
Със сигурност не казвам обичам те... и със сигурност момичето срещу мен знае че няма да й го кажа, не защото не сме искарали превъзходно и не защото страдаме от предрасъдаци... просто защото в живота любовта се среща трудно и малко са хората които истински я заслужават , а секса е само плътско удоволствие...
Обикновено казвам "страхотно беше" , ако не го каже тя първа![]()