- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- hubavi li sa spomenite vi za parviq put,i s kogo?
az bqh na 14,napravih go s edno mom4e koeto taka i ne vidqh pove4e,no mi haresa mnogo...
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
дам имам хубави спомени...бях на 15 когато го направих за пръв път е не беше с момичето което харесвах но определено беше супер![]()
za6to o6te 10 puti ne pusne6 su6tata tema???
амиии не ми хареса много защото ме болешеа с момчето с което го направих сам все още
![]()
![]()
ПоВяРвАй Ми,оБиЧ иМа,Но ТрЯбВа Да Я сЪзДаДеш.ЗаЩоТо ЧуЖдОтО сЪрЦе Ще ВзЕмЕш,кОгАтО сВоЕтО дАдЕш!!!
napravih go dva meseca predi da stana na 16-toest na 15 sum spala s muj.be6e mnogo hubavo,bolq me malko i po4ti nqma6e kruv.o6te sum s mom4eto s koeto go napravih za prav pat(makar 4e ne zadalgo toi zaminava za 4ujbina)
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
такива теми - бол. Някой модератор да я трие!
Света троица: Първи член
beshe s 1 momi4e ot 4ata jina bih kazal zashtoto beshe po golqma ot men s 12 godini
i haresami
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
emi ne beshe osobenno xybavo purvia put... a za choveka ... ne komentiram![]()
![]()
![]()
Беше както исках, с когото исках и се получи............нормално. Аз не бях задоволена, а той превъзбуден. Общо взето нивото на половия акт беше ниско, но пък какво от това. За 1 година и 2 месеца се усъвършенствахме и сега е супер.
Не съжалявам за първия ми път въпреки че не беше с "перфектното момче" на "перфектната възраст" .. \/
...it's WilD ObseSSioN...
Бях на 16...Хубав първи път си беше :P А момчето ,с което го направих, все още ме понася![]()
When you dream anything can happen.
Ами бях на 17и спомените определено са много хубави, получи се и по добре от колкото съм си го представяла ... и определено беше с идеалния за този случай човек
![]()
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
Бях на 12 като го направих със момчето с което съм си и сегаИ беше много хубаво,той беше внимателен,мен не ме боля и вс беше ОК \
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първият път беше суперБяхме ходили около 7 месеца и вече нямах търпение...и на двамата ни беше 1ви път, тъй че не се притеснявах....супер беше
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ммм, аз бях на 16, беше с първия ми сериозен приятел. Ходехме от 3 месеца и реших, че е време, а и се чувствах физически и психически подготвена за момента. Самият секс не беше кой знае какво, повече, дето беше интересно. Боля ме. Помня,ч е много трудно проникна. После ходихме още 2 месеца и се разделихме. Сега не се виждаме.Еми това е, което ми е останало от него, все пак ще си го помня винаги
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хареса ми,един пшрекрасен миг,болеше не болеше,дреме ми,беше много нежно и сладко,с моят батко и тогава и сега се обичаме,мда
da pomnq parviq..put .nikoga nqma da go zabravq..beshe s mom4eto koeto nai mnogo sam obi4ala i sega sam s negoo i shte prodyljda da go obi4am takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да.Хубави спомени имам.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!