.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    qscq
    Guest

лошо ли е че неси правил секс до 14години

лошо ли е че неси правил секс до 14години

Град
    У нас

НЕ!!! Изобщо не е лошо, че на 14 си още девствен/а !!! Много си е хубаво даже ... поне се различаваш малко от днешната младеж /не че аз съм много по-голяма ама все пак../ Колкото и да ти казват, че е лошо да си девствен/а на тази възраст ... не го прави докато не намериш подходящия човек и подходящото време.Дори и да ти се смеят не им обръщаи внимание.

Guest
    Така е ^_^
    Света Троиса: Първи член

Супер фен
    mnogo e lo6o no ti nqma da se pritesnqva6 ne si edinstven ama call a kurva i se ebnete 6ti olekne a posle?

Abe gluposti kvo mu e loshoto na 14 godini e vse pak kak shte e losho tcttcc......pylni gluposti vyobshte ne e losho i kaktu e napisano po gore chakai podhodqshtiq chovek i podhodqshtoto vreme nqma da syjelqvash ako poslushash syvetite ni s izkluchenie syveta na vvs_go xaxa....
    Silno ... Obicham ... Trudno ... Proshtavam ... Jestoko Naranqvam...!

ne naprotiv mnogo e gubavo tova ...NE BYRZAI za vsi4ko si ima to4noto vreme i mqsto i nai-vajnoto nameri to4nia 4ovek

Напротив.Хвала на такива хлапета дето още имат малко разум,а не се оебват на 12-13..

най-добре си е 16-17-18,накъдето и да го погледнеш.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy

НЕ!!! Изобщо не е лошо, че на 14 си още девствен/а !!! Много си е хубаво даже ... поне се различаваш малко от днешната младеж /не че аз съм много по-голяма ама все пак../ Колкото и да ти казват, че е лошо да си девствен/а на тази възраст ... не го прави докато не намериш подходящия човек и подходящото време.Дори и да ти се смеят не им обръщаи внимание.
    podkrepqm

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Напълно подкрепям Ice_Queen_. Колкото по-малки и глупави, толкова повече проблеми. Така, че поздравления. И не обръщай внимание на това какво ти приказват околните. Всеки сам решава какво ще прави с живота си.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Респект

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel

podkrepqm
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Guest
    лелееее...тъкмо се бях притеснила че в тоя форум съм сама !!!
    ЕВАЛА!НЕ Е НУЖНО НА 11 ДА ПРАВИШ СВИРКИ А НА 12 ДА СЕ ЧУКАШ С КОЙТО ТИ ПАДНЕ ИЛИ ПРОСТО ДА НЕ СИ РАЗЛИЧЕН!РЕСПЕКТ!
    тва не значи да се умреш девствен...
    Втори Член

Не, по-скоро е лошо ако си правил секс преди да станеш на 14 години, защото секса е хубав, когато е с чувства, а на 14 години да имаш дълбоки, истински и осъзнато чувства към някого е малко вероятно...

Град
    София
    АЗ пък мисля че е многоооооооооо лошо... За тва и не се уважавам... Мразя се щот не съм го праила до 14 години Айде който е като мен да идва да се фърляме от някоя скала...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен
    Град
    София
    Не е лошо!Даже моите поэдравления на всички ,които са съумяли поне до 14 год да си эапаэят девственоста...!доста е раничко да се иэе*еш на 12-13,не е нормално Ето това е лошо!
    [size=7][b][u]fosse cos

csaxaxv
    Guest
    Ми аз като съм почти на 17 и не съм правил ще умра ли

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    da !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от csaxaxv
    Ми аз като съм почти на 17 и не съм правил ще умра ли
    След 3 дена щи праим помен...
    Вие на хероин ли сте бе?

Фен
    Град
    Варна
    Много е лошо. По-добре се самоубии
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

ne nee lo6o ako ti se smeiat za tov nedei da im obra6ta6 vnimanie ili kato te pitat kazvai 4e ne gi interesuva tva si e tvoia li4en jivot 4ao
    nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Препорачително е да си девствен/а поне да към 16.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ужасно е просто... Супер задръстен си ако не си правил секс до максимум 14... направо не си представям как не те е срам да се показваш по улиците...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Unknown :o}
    Guest
    Lapetata kakvoto iskat da prikazvat. Ima i mnogo po zle... gledali li ste film-a 40 godishen devstvenik... takiva hora syshtestvuvat. az primerno sym go pravil na 21 chak i ne syjalqvam nikak che ne sym go pravil do togava. i chestno kazano ne mi puka nikak ot mnenieto i prismeha na nqkvi typi lapeta koito ne znaqt pyrvoto koeto e dali im se ebe ili im se pikae. podkrepqm umnite koito ne tyrsqt samo kydei s kogo da se izponaebat a tiq koito go pravqt da se spasqvat.

Guest
    vie samo za seks li mislite, az ne sum mislil i zatova puk i ima mnogo vreme

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    С извинение към автора/ката 14 ми звучи дори смешно. Може би защото последното нещо, за което аз мислех на 14 беше секс. Както и krem4et0 каза е препоръчително да си поне на 16, защото едва тогава може да се смята, че организмът ти се е развил (въпреки че се смята, че човек расте до към 18, ако не и повече).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си