- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лошо ли е че неси правил секс до 14години
лошо ли е че неси правил секс до 14години
НЕ!!! Изобщо не е лошо, че на 14 си още девствен/а !!! Много си е хубаво даже ... поне се различаваш малко от днешната младеж /не че аз съм много по-голяма ама все пак../ Колкото и да ти казват, че е лошо да си девствен/а на тази възраст ... не го прави докато не намериш подходящия човек и подходящото време.Дори и да ти се смеят не им обръщаи внимание.
Така е ^_^
Света Троиса: Първи член
mnogo e lo6o no ti nqma da se pritesnqva6 ne si edinstven ama call a kurva i se ebnete 6ti olekne a posle?
Abe gluposti kvo mu e loshoto na 14 godini e vse pak kak shte e losho tcttcc......pylni gluposti vyobshte ne e losho i kaktu e napisano po gore chakai podhodqshtiq chovek i podhodqshtoto vreme nqma da syjelqvash ako poslushash syvetite ni s izkluchenie syveta na vvs_go xaxa....![]()
Silno ... Obicham ... Trudno ... Proshtavam ... Jestoko Naranqvam...!
ne naprotiv mnogo e gubavo tova ...NE BYRZAI za vsi4ko si ima to4noto vreme i mqsto i nai-vajnoto nameri to4nia 4ovek
Напротив.Хвала на такива хлапета дето още имат малко разум,а не се оебват на 12-13..
най-добре си е 16-17-18,накъдето и да го погледнеш.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
podkrepqmПървоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
![]()
Напълно подкрепям Ice_Queen_. Колкото по-малки и глупави, толкова повече проблеми. Така, че поздравления. И не обръщай внимание на това какво ти приказват околните. Всеки сам решава какво ще прави с живота си.![]()
РеспектПървоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
Първоначално написано от silver_angel
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
лелееее...тъкмо се бях притеснила че в тоя форум съм сама !!!
ЕВАЛА!НЕ Е НУЖНО НА 11 ДА ПРАВИШ СВИРКИ А НА 12 ДА СЕ ЧУКАШ С КОЙТО ТИ ПАДНЕ ИЛИ ПРОСТО ДА НЕ СИ РАЗЛИЧЕН!РЕСПЕКТ!
тва не значи да се умреш девствен...
Втори Член
Не, по-скоро е лошо ако си правил секс преди да станеш на 14 години, защото секса е хубав, когато е с чувства, а на 14 години да имаш дълбоки, истински и осъзнато чувства към някого е малко вероятно...
АЗ пък мисля че е многоооооооооо лошо... За тва и не се уважавам... Мразя се щот не съм го праила до 14 години![]()
![]()
Айде който е като мен да идва да се фърляме от някоя скала...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Не е лошо!Даже моите поэдравления на всички ,които са съумяли поне до 14 год да си эапаэят девственоста...!доста е раничко да се иэе*еш на 12-13,не е нормалноЕто това е лошо!
[size=7][b][u]fosse cos
Ми аз като съм почти на 17 и не съм правил ще умра ли![]()
След 3 дена щи праим помен...Първоначално написано от csaxaxv
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Много е лошо. По-добре се самоубии![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
ne nee lo6o ako ti se smeiat za tov nedei da im obra6ta6 vnimanie ili kato te pitat kazvai 4e ne gi interesuva tva si e tvoia li4en jivot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4ao
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
Препорачително е да си девствен/а поне да към 16.
Ужасно е просто... Супер задръстен си ако не си правил секс до максимум 14... направо не си представям как не те е срам да се показваш по улиците...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Lapetata kakvoto iskat da prikazvat. Ima i mnogo po zle... gledali li ste film-a 40 godishen devstvenik... takiva hora syshtestvuvat. az primerno sym go pravil na 21 chak i ne syjalqvam nikak che ne sym go pravil do togava. i chestno kazano ne mi puka nikak ot mnenieto i prismeha na nqkvi typi lapeta koito ne znaqt pyrvoto koeto e dali im se ebe ili im se pikae. podkrepqm umnite koito ne tyrsqt samo kydei s kogo da se izponaebat a tiq koito go pravqt da se spasqvat.
vie samo za seks li mislite, az ne sum mislil i zatova puk i ima mnogo vreme
С извинение към автора/ката 14 ми звучи дори смешно. Може би защото последното нещо, за което аз мислех на 14 беше секс. Както и krem4et0 каза е препоръчително да си поне на 16, защото едва тогава може да се смята, че организмът ти се е развил (въпреки че се смята, че човек расте до към 18, ако не и повече).![]()