- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лошо ли е че неси правил секс до 14години
Ох божее...по-добре малко поизмести границата щото не вярвам на една 12 годишна пикла да и доиде акъла доде фане 14Първоначално написано от Presley`n`Sum
Няма лошо че си девствен на 14(ако си момче де),но и да не си девствен пак няма лошо...все пак това е работата на системата ни и имаме нужда от това :P
+1Първоначално написано от silver_angel
a az da pitam avtora нормално ли е да си правил секс на 14 г? а за под 14 да не говорим!
темата трябва да е "лошо ли е да си под 14 и да си правил секс"
и отговора ще е "ест., че да"![]()
питай нещо по тъпо да има поне смисал тая тема! Ти кво искаш да се чукаш в Родилното отделение със сестрата ли! когато можеш да го дигнеш и някоя ти се навие прави си![]()
Craig David-Walking Away
mi i az sum po4ti na 15 i ne sum pravila seks i se radvam ima vreme za vsi4ko![]()
Hope that your night is BLOODY and full of SCREAMS...!!! ®®®
da mn e lo6o znae6 li trqbva da po4nete da se 4*kate na po 8-9 godini pak i togava e mn kasno![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Zavisi kak te e prasnal hormona![]()
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
добре е че не си правил/а секс под 14.ако си мислиш че на 11 трябва да си се ебал/а с половината град като някои хора жестоко се лъжеш...
aeee to v sega6no vreme si e rekord momi4e na 14 da ne se ebalo..
PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !
Ех, а защо от моя клас никой не ме гледа с добро око? Всички се чукат като полудели, аз голо на живо не съм виждал![]()
как ще е лошо!? Нормално е! Не е нормално да се прави секс преди 15! То това си е извратеност и никъф морал!
не
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nai-normalnoto e da ne si pravil sex do 14,obratnoto e nenormalno!!!!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
споко ваоб6те не е ло6о 4е на 14 не си правил секс даjе е мн хубажо тва 4е другите го правят незна4и 4е и ти тряя да го прави6всеки си е разли4ен и всеки го прави когато е готов за6тото тва е една много голяма стъпка
![]()
Дам... аз не знам как се примиряваш с тва още... тичай да се отървеш от НЕЯ
![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Да то щото след 15 е много моралноПървоначално написано от mravkata_z
нали ужким било за 18+(де бе еи ся
)
НЕ!!Това че не си правил/а секс до 14 в никакъв случай не е лошо!!Аз съм на 14 и не съм правила секс..не мисля че това е нещо, от което трябва да се срамувам, напротив-аз се гордея.В моето училище има момичета, които в 5 клас вече са правили секс и то не с един..това вече не го приемам..Все пак не знам..въпрос на личен избор..или по-точно въпрос на морал !!
ДАМ МНОГО ЛОШОТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ?
Е,АЗ СЪМ НА 14 И СЪМ ПРАВИЛ,НО МИСЛЯ,ЧЕ МИ Е БИЛО РАНО.
![]()
Абе, я не се занасяйте ве....14![]()
![]()
Пич, няма нищо лошо и на 17 да не си правил...и на 18 да не си правил.....е гледай към 20 да си
![]()
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
ne ne e lo6o...tova 4e dnes si4ko jivo po4va aktiven polov jivot ot 13-14godi6na vazrast nezna4i 4e i ti trqva da go pravi6 naistina...kogato nameri6 to4niq 4ovek i si sigurna v nego togava go napravi..ne barzai ima vreme za si4ko![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!