- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лошо ли е че неси правил секс до 14години
Бе какви са тези глупости да правиш секс под 14???Тогава караме колело и ядем сладолед:НЕ ПРАВИМ СЕКС!!!!!!!!!!!!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не,даже си е много добре![]()
Every second Chance begins with the firts step!
Dobre li si?Kogato iska6 togava 6te pravi6!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Не е лошо.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
bix kazala 4e e iako 6toto 6te se razli4ava6 ot dne6nite teenove koito se per4at 4e sa na 14 i ve4e ne sa tva e xubavo
e razbira se kogato se nameri podxodia6tia i kogato si siguren 4e si gotov i go iska6 naistina deistvai![]()
![]()
e ama gledaite da ste nad 12
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мн ясно че не е лошо и аз съм на 14 и не съм го праила и немисля скоро да го прая
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP
ТРЯБВА ДА ИМА СЕКС ИНАЧЕ НЕМА ДЕЦА
4eki be!!men beloto mi dode na 13......ku she praa sex predi tva?
ако си луд .. значи не е нормално
Ако си нормален .. значи си си нормален ... не е лошо ест даже е похвално![]()
baxti tupiq vupros chesno!!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Tztztzt kvo stana s mita "destven/a do 1vata brachna nosht" ?!
ne spox ima vr![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
nai dobre na 16-17,togava 6te oceni6 seksa...a ne prosto ebaneto
Офф...като питате така начи,НЕ е лошоНа всеки когато му дойде времето.К'во те интересува другите на колко са го правили,ако ти примерну не се чустваш готова,а
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не е лошо, нито срамно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
pffff kogato mu doide vremeto we kvo zna4i lo6o li e ili ne?!?!?! maleee mnogo ste kuhi weee predi da pusnete temata se zamislete malko 4e stavate sme6ni pfffff![]()
P.S nqma pa da pi6a na BG duhaite![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
axaxaxax kvi sa tezi vaprosi ...lo6o li e??? ami ne e lo6o,na 14 god si vse o6te malka za takova ne6to,naistina si malka. Ne moje6 da oceni6 kvo e tva sexa!!! Tezi koito se proebvat na po 14-15 god posle sediat po forumite i pitat kvo da praviat 6toto sa bremenni ili sled kato e glatnala dali ima opastnost ot zabremeniavane....sedi grei se o6te 2 godinki i togava 6e moje6 da oceni6 naistina sexa
![]()
Олеее,малииййй,срам,срам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Как може....14 все пак!![]()
-----------------------------------------------------------------------------------------
Да плача ли,да се смея ли...![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Spored mene ne e lo6o.
как бе, още на 8 трябваше да го направиш... пфууу
След 50 години, децата ще се раждат със сефтету...
как може на 14 и да не си го правил тфа е грях![]()
![]()
ауу абее лелеллее не не отивам се самоубеся щот още не съм го праила .....
![]()
![]()
Най-добре е да изчакаш достатъчно време докато си готов да го направиш. Аз все още не съм и това не ми пречи, а и приятеля ми ме разбира.Ако някои се интересува съм на 18 и съм все още жива - девствеността не ме е убила. Започвам да се замислям много сериозно дали да не го направя все пак ходим от 7 месеца, но не съм сигурна. Ще видим по-нататък.
Аз съм на почти 15 и не съм го правила все още и се гордея с това!!!!! Сички почнаха да се ебът на по 12 години за да са различни и интересни ... а от толкова много вече 'различни'(иначе казано проебани курвички) останалите се оказаха по-интересни ... кво да ви кажа .... мода!! пффффф... яката тъпня е според мен да се ебеш та да те мислят за готин....
Аз за себе си мисля ,че още ми е рано и трябва да съм поне на 17 и въобще ме не грее кой кво ще ми каже![]()
С две ръце =D>Първоначално написано от silver_angel
за поредн път се чудя какво става???как може да питаш дали е лошо да си девствена на 14???лошо би било ако не си защото мога да ти кажа че до 14 тялото ти все още не е развито достатъчно за секс и няма да изпиташ почти нищо освен болка,освен това секса не е състезание и всеки го прави когато е готов!!!![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?