- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Защо музиката е толкова важна за нас?
Въпросът е ясен.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
*цензура*
Еми тя науката много точно си го е казалаПървоначално написано от MarioGyurov
![]()
Let The BEAT Control Your Body
В наща крехка възраст музиката е до някъде част от средата,с която човек се идентифицира...Постепенно (освен ако не се превърне в професия) се первръща в необходим фон![]()
Защото има не само музика за ушите а има и музика с замисал![]()
Развеселява ни и убива скуката.Първоначално написано от Jamalska
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Понякога намираме утешение в текстовете... Музиката освобождава напрежение... А има мелодии които свързваме с наши спомени... Музиката винаги ни обгражда независимо къде сме... И какво правим...
Вие на хероин ли сте бе?
Ти си това, което слушаш.Неслучайно около музикалните стилове са се зародили различни субкултури.
хъхъ..
Muzkata e chast ot jivota mi... bez muzika... nakade
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Освен това ни кара често да се замисляме и за неща,от за които се страхуваме или не искаме да мислим,а понякога трябва.Първоначално написано от v!k!tYyY
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
това е част от мен просто..навсякъде съм с нея имам си песни за всяко настроение..за мен е свързана с хора,спомени,чмечти, настроения..с всичко..
някой беше казал много прaвилно
If You Turn Off the music you turn off life
Ясно и проЗЗЗто: Щото е яка![]()
Защото ме кара да чувствам.
Музиката е много важна част от мен особеннокогато се занимаваш с нея,а и тя е около всички нас хората-развеселява релаксира.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
samo blizkite mi fr-s znaqt kakvo moga da si pri4inq ot skuka i ciklaj .. zatva si4ki sa edinodu6ni 4e bez music ne se jivee![]()
музиката много влияе на емоциите и заформя характера
наскоро слушах една песен за която има легенда че много хора са се самоубивали след като са я чули,за пиано е и наистина е много отчайваща,а ако имаш и проблеми сигурно е направо болезнена.
you should kill yourself >=D
Първоначално написано от EMILY the strange
коя е тази песен?
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Да верно, кажи и ние да я чуемПървоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
Искам да се режа, искам да съм имо..Дай я..дано тя сложи край на мизерното ми съществуване..Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
![]()
Удоволствие ми е да слушам любимата ми музика.Зарежда ме позитивно, зарежда ме някак си с нови сили.