- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На това се вика да подкрепяш отбора си дори, когато губи
И какво от това...нали биха!!!Това си е да си левскар-толкова сте злобни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След и преди всеки мач на ЦСКА не може да спите, нали?
То пак добре, че сте се събрали, вече повече хора ходят на баскетбол и волейбол отколкото на футбол.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Абре то ако един отбор бива подкрепян само когато печели, за какви фенове говорим?!?
За 90% от феновете в Бг.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Абре не е точно така. Зависи за феновете на кои отбори става въпрос.Първоначално написано от jony
Пак се започнаха големите изказвания
Спомням си един мач, кой ли точно играеше... аа да, ЦСКА и Блекбърн. И как се разви този мач? Да, точно така, 25мин. преди края резултата беше 0:3. А как свърши и как се държахме тогава? Не знам от каде на къде фенове, които в 7мин. на мач с Барса почват да викат "Ей чорбари, майка ви ше е*а", говорят за агитки, за песни, за поведение...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
А да споменаваме ли, че след края на 1-вото полувреме почти целият "В" сектор се е изнесъл и Димитър е пращал хора да ги викат по стадионите?Вярно после сте направили 3-3, но много ама много хора са си тръгнали.Първоначално написано от PlamenMEN
mesmer
А да споменаваме ли, че аз бях във В сектор тогава и ЗНАМ, че няма такова нещо. Обаче в България практиката е такава: Жаклинчо или Славейков или пък Русев кажат нещо (и защото са комплексари винаги говорят против ЦСКА и винаги глупости) и то веднага се приема за 100% истина, за най - достоверната информация. Нищо чудно утре да прочета в Меридиан Мач, че Петър Жеков или Димитър Якимов са си признали, че са върли фенове на "Левски" и после ходи обяснявай на подуянци, че това е невъзможно...Първоначално написано от mesmer
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Пич това ми го казват директно човек, който е на всеки мач и познава хората които са изпратени да връщат отишлите си.
mesmer
Никой не може да каже на хората какво да правят, брат. Каде бяха тези хора, които връщат феновете на мача с Бешикташ. Още побеснявам като си спомня за онези к*рви, които масово напуснаха стадиона след гола на турците. А докато беше 2:0 бяха големи ЦСКАри. Накрая останахме 7-8 хиляди да изпратим момчетата с аплодисменти. Да, 7-8 хиляди, но верни до гроб...
Не се обръщай...
Не се обръщай...
ПЪЛЕН?!?! първо си тръгнаха тия от А сектор (почти половината), след това и В се поизпразни. Не мисли, че не боли от това, което казвам...Първоначално написано от exploitedteen
Не се обръщай...
Не се обръщай...
Поне бяхме там. А аз да припомням ли по време на ерата Георги Тодоров как ходехте по 250 човека на мач, а във великия Б сектор имаше по 25-30 човека? Ако на вас ви се наложи да преживявате мафия, каквато ние преживявяме... оххх не ви виждам...Първоначално написано от EMO_ULTRAS
Не се обръщай...
Не се обръщай...