- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- seks za broika ili ot lubov?
Първоначално написано от iohanka_sladuranka
Следователно аз страдам от раздвоение на личността щом има 2 типа хора.
Стига, бе, писе! Осъзнай се.
Чукала съм се и съм правила любов. И двата варианта си имат своите приемущества.
Не можеш да кажеш, че сексът без любов не е хубав. Напротив, нищо не ти дава такава тръпка и усещане, както, ако спиш с някого, когото знаеш, че няма да видиш повече.
Според мен трябва да се опита от всичко. Пък и всяко нещо с времето си.
Ти можеш да си имаш приятел/ка и пак да се чукате. Фактът, че имате връзка не дава гаранция, че се обичате. Не е ли така?
Досега съм ходила с много момчета, но съм обичала един. И продължавам да съм с него.
Не се заяждам с теб, затова само помисли върху думите ми. Не твърдя, че трябва да се съгласяваш, а просто да погледнеш от друг ъгъл нещата.
Смятам, че Къдрокоска е много права!
ne pih pravila sex bez liubov!!!![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Първоначално написано от _Cuddly_
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
Хм...аз лично не бих правил секс без любов, защото знам колко е хубаво, когато обичаш другия..... Има хора, които си падат просто по секса, независимо с кого...няма лошоКОЙ НА КАКТО МУ Е КЕФ
![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Секса си е секс, по-яко е като има чувства, най-чко е като споделени, но ако пича е як и за бройка бих го взела, щом друго не предлага![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
С моя приятел правим секс от любов!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
koi kaza?![]()
![]()
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
Определено не съм на 14 години,просто си имам някакви морални ценности..но всеки си има индивидуално мнение,нека да не си го налагамеПървоначално написано от No_LiMiTe^f
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
kAdrOkoSkA написа:
"seks za broika ili ot lubov?"
Arrow СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е Exclamation
Arrow Arrow Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!
SAGLASNA SAM!
Да изходим от понятието секс за бройката:
Трабва да си водя тефтер в който като мина дадено момиче "Веднъж" и минавам нататък, но какво ли ще стане ако ми хареса сексът с нея, а трябва да гоня бройката и отивам на следващата с която пък е отвратително, но не мога да се върна при предишната.
За мен това понятие като цяло не важи и ми се струва тъпо.
А що се отнася до секса по любов изпитвал съм го и наистина е нещо върховно.
Истината обаче е , че любовта минава бързо, а след това или остава обичта и уважението или всичко рухва.
Аз съм за секса в който има чувства и двамата партниори се раздават един за друг.