.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    "seks za broika ili ot lubov?"
    СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е
    Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!
    ima dva tipa hora-ednite predpo4itat sexa s lubov,drugite sexa bez lubov...za po edna no6t!no tova do koga,do utre li?ne mislq.kogato si s 4oveka koito obi4a6 se otdava6 do krai,nqma zadrajki,pravi6 vsi4ko koeto ti haresva na teb i na 4oveka do teb.tova sa nezabravimi momenti.vse pak vseki si ima mnenie po vaprosa a tova e moeto =D>

Следователно аз страдам от раздвоение на личността щом има 2 типа хора.
    Стига, бе, писе! Осъзнай се.
    Чукала съм се и съм правила любов. И двата варианта си имат своите приемущества.
    Не можеш да кажеш, че сексът без любов не е хубав. Напротив, нищо не ти дава такава тръпка и усещане, както, ако спиш с някого, когото знаеш, че няма да видиш повече.
    Според мен трябва да се опита от всичко. Пък и всяко нещо с времето си.
    Ти можеш да си имаш приятел/ка и пак да се чукате. Фактът, че имате връзка не дава гаранция, че се обичате. Не е ли така?
    Досега съм ходила с много момчета, но съм обичала един. И продължавам да съм с него.
    Не се заяждам с теб, затова само помисли върху думите ми. Не твърдя, че трябва да се съгласяваш, а просто да погледнеш от друг ъгъл нещата.

Смятам, че Къдрокоска е много права!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ne pih pravila sex bez liubov!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    ne pih pravila sex bez liubov!!!
    Амин!

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от iohanka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е
    Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!
    ima dva tipa hora-ednite predpo4itat sexa s lubov,drugite sexa bez lubov...za po edna no6t!no tova do koga,do utre li?ne mislq.kogato si s 4oveka koito obi4a6 se otdava6 do krai,nqma zadrajki,pravi6 vsi4ko koeto ti haresva na teb i na 4oveka do teb.tova sa nezabravimi momenti.vse pak vseki si ima mnenie po vaprosa a tova e moeto =D>
    prava si,sexa bez lubov pak si e sex,praila sam i sas i bez lubov,no na men li4no mi haresva da go pravq s 4oveka koito obi4am,notova si e li4no moe mnenie!

Следователно аз страдам от раздвоение на личността щом има 2 типа хора.
    Стига, бе, писе! Осъзнай се.
    Чукала съм се и съм правила любов. И двата варианта си имат своите приемущества.
    Не можеш да кажеш, че сексът без любов не е хубав. Напротив, нищо не ти дава такава тръпка и усещане, както, ако спиш с някого, когото знаеш, че няма да видиш повече.
    Според мен трябва да се опита от всичко. Пък и всяко нещо с времето си.
    Ти можеш да си имаш приятел/ка и пак да се чукате. Фактът, че имате връзка не дава гаранция, че се обичате. Не е ли така?
    Досега съм ходила с много момчета, но съм обичала един. И продължавам да съм с него.
    Не се заяждам с теб, затова само помисли върху думите ми. Не твърдя, че трябва да се съгласяваш, а просто да погледнеш от друг ъгъл нещата.

Смятам, че Къдрокоска е много права!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хм...аз лично не бих правил секс без любов, защото знам колко е хубаво, когато обичаш другия..... Има хора, които си падат просто по секса, независимо с кого...няма лошо КОЙ НА КАКТО МУ Е КЕФ
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Секса си е секс, по-яко е като има чувства, най-чко е като споделени, но ако пича е як и за бройка бих го взела, щом друго не предлага
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    С моя приятел правим секс от любов!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

koi kaza?
    Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.

Голям фен
    Град
    Stz
    sunny_stz ,ne znam na kolko si godini,no ako si po kym 14-15 e normalno da misli6 taka!Az ni6to pove4e nqma da kaja,no s vremeto 6te vidi6 4e nqma da e to4no tova koeto si misli6!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    sunny_stz ,ne znam na kolko si godini,no ako si po kym 14-15 e normalno da misli6 taka!Az ni6to pove4e nqma da kaja,no s vremeto 6te vidi6 4e nqma da e to4no tova koeto si misli6!
    Определено не съм на 14 години,просто си имам някакви морални ценности..но всеки си има индивидуално мнение,нека да не си го налагаме

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

kAdrOkoSkA написа:
    Arrow СЕКС ЗА У Д О В О Л С Т В И Е Exclamation
    Arrow Arrow Секса и любовта са отделни неща! Разбира се най-добре е да са съчетани... А когато не са - какво ?! - Да се лишаваш от някой с който привличането е неудържимо ли ?!

SAGLASNA SAM!

Guest
    Да изходим от понятието секс за бройката:
    Трабва да си водя тефтер в който като мина дадено момиче "Веднъж" и минавам нататък, но какво ли ще стане ако ми хареса сексът с нея, а трябва да гоня бройката и отивам на следващата с която пък е отвратително, но не мога да се върна при предишната.
    За мен това понятие като цяло не важи и ми се струва тъпо.
    А що се отнася до секса по любов изпитвал съм го и наистина е нещо върховно.
    Истината обаче е , че любовта минава бързо, а след това или остава обичта и уважението или всичко рухва.
    Аз съм за секса в който има чувства и двамата партниори се раздават един за друг.

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Определено не съм на 14 години,просто си имам някакви морални ценности..но всеки си има индивидуално мнение,нека да не си го налагаме
    Добре,съгласна съм!Защото така можем да спорим много време!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си