- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Zineryt - лекува акне - въпрос ?
bebe6ka pudra mu e maykata![]()
zineryt-a pomaga ! E, pone na men mi pomogna samo che trqaa se polzva po vechko vreme :}
Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...
Az sam polzvala sineryt dori i v momenta pak go polzvam i sam dosta dovolna, no parviq pat lekarq mi izpisa i antibiotik doksiciklin mislq 4e be6ei az mnogo dovolmna pone za sega, a ina4e znam 4e i marlq napoena s mineralna voda postavena varhu liceto i otgore nastargan kartof sa6to pomaga ako govorim za doma6ni recepti
![]()
Az puk polzvam lepten mi pomogna mn burzo. Znam che povecheto hora ne vqrvat na takiva reklami, ama naistina dejstva. Pri mene izcheznaha za okolo 19 dni, ama tva zashtoto ne se mazah redovno a inache efecta e mnogo dobur y naj-vajnoto -burz.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Аз съм ползвала именно това лекарство (зинерит) и мога да кажа,че е единственото,което ми помогна...Преди имах много пъпки и ползвах каква ли не - всякакви лосиони от Avon,TeeN cleaN и како ли още не и мога да кажа съвсем спокойно ,че от тях ми излизаха даже повече пъпки...А "зинерит" го ползвах около два месеца миналата година ,мисля че два пъти на ден(не помня как беше) и месец след като почнах да го иползвам пъпките ми намаляха и накрая изчезнаха съвсем...То си зависи и от кожата,но все пак се надяам че ще ти помогне и на теб![]()
така и аз имам един въпрос за това лекарство, понеже спориме с един приятел ... лекар ми каза, че трябва да го ползвам месец и половина и да го спра, на мен ми остават 2 дни още, но имам доста от лекарството та спора с тоя приятел, че за тоя 1 месец и половина не е казано че трябва да свърши лекарството, а просто толкова време да се използва, а той : не щом за един месец и половина е казано значи за толкова трябва да свърши. Та кой е прав ?????![]()
Zineryt съм ползвал и Acne Out също и на AVON различни CLEANER-и.
Zineryt има ефект,Acne Out кремчето много ми помага,а продуктите на AVON,освен че изчиства кожата от мръсотия и я прави мека-пъпки не маха.Мия си лицето със Триклобактер.Във 250 мл вода се слагат 2 супени лъжици Триклобактер-почиства мазнотията,ама на следващия ден..пак мазно
.Проблема вече не ми са "белите връхчета",ами некви други пъпки.Появяват се рядко по 1-2,ама като се появят
,стават твърди,пълни с нещо като вода,след ден-два хваща голяма коричка и до седмица ги няма...Проблем си остава и мазното лице,не знам ко да го правя вече ..
![]()
Zineryt го ползвам аз и е перфектно макар че нямам сериозни проблеми с акнетоНе съм пробвал други но Zineryt помага
само дето за някои може да е скъпо (12лв.) за други не
![]()
Зинерита е най-ефикасен според мен ! Обаче за да има ефект трябва постоянство !!!
И аз точно това искам да питам,защото утре изтичат тия 5 седмици,в които лекарството е в срок според упътванети.И сега се чудя дали да продължа да го ползвам..или?Първоначално написано от ШоКоЛиЗиРаН
И не е вярно,че за този период от време свършва,аз го ползвах редовно,а имам още доста.
В момента ползвам Зинерит в комбинация със Скинорен и мога да кажа,че резултатите са Перфектни.Само че има и малка подробност.Едно че си третирам кожата с тях,ходя и на физиотерапия, т.е вкарване на лекарства с ултразвук в дълбочината на кожата.
Но като цяло съм много доволна от комбинацията Зинерит+скинорен
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ако спрете,може пак да ви се появят,така че продължавайте да си го ползватеПървоначално написано от if4etU_bLg
.Не виждам какъв отрецателен ефект може да има :П
еми то си пише че срока на годност е 35 дена и аз след това спирам да го използвам това и си купувам новоПървоначално написано от ШоКоЛиЗиРаН
но не го спирай щото може пак да ти излизат отново
![]()
Аз имам зинерит и съм мн доволна![]()
На мен Зинерит много ми помогна, за 1 месец ми изчисти напълно лицето, а имах много пъпки и комплекси около тях. Преди това какво ли не бях опитвала и нищо не можеше да ми помогне..
So afraid that anyone will hate you..,
you pretend you hate them first..
Такааам, по повод на мненията, че на едни зинерит им е помогнал, а на други не- развили сте резистентност, драгиСпециално при мен ефектът беше нулев, както и от Далацин Т. Скинорен определено помогна, но за около 9 месеца. Така че по-добре инвестирайте малко парички в медицинска козметика (не Avon или Oriflame!) и проблемът ви е решен трайно!
А относно човечето, пиещо Доксициклин- прочете ли си листовката на лекарството?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добре де, аз искам да питам нещо друго, понеже никъде не видях отговор на моя въпрос..
Ползвам зинерит от средата на януари, има ефект, да, действа(но не изчиства всичко на 100%, появяват ми се малко), но преди 2 седмици някъде го спрях и сега забелязвам, че ми се появяват черни точици и едни ако ги знаете, не черни, а такива, които правят кожата леко грапава и при стискане излиза като бяло такова(не с връхче). Онзи ден си взех още една опаковка(вече ми е 3та). Та питането ми е, вреди ли зинерита, защото забелязвам, че при спирането му започват да се появяват пъпки..
Мерси предварително, ако някой отговори.