.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Guest
    bebe6ka pudra mu e maykata

zineryt-a pomaga ! E, pone na men mi pomogna samo che trqaa se polzva po vechko vreme :}
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Град
    gorno nanadolni6te
    Az sam polzvala sineryt dori i v momenta pak go polzvam i sam dosta dovolna, no parviq pat lekarq mi izpisa i antibiotik doksiciklin mislq 4e be6e i az mnogo dovolmna pone za sega, a ina4e znam 4e i marlq napoena s mineralna voda postavena varhu liceto i otgore nastargan kartof sa6to pomaga ako govorim za doma6ni recepti

Guest

Re: Zineryt - лекува акне - въпрос ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Преди около половин година ходих на кожен доктор. И той ми предписа това лекарство, ето снимка да се сетите ако някой не го знае: xs.to/xs.php?h=xs215&d=07200&f=zineryt.jpg Каза че ще има ефект след 3 месеца някаде. Ползвах го 3 месеца, като чели имаше някакъв ефект, но проблема си ми остана, пъпки ми се появяват още! Бях го спрял за месец и нещо и сега пак го ползвам, но не може да ми излекува акнето! Дайте ми съвет добро ли е това лекарсто и защо не ми помага. Струва 12 лв някаде и се ползва 1мес майче след смесване на сместа. Това му е годноста. Четох една тема, кадето се питаше добро ли е това което го рекламират по тв-то "лептен" и там доста хора са писали, че Skinoren било хубаво лекарство, така ли е ? Дали ще ми помогне? Незнам вече какво да направя за да си излекувам кожата на лицето. И ми е малко мазна, и то става една... ползвам една козметика за почистване на лицето (гел). Но то това не помага за акнето. Ако някой може да ми помогне по някакъв начин или да ми даде съвети ... давайте. Между другото на 18 съм.
    Az puk polzvam lepten mi pomogna mn burzo. Znam che povecheto hora ne vqrvat na takiva reklami, ama naistina dejstva. Pri mene izcheznaha za okolo 19 dni, ama tva zashtoto ne se mazah redovno a inache efecta e mnogo dobur y naj-vajnoto -burz.

Guest
    Аз съм ползвала именно това лекарство (зинерит) и мога да кажа,че е единственото,което ми помогна...Преди имах много пъпки и ползвах каква ли не - всякакви лосиони от Avon,TeeN cleaN и како ли още не и мога да кажа съвсем спокойно ,че от тях ми излизаха даже повече пъпки...А "зинерит" го ползвах около два месеца миналата година ,мисля че два пъти на ден(не помня как беше) и месец след като почнах да го иползвам пъпките ми намаляха и накрая изчезнаха съвсем...То си зависи и от кожата,но все пак се надяам че ще ти помогне и на теб

ШоКоЛиЗиРаН
    Guest
    така и аз имам един въпрос за това лекарство, понеже спориме с един приятел ... лекар ми каза, че трябва да го ползвам месец и половина и да го спра, на мен ми остават 2 дни още, но имам доста от лекарството та спора с тоя приятел, че за тоя 1 месец и половина не е казано че трябва да свърши лекарството, а просто толкова време да се използва, а той : не щом за един месец и половина е казано значи за толкова трябва да свърши. Та кой е прав ?????

Град
    Бургас
    Zineryt съм ползвал и Acne Out също и на AVON различни CLEANER-и.
    Zineryt има ефект,Acne Out кремчето много ми помага,а продуктите на AVON,освен че изчиства кожата от мръсотия и я прави мека-пъпки не маха .Мия си лицето със Триклобактер.Във 250 мл вода се слагат 2 супени лъжици Триклобактер-почиства мазнотията,ама на следващия ден..пак мазно .Проблема вече не ми са "белите връхчета",ами некви други пъпки.Появяват се рядко по 1-2,ама като се появят ,стават твърди,пълни с нещо като вода,след ден-два хваща голяма коричка и до седмица ги няма...Проблем си остава и мазното лице,не знам ко да го правя вече ..

Zineryt го ползвам аз и е перфектно макар че нямам сериозни проблеми с акнето Не съм пробвал други но Zineryt помага само дето за някои може да е скъпо (12лв.) за други не

Зинерита е най-ефикасен според мен ! Обаче за да има ефект трябва постоянство !!!

Град
    Blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ШоКоЛиЗиРаН
    така и аз имам един въпрос за това лекарство, понеже спориме с един приятел ... лекар ми каза, че трябва да го ползвам месец и половина и да го спра, на мен ми остават 2 дни още, но имам доста от лекарството та спора с тоя приятел, че за тоя 1 месец и половина не е казано че трябва да свърши лекарството, а просто толкова време да се използва, а той : не щом за един месец и половина е казано значи за толкова трябва да свърши. Та кой е прав ?????
    И аз точно това искам да питам,защото утре изтичат тия 5 седмици,в които лекарството е в срок според упътванети.И сега се чудя дали да продължа да го ползвам..или? И не е вярно,че за този период от време свършва,аз го ползвах редовно,а имам още доста.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    В момента ползвам Зинерит в комбинация със Скинорен и мога да кажа,че резултатите са Перфектни.Само че има и малка подробност.Едно че си третирам кожата с тях,ходя и на физиотерапия, т.е вкарване на лекарства с ултразвук в дълбочината на кожата.
    Но като цяло съм много доволна от комбинацията Зинерит+скинорен
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от if4etU_bLg
    И аз точно това искам да питам,защото утре изтичат тия 5 седмици,в които лекарството е в срок според упътванети.И сега се чудя дали да продължа да го ползвам..или? И не е вярно,че за този период от време свършва,аз го ползвах редовно,а имам още доста.
    ако спрете,може пак да ви се появят,така че продължавайте да си го ползвате .Не виждам какъв отрецателен ефект може да има :П

еми то си пише че срока на годност е 35 дена и аз след това спирам да го използвам това и си купувам ново но не го спирай щото може пак да ти излизат отново

Голям фен
    Аз имам зинерит и съм мн доволна

На мен Зинерит много ми помогна, за 1 месец ми изчисти напълно лицето, а имах много пъпки и комплекси около тях. Преди това какво ли не бях опитвала и нищо не можеше да ми помогне..

So afraid that anyone will hate you..,
    you pretend you hate them first..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Такааам, по повод на мненията, че на едни зинерит им е помогнал, а на други не- развили сте резистентност, драги Специално при мен ефектът беше нулев, както и от Далацин Т. Скинорен определено помогна, но за около 9 месеца. Така че по-добре инвестирайте малко парички в медицинска козметика (не Avon или Oriflame!) и проблемът ви е решен трайно!
    А относно човечето, пиещо Доксициклин- прочете ли си листовката на лекарството?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Добре де, аз искам да питам нещо друго, понеже никъде не видях отговор на моя въпрос..

Ползвам зинерит от средата на януари, има ефект, да, действа(но не изчиства всичко на 100%, появяват ми се малко), но преди 2 седмици някъде го спрях и сега забелязвам, че ми се появяват черни точици и едни ако ги знаете, не черни, а такива, които правят кожата леко грапава и при стискане излиза като бяло такова(не с връхче). Онзи ден си взех още една опаковка(вече ми е 3та). Та питането ми е, вреди ли зинерита, защото забелязвам, че при спирането му започват да се появяват пъпки..

Мерси предварително, ако някой отговори.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Anna34571 Виж мнението
    Хапчета срещу акне - http://track.derminax.bg/product/Der...3&bid=advandec Лично съм го ползвала и много ми помогна.
    и на мен помогнаха
    бях плоска като дъска
    а сега имам страхотни гърди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си