- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кой отбор ще триумфира с титлата тази година?
Временно класиране:
1. Левски (Сф) 64
2. ЦСКА 60
3. Локомотив (Сф) 60
Предстоящи мачове
Черноморец Бургас - ЦСКА
Левски (Сф) - Черно море
Беласица - Локомотив (Пд)
Марек - Спартак (Вн)
Вихрен - Рилски спортист
Родопа - Литекс
Берое - Ботев (Пд)
Локомотив (Сф) - Славия
Славия - Черноморец Бургас
ЦСКА - Вихрен
Рилски спортист - Марек
Спартак (Вн) - Родопа
Литекс - Беласица
Локомотив (Пд) - Черно море
Берое - Левски (Сф)
Левски (Сф) - Локомотив (Пд)
Черно море - Литекс
Беласица - Спартак (Вн)
Родопа - Рилски спортист
Марек - ЦСКА
Вихрен - Славия
Черноморец Бургас - Ботев (Пд)
Локомотив (Сф) - Берое
Локомотив (Сф) - Левски (Сф)
Берое - Черноморец Бургас
Ботев (Пд) - Вихрен
Славия - Марек
ЦСКА - Родопа
Рилски спортист - Беласица
Спартак (Вн) - Черно море[/b]
Ми според мен Левски сиурно защото ся кат гледам к'фи са трагични Цска напра0 ми се плаче..![]()
иначе с1м цесекар :П
There aren't beSt friendS.. !
ЦСКА много ясно![]()
На коя дата е мачът?Първоначално написано от ATAKABG
От Левски съм, но искам Локомотив София да спечели. Имат добри футболисти и са сплотен отбор.
Левски оле олеТе ще са шампиони.Вчера малко се поизложиха срещу Ботев ПД,но карай..
~~Кфо искаш от мене фе,аа?!~~://
е и ?! Последните три кръга на Левски са съответно срещу двата Локомотива и Литекс, а повярвай ми доста ще се поизпотят надутите манекенчета от ЛевскиПървоначално написано от ATAKABG
Кой го казва фена на Атака-САМО ЦСКААААПървоначално написано от ATAKABG
ти си тъп/аПървоначално написано от GLeZoRanA
Аз агитката на левски на мача не я чух, че тия около мене много викаха , така че тука няма да споряПървоначално написано от EMO_ULTRAS
за Ботев и Локо ще кажа ..На мача с Ботев мислехме изобщо да влизаме в Сектора и си траехме , защото протестираме .. на мача с ЛОКО RSS не се спряха през целия мач както и по - голямата част от агитката , другите заедно с TP продължаваха да протестират незнам дали забеляза знамето , което от няколко мача насам е обърнато.. и незнам дали си забелязал , че на последните мачове има само 2 - 3 знамена и сме страшно малко хора по стадионите и най-вероятно така ще е и до края на сезона ... Но следващия сезон ще видите коя агитка е номер 1както винаги тази на ЦСКА !
![]()
Ами точно...бахти цскарката еПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
![]()
hahah po-golemi sme6ki ot rss ne s1m vijdal!!! na derbito bqhte nadvikani FAKT!!! vagon4etata sa6to vi nadvikaha,a za botev uj 6tqhte voab6te da ne vlizate ama vlqzohte i kvo pak ne vi se 4y glasa!!!NE STE FENOVE A M1R6A!!!!Първоначално написано от GLeZoRanA
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Пак ще го кажа ... за дербито не мога да споря , защото тези около мене викаха и незнам до колко са викали левскарите ... А ти момченце ПОЧНИ ДА ЧЕТЕШ КАКВО ПИША , за да не се повтарям (На мача с Ботев мислехме изобщо да влизаме в Сектора и си траехме , защото протестираме .. на мача с ЛОКО RSS не се спряха през целия мач както и по - голямата част от агитката , другите заедно с TP продължаваха да протестират незнам дали забеляза знамето , което от няколко мача насам е обърнато.. и незнам дали си забелязал , че на последните мачове има само 2 - 3 знамена и сме страшно малко хора по стадионите и най-вероятно така ще е и до края на сезона ... ) А колкото до RSS може да отрепки , може да всичко , но винаги са на стадиона и подкрепят отбора !!!Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
Абе Левски ще спечели титлата,макар и да съм цесекар гледам реално на нещата...
Вярно е ,че "сините" имат доста тежка програма докрая,но не вярвам да загубят веднъж и да направят едно равенство докрая.
Още повече ,че двете локота ще им легнат яко ,берое не са кой знае какво и остава да се надяваме само на Литекс и Черно море ,ама те по никакъв начин няма да вземат 5 точки,така че Левски е шампион тая година...догодина ЦСКА може и да постигне повече,ако играе така,както игра срещу локото...
Левски София 10х ЦСКА![]()
![]()
![]()
![]()
ti za rss nedei da mi kazva6 kakvi sa i kakvo pravqt,6toto mogata da ti razkaja takivai istoriiki za tqh,koito sa mi gi kazvali `hora` ot rss,4e 6e te hvane sram!!!Първоначално написано от GLeZoRanA
ti za rss nedei da mi kazva6 kakvi sa i kakvo pravqt,6toto mogata da ti razkaja takivai istoriiki za tqh,koito sa mi gi kazvali `hora` ot rss,4e 6e te hvane sram!!! da ne govorim za Toilet Paper ili prosto turcida plovdivПървоначално написано от GLeZoRanA
a i o6te ne6to razglezena minet4iike, ne ti li pisna da se pravi6 na golqma razbira4ka aide s1s zdrave!!!!!
Levski Shampion Ale Aleeeeeeeeeee
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!