.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: friends?

Allsux
    Guest

friends?

много ми е интересно ва6ето мнение за добрия стар мит "приятели" са6тествува ли о6те такова не6то или секи запо4на да гледа собствените си интреси и не го боли големия праст за другя ?

Мега фен
    Град
    София
    Приятелството съществува Нямам какво повече да кажа!
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Приятелството зависи от хората.Някои хора държат на приятелите си, пък и даже на познатите си, други не държат на никого и гледат себе си.Зависи изцяло от хората,но като гледам наистина доста хора(но не всички) гледат себе си повече.

sushtestvuva :}}} \/ prossto nqkoi hora ne sa suzdadeni da budat dobri fr

^^puh4e^^
    Guest
    Edinstvanite mi ISTINSKI friends gi poznavam ot stra6no mn vreme...i im znam i kutnite zubi A ina4e....dr hora i kompanii ne sa mi 4ak tolkoa blizki...ponqkoga horata ne mogat da razberat 4e za da nare4e6 nqkoi ISTINSKI PRIQTEL, TRQBVA DA SI GOTOV DA SE JERTVA6 ZA NEGO I DA GO OBI4A6 VUPREKI VSI4KO

Супер фен Аватара на Sarabi
    Съществува. Само трябва да откриеш с кой да го споделиш.

(Обичам единствената си истинска приятелка !!! )
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

emi spored mene vse o6te ima istinski fr ama se sre6tat mn rqdko.az ne se doverqvam na nikoi,ako ne sum 100% sigurna v nego
    One day I'll hear
    The laugh of children
    In a world where war has been banned.
    One day I'll see
    Men of all colours
    Sharing words of love and devotion.
    Stand up and feel
    The Holy Spirit
    Find the power of your faith.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Opredeleno sa6testvuva Mislq 4e vaprosa e bezmislen,ama aide ...

Въобще защо питате викам аз?Приятелство съществъва на 100 %.. Вече според хората зависи истинско ли ще е или менте..
    And they said that the hero can save us,I'm not gonna stay here and wait,I'll hold onto the wings of the eagles,watch as we all fly away...

est 4e ima priqtelstvo. a za tazi hora koito ne vqrvat prosoto o6te ne sa se sbluskali s istinskiq si prietel/ka

Re: friends?

Цитирай Първоначално написано от Allsux
    много ми е интересно ва6ето мнение за добрия стар мит "приятели" са6тествува ли о6те такова не6то или секи запо4на да гледа собствените си интреси и не го боли големия праст за другя ?

няма истиснки фр има различни интереси
    Kolkoto pove4e-tolkova pove4e

Guest
    просто трябва да се научиш на кой какво да казваш, с кой какво да споделяш и с кой как да се държиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си