.

Виж резултатите на анкетата: Мнението ви относно пиерсинга на клитора?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Твърдо За !

7 10,61%
  • Абе... що да не

14 21,21%
  • Ами като те кефи... успех

19 28,79%
  • Ти си перку!!!

8 12,12%
  • Никога в живота!!!

18 27,27%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    Казанлък

пиьрсинг на клитора

Здравейте хорица Сега ,значи принципно много съм надъхана за такова "бижу" ,и болката не ме притеснява толкова много (все пак имам на езика,на носа,на ушите и е нормално :P ) ... ама все пак въпроса дали я има или няма си остава...Освен това се чудя тези дами, който вече имат как са се преборили с мисълта,че трябва да се "разчекнат" пред някой...мен можеби това ме притеснява повече...
    Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...

Град
    BG SOFIA
    E toq pirsing moje si zagubish useshtanqta dokato pravish sex nqma da useshtash nikvo udovolstive !!! Za tva ne e mn dobro !!!

Не могат съвсе да се изгубят усещанията, най-много клиторът да се обезчувстви. Но боли много, търка се в бельото, и това е с месеци. Да не говорим някой да ти пипа клитора през това време - ще бъде адска болка.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:58 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

E toq pirsing moje si zagubish useshtanqta dokato pravish sex nqma da useshtash nikvo udovolstive !!! Za tva ne e mn dobro !!!

axaxa bebo otde znae6

po temata dosta boli macko ne go pravi 6te si zagubi6 4uvstvitelnostta!!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    BG SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:58 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

axaxa bebo otde znae6

po temata dosta boli macko ne go pravi 6te si zagubi6 4uvstvitelnostta!!!
    emi bebyyy znam kazvali sa mi to v moq klas kak da ne znaesh ot 24 momicheta i 3 momcheta

Guest
    macko 6te se raz4ekne6 bez problem kakto si go pravila i predi tova daje na mom4eto moje da mu e po gotino taka nqma ot kakvo da se sramuva6 mila

Град
    Казанлък
    абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ?
    Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...

Тва звучи хипер гадно..зако искаш да си го причиняваш???????????
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!

Град
    BG SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от KyXoTo_F
    абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ?
    e vish sa zavisi kak ti go slojat no ima veroqtnos da si zagubish chustvata pri sex i se 1 nishto ne pravish taka che ti si reshi nie samo ti kazvame !!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    o nedei-ujasno e

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Знаеш ли колко самоубийства стават в Япония? Те са пагубни за живота, но хората ги правят. Мнгоо разбират тези, които си го правят. Една моя приятелка отиде да си пробие езика в реномирано студио в София и я пробиха много накадърно - наложи се да махне обецата, за да не стане лошо.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    Аз наскоро тъкмо се чудех кой болен мозък го е измислил тва... И кажи за кво ти е... КАто първо много ше боли, второ може наистина да си загубиш чувствителността, а на стари години кат пораснеш кво? ...
    Вие на хероин ли сте бе?

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    а на стари години кат пораснеш кво? ...
    хахахаха...ей кефиш =D>
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    Все пак ти препоръ4вам , ако си решила да си правиш генитален пиърсинг да не си пробиваш сетивния орган(клитор) а кожната му шап4ица(т. нр."hood piersing" ili някоя от лабиите , za]oto makar i rqdki se slu4wa 4asti4na zaguba na setiwnost pri piyrsing na setiwen organ.

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    I za avtorkata imam kubinka
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Ама че пумяри на тая плането Сложи си на мозъка...там е по секси да знаеш

Цитирай Първоначално написано от B1ZzY
    e vish sa zavisi kak ti go slojat no ima veroqtnos da si zagubish chustvata pri sex i se 1 nishto ne pravish taka che ti si reshi nie samo ti kazvame !!!

хаха и как точно се губят усещания бе мозък хаха не ме размивай

а по темата ми сложи си така ще си доста по секси но едвали ще се навиеш да си сложиж точно на самия клитор се едно да си пробия долната глава

Цитирай Първоначално написано от vikontiii
    а по темата ми сложи си така ще си доста по секси но едвали ще се навиеш да си сложиж точно на самия клитор се едно да си пробия долната глава
    А какво ли ще стане ако си сложи на клитура и без да иска или по няква случаиност се опъне обицата?Мацка без клитур...

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от vikontiii
    А какво ли ще стане ако си сложи на клитура и без да иска или по няква случаиност се опъне обицата?Мацка без клитур...
    тя сигорно ще си сложи обица на "шапката"на клитора а по въпроса ти :да не дава господ [-o<

аз сам против тва за6тото може да ти се васпали от обицата и тогава става very кофти!!!

Guest
    А като се притесняваш да си отвориш краката пред този, който ще ти сложи обичката, за какво ти е да си я слагаш изобщо? идеята не е ли някой да я вижда все пак?!
    Естетически може и да е готино, ама има някои недостатъци:
    1 - хигиенни
    2 - неудобството в началото (предполагам севиква се с него)
    3 - когато някой те целува там, ще му трака по зъбите (не мисля, че е много секси)

е, разбира се, ако болката те възбужда има и пюсове...

Сериозно - има картинки в нета, рагледай ги преди да вземеш решение - да не си докараш някой проблем и да станеш подерния "пример" какво да не се прави

На който му се убива време...

Никога не бих го направила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Представям си колко боли.Там е толкова кръвоснабдено, че не знам.Не разбирам много от пиърсинги, но не бих си направила там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си