- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- пиьрсинг на клитора
Здравейте хорицаСега ,значи принципно много съм надъхана за такова "бижу"
,и болката не ме притеснява толкова много (все пак имам на езика,на носа,на ушите и е нормално :P ) ... ама все пак въпроса дали я има или няма си остава...Освен това се чудя тези дами, който вече имат как са се преборили с мисълта,че трябва да се "разчекнат" пред някой...мен можеби това ме притеснява повече...
![]()
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
E toq pirsing moje si zagubish useshtanqta dokato pravish sex nqma da useshtash nikvo udovolstive !!! Za tva ne e mn dobro !!!
Не могат съвсе да се изгубят усещанията, най-много клиторът да се обезчувстви. Но боли много, търка се в бельото, и това е с месеци. Да не говорим някой да ти пипа клитора през това време - ще бъде адска болка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 1:58 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
E toq pirsing moje si zagubish useshtanqta dokato pravish sex nqma da useshtash nikvo udovolstive !!! Za tva ne e mn dobro !!!
axaxa bebo otde znae6
po temata dosta boli macko ne go pravi 6te si zagubi6 4uvstvitelnostta!!!![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
emi bebyyy znam kazvali sa mi to v moq klas kak da ne znaesh ot 24 momicheta i 3 momchetaПървоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
![]()
macko 6te se raz4ekne6 bez problem kakto si go pravila i predi tova daje na mom4eto moje da mu e po gotino taka![]()
nqma ot kakvo da se sramuva6 mila
![]()
абе хора да ви кажа то и за езика ми викаха ,че ще си изгубя вкусовите качества...ама още си ги имам... пък и не мислите ли ,че ако наистина се изгубваше чувствителноста хората щяха да си слагат ?
Не Ме е Яд ,Че сИ ТъП,А Че Си ЛиЧи...
Тва звучи хипер гадно..зако искаш да си го причиняваш???????????
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It BuT YoU CaN FeeL It!!!
e vish sa zavisi kak ti go slojat no ima veroqtnos da si zagubish chustvata pri sex i se 1 nishto ne pravish taka che ti si reshi nie samo ti kazvame !!!Първоначално написано от KyXoTo_F
o nedei-ujasno e
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Знаеш ли колко самоубийства стават в Япония? Те са пагубни за живота, но хората ги правят. Мнгоо разбират тези, които си го правят. Една моя приятелка отиде да си пробие езика в реномирано студио в София и я пробиха много накадърно - наложи се да махне обецата, за да не стане лошо.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Аз наскоро тъкмо се чудех кой болен мозък го е измислил тва... И кажи за кво ти е... КАто първо много ше боли, второ може наистина да си загубиш чувствителността, а на стари години кат пораснеш кво? ...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
хахахаха...ей кефиш =D>Първоначално написано от v!k!tYyY
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Все пак ти препоръ4вам , ако си решила да си правиш генитален пиърсинг да не си пробиваш сетивния орган(клитор) а кожната му шап4ица(т. нр."hood piersing" ili някоя от лабиите , za]oto makar i rqdki se slu4wa 4asti4na zaguba na setiwnost pri piyrsing na setiwen organ.Първоначално написано от KyXoTo_F
I za avtorkata imam kubinka![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ама че пумяри на тая плането![]()
Сложи си на мозъка...там е по секси да знаеш
![]()
Първоначално написано от B1ZzY
![]()
![]()
хаха и как точно се губят усещания бе мозък хаха не ме размивай
![]()
![]()
![]()
а по темата ми сложи си така ще си доста по секси но едвали ще се навиеш да си сложиж точно на самия клитор се едно да си пробия долната глава![]()
А какво ли ще стане ако си сложи на клитура и без да иска или по няква случаиност се опъне обицата?Мацка без клитур...Първоначално написано от vikontiii
![]()
тя сигорно ще си сложи обица на "шапката"на клитора а по въпроса ти :да не дава господ [-o<Първоначално написано от Schnitzer
аз сам против тва за6тото може да ти се васпали от обицата и тогава става very кофти!!!
А като се притесняваш да си отвориш краката пред този, който ще ти сложи обичката, за какво ти е да си я слагаш изобщо? идеята не е ли някой да я вижда все пак?!
Естетически може и да е готино, ама има някои недостатъци:
1 - хигиенни
2 - неудобството в началото (предполагам севиква се с него)
3 - когато някой те целува там, ще му трака по зъбите (не мисля, че е много секси)
е, разбира се, ако болката те възбужда има и пюсове...
Сериозно - има картинки в нета, рагледай ги преди да вземеш решение - да не си докараш някой проблем и да станеш подерния "пример" какво да не се прави
Никога не бих го направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Представям си колко боли.Там е толкова кръвоснабдено, че не знам.Не разбирам много от пиърсинги, но не бих си направила там.