.
Затворена тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 221
    Guest
    Всъщност да. На мене лично дебелите момичета "меко казано" ме отвращават, и то не меко казано. Тия дето ги харесват не са с всичкия си. И много интересен феномен е, че едрите момчета не харесват дебели момичета, е, незанм за всички, но един приятел, дето наближава 130-те кила също се отращава от дебелите момичета, а още по-интересното е че слабите момичета му се вържат, но както и да е. Спорет мен тлъстите трябва да вземат да отсабват, а не да муват по 10 пъти дневно и после да се чудят защо нямат приятели. И още нещо. Попринцип турците харесват тлъстаците, поне така съм чувал.

Guest
    Съгласен съм че дебелите не са привлекателни.Но дебел не се става само от плюскане
    Аз лично претурпях катастрофа с мотор и след това ме тъпчеха с лекарства които ме направиха дебел а и трябваше да ям по калорични неща за да ми се възтанови организма и сега съм 100 килограма
    вярно е че тренирам но да си дебел хич не е лесно и хич не е приятно !!!!
    А знаете ли какво е натоварването при тренировки особено при тичане
    Аре тия слабите извадете теглото си от 100 килограма и си земете тежести равни на разликата и потичаите с тях на гръб да ви видим какво ще ви е

А сега като хората по темата. Аз лично предпочитам нещо нормално нито пълно нито дебело да не е кльощаво да има малко месце да не те насини в леглото

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    bil sym s mnogo slabi bil sym i s debeli4ki ot moia opit moga da zaiavia

Predimstva na pyni4kite momi4eta:
    - praviat 100 po hubav sex ot kliorcite
    - perverzni praviat vsi4ko
    - mogat istinski da obi4at
    - po svestni, to4ni sa i ne sa ku4ki
    - grijovni i te praviat shtastliv

Nedostatyci na debelanite:
    - ne sa osobeno privlekatelni na vynshen vid vypreki 4e zavisi ot vkusa

Nedostatyci na slabite i hubavi:
    - naduti puiki
    - misliat si 4e sveta se vyrti okolo tiah
    - ku4ki, praviat te na 5 stotinki
    - po dobre vzemi edna greda probii dupka i rygai tam otkoloto da pravish sex s "folk zvezda". vinagi si misliat 4e vsi4ko ti triabva da pravish liagat i 4akat neshto da se slu4i
    - glezli

Predimstva na slabite i hubavi:
    - privlekatelni vynshto, radost za okoto

Tova e koeto az mislia. Vsi4ki gledat da sa s hubavi momi4eta nai ve4e zaradi "kakvo shte kajat horata" bylgarska rabota...

evala pi4
    И това, ако не го е писала някоя дебеланка...

Повече от фен
    Темата е еквивалентна по тъпотия на "Момичетата с големи гърди"

Ако трябва да съдя по написаното в темата ти-ти си ужаснп тъп. Аз познавам много дебели момичета, и всички си имат приятели, не миришат на пот и не се правят на голямата работа. Това, че всички момичета, които ти познаваш са такива,каквито казваш, няма никакво, ама никакво отношение с действителността. Такива познаваш-късмет, и нямаш право да пишеш за всички под един знаменател.

Град
    София
    Попринцип не харесвам някви супер кокалести скелети, но дебелите ме отвращават и мен....а ква е тая мания всичките да ходят с някви супер прилепнали дрехи , да им се тресат сланините и да отвращават цялата улица не ми е ясно
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    ...

Сладка си. И аз напоследък все напълнявам, но това не ме прави по-малко възбуждаща или по-малко обичана.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

последната снимка като че ще се скъса горнището ти
    не шегувам се иначе щом се харесваш така никой няма кво да ти каже

Craig David-Walking Away

За момичето от снимките -майничка-сладка.Я кажи на колко си години?Не те обиждам даже пуснах тема по темата.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Сладка си. И аз напоследък все напълнявам, но това не ме прави по-малко възбуждаща или по-малко обичана.
    благодаря и аз мисля така, даже понякога е по-добре да имаш повече кг отколкото под нормата

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Koi 6te lapa?
    За момичето от снимките -майничка-сладка.Я кажи на колко си години?Не те обиждам даже пуснах тема по темата.
    на 18 почти 19 години съм. а по-горе- връзките на корсета ми не бяха затегнати както трябва тва не са ми "етажите" както ги наричат някои а ми е набръчкан корсета

Определено дебеличко момиче е много по-приятна гледка, отколкото някое кожа и кости...а и мъжът не е куче, не налита на кокали.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Определено дебеличко момиче е много по-приятна гледка, отколкото някое кожа и кости...а и мъжът не е куче, не налита на кокали.
    ахахаха =D> =D> =D>

Guest
    maini4ka_sladka ти не си дебела ти си добре сложено момиче което не е кльощаво та да осини френда си много добри се изглеждаш
    И не се мисли за дебела щото не е така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maini4ka_sladka ти не си дебела ти си добре сложено момиче което не е кльощаво та да осини френда си много добри се изглеждаш
    И не се мисли за дебела щото не е така
    Vij kolko si xybava koi te izluga, 4e si debela Kaji mi da my napravq zubite na re6etka Syper si \/

RQ

1. Какво разбираш под дебело ...
    2. Ти пък като си принц, за какво въобще си я захванал тази тема ...
    3. Нямам нищо против дебелите момичета ... има такива с много приятен характер, които ще те направят за смях точно за 10 минути ...
    4. И другия път като се изказваш, помисли малко !
    ... k33p w@lkinG ...

RQ

Извинявам се, че пиша два пъти последователно но maini4ka_sladka ... наистина си сладка Браво ! =D>
    ... k33p w@lkinG ...

Много зависи какво се разбира под дебелани. Ако има некви килца отгоре и е пълничка... окей. Аз също не съм цвете за мирисане, но с дебелана в истинският смисъл на думата не бих се хванал. А и некви кльощавелки са много по-зле от някое малко по-пълничка. Дет се казва "Важното е да има къде да пипнеш.

Иначе смятам, че дебелите хора, ако нямат здравословни проблеми са си напълно виновни, че са безволеви.

Повече от фен Аватара на nellllly
    тъпо е да се класифицират хората така... тук не е място да се говори за душевна красота и други такива банални фрази, но нима това зависи изцяло от нас самите...
    Сега някой казва "ем ок, ама си има диета"
    просто се замислете струва ли си?!
    къде е смисъла да се измъчваме заради някой, който ни поставя условия за да ни хареса...?1
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

bru brum
    Guest
    absolutno plosko mislene e tova debeli li sa krai nqmat pravo na jivot i t.n. ako ima6 nekoq mila luboobvilna,nejna i sladka moma malko po puhkava kvo nqma li da q predpo4ete6 vmesto nekoq kokalesta deto kato te pregarne moje da te naraga s rebrata si.hora vsqkakvi ima po toq svqt i otkade se nameri nekav 6iban piklio da koli i besi i da si pozvolqva takiva izkazvaniq draifa mi se ot nego i ot vsi4ki koito razsajdavat po takav na4in

Повече от фен
    Град

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    Извинявам се, че пиша два пъти последователно но maini4ka_sladka ... наистина си сладка Браво ! =D>
    е , добре, че има хора които мислят позитивно по темата.мерси за комплиментите, а моя приятел не се е оплаквал,че го ръгам с кокаляци така че е ОК аз имам за дебели момичета наистина мн дебелите тоест над 80-90 кг и отгоре а иначе има и много дебели момичета(наистина доста дебели) нооо пак изглеждат много добре.обличат подходящи дрехи, косите им-супер, хигиена-на 100% и така на тях-евала \/

6ibanqk съм
    Guest
    За всеки влак си има пътници и в повечето случай, избора от пътници е голям!

помнете тва

Guest
    Mene puk me vuzbujdat ogromni i debeli :P

Град
    Plovdiv
    Дебелите са нечистоплътни..незнам тежки и неприятни .. меко казано иначе друго си е някое слабичко ... ехаа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си