.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 221
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от the^one
    Цитирай Първоначално написано от maini4ka_sladka
    Мойто мнение е че дебеланите нямат място в едно перфектно общество, тоест за да станем перфектно общество трябва да се отървем от дебеланите и от много други индивиди де. Значи те са дебели, парадират с това и искат да ги съжаляват и да им обръщат внимание, натискат се на момчетата и недай си боже някое момче да ги изгони отиват при всички момичета и разправят какъв гадняр е той. И винаги се опитват да те напият и да те изнасилят. Това се случи на мен и не искам никой да повтаря тази грешка. Момчета, като има дебелана в компанията, никога недейте да пиете. Белезите, които оставя може да не са само по врата ви.
    малоумник. няма такова нещп като идеално общество,а хора като теб нямат място в него дори и да го имаше
    Казала жената с "задни части" ракетна площадка
    ахахаха dream on
    ami 6tom avatara ti e gyz, qsno mi e kvi kompleksi izbiva6
    на мястото на тоя "задни части" както го наричаш можех да сложа устни или око, но това не значи че съм сляпа или няма. да ти имам и логиката... просто явно ти самият си дебил от класа със адски много комплекси и се вписвап като гост от чувство за малоценност.айде със здраве и приятен живот и се научи да пишеш на кирилица...
    Debil sym ama pone nqmam golqm gyz, fakta 4e se vjivqva6 tolkova mnogo dokazva 4e si edna nagla golemogaza svinq. мога да пиша и на кирилица
    Защо обиждаш ???Не можем всички да сме идеални и еднакви като извадени от калъп.Има дебели и слаби ,има високи и ниски ,има тъпи и умни....

И се чудя защо продължават да се правят подобни теми ,които да комплексирват момичетата.

И искаш ли да ти издам една малка тайна?Предполагам ,че ти си от хърбите ,които дори и дебелана не би пожелало.Не правиш добро впечатление като обиждаш другите и по този начин караш егото си да се вдигне!
    Не обиждам, просто си казвам мнението. Дебеланите нямат място в един перфектен свят. Може и аз да нямам, но темата е за дебелани, а не за мен.
    супер се кефя на много цитати.

Guest
    Аз пък ще ви питам нещо , какво бихте предпочели за гадже : някоя, която е дебеличка, но със страхотно чумство за хумор,умна, грижовна и симпатично или някоя слаба, но без умствен потенциал, такава която щом си отвори устата и проговори красотата й изчезва . Естествено не всички слаби са такива и не всички дебели .

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)
    Аз пък ще ви питам нещо , какво бихте предпочели за гадже : някоя, която е дебеличка, но със страхотно чумство за хумор,умна, грижовна и симпатично или някоя слаба, но без умствен потенциал, такава която щом си отвори устата и проговори красотата й изчезва . Естествено не всички слаби са такива и не всички дебели .
    добре зададен въпрос. иначе за Госта- както казах перфектен свят не може да имаааа!!! просто хората сме създадени различни, за да има разнообразие, а не да обикаляме като клонинги. затова ги има различните езици, раци и т.н хайде със здраве

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MeTaL4eTo`f
    Абе,как може да има такива хора с такова детско мислене,аз просто не мога да си го обясня !!!
    Ами много просто - деца са.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от Lov3rKa
    еми незнам..всеки си има вкус..аз познавам една която сменя момчетата като носни кьрпи а е мнооого дебела...
    az sashto...a nqma da vi kaja momchetata kakvi sa,povecheto prilichat na modeli
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

lili4ka
    Guest

c c c

Hey ne taka az sum na 17 i sum 50 kila ne sum debela ama imam mn fr koito sa palni4ki kvo lo6o im ima ... predstavete si va6ite deca sa takiva po dobre ne se podigraaite .... ima momi4et akoito ne mogat da otslabnat takav im e gena ii za po palni4kite : spokoino ni6to nqma :P~ ne slu6aite nikogo0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от assd
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Необяснимо е, защото си мислите, че са ги избрали и момчетата избират само по външност.И какво от това, че са дебели?Може да имат повече мозък в главата от една руса мадама, която мисли какво да си купи и каква прическа да си направи.
    опаковката продава
    продава опаковката ама като разопаковаш и видиш че си си купил развален продукт ... връщаш го и си вземаш друг не толкова ефектен, а практичен

Зависи колко е дебело първото момиче и колко е липсата на умствен потенциал при второто. Зависи и какво искаш. Втората си е перфектна за чукане за няколко пъти, а пък първата за по-продължителна връзка, но много зависи и какво е дебеличка, че "дебеличка" е много разтегливо понятие.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Почти всяко пълно момиче може да направи нещо, за да отслабне или поне да се стегне. Малко са тези които не могат поради здравословни проблеми.
    Не мога да разбера едно нещо. Значи майка ми е учителка, като си правят снимки с класа, има момичета за които питат "Това ли е класната ви?" Е, как може тези момичета на по 15-16 да се оставят да заприличат на лелички? Това за мен е немърливост....
    Аз например качих 2-3 килограма. Ами, в момента съм на диета и след малко отивам да поспортувам. Щом аз мога, която съм доста ленива, значи и 98% от останалите момичета могат..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Почти всяко пълно момиче може да направи нещо, за да отслабне или поне да се стегне. Малко са тези които не могат поради здравословни проблеми.
    Не мога да разбера едно нещо. Значи майка ми е учителка, като си правят снимки с класа, има момичета за които питат "Това ли е класната ви?" Е, как може тези момичета на по 15-16 да се оставят да заприличат на лелички? Това за мен е немърливост....
    Аз например качих 2-3 килограма. Ами, в момента съм на диета и след малко отивам да поспортувам. Щом аз мога, която съм доста ленива, значи и 98% от останалите момичета могат..
    МНОГО МНОГО ПРАВИЛНО. Извинявайте ама повечето дебели момичета не са болни а просто лакоми, тъпчат се с боклуци и после парадират със свинщината си или се оплакват колко съм дебела как не мога да отслабна. И аз съм бил пълен ама сега съм даже доста слаб, имам доста приятелки, които отслабнаха много. Стига да искаш винаги можеш. Затова се подигравам, защото се държат като че ли са жертви понякога, като се оплакват, еми да направят нещо по въпроса.
    И не ви ли е неприятно като тръгнете по улицата и видите някое момиче на видима възраст между 15 и 25 и дебела, а в същото време разголена, с някви тесни дънки или блуза над пъпа. Просто е отвратително грозно, как да не я наредиш. Вярно е всеки има право свобода да изглежда както си иска, но все пак трябва да има чувство за естетика. Може ли 80 кила момиче да ми тръгне разголена все едно е манекенка и просто отвръщава. Ето в това е работата. А не че дебеланките не могат да са симпатични мили или грижовни

Мега фен
    Град
    Utopia..
    леле .. тук 90 % са пълни идиоти ..и Sh@dow и Invaider .. тц-тц
    предпочитам по-пухкаво момиче от торба с кокали
    а в древността колкото по-дебела е била една жена, толкожа по-жентствена и идеализирана е била
    пф кво изобщо се занимавам с мненията на некакви недорасляци..
    дори и да не харесвате дебели момичета, не може да ги мразите - това е проява на кретенизъм

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    а в древността колкото по-дебела е била една жена, толкожа по-жентствена и идеализирана е била
    дори и да не харесвате дебели момичета, не може да ги мразите - това е проява на кретенизъм
    =D> =D> =D>

Всъщност доста мъже (над 27-2 са ми казвали, че предпочитат пухкави жени, а не тапицирани скелети. Изглежда, че повечето момченца си избират гаджето, за да може приятелчетата им да им кажат: "Ооо, брато, ебаси мацката си си хванал" Една жена, за да изглежда добре, трябва да си има от всичко - гърди, дупе... един 40 килограмов скелет как може да го постигне?!?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Куул Гърл, за последен път ми грабваш окото и печелиш уважението ми

П.С. куул гърл не е дебелана... така че не избива комплекси

Guest
    Тука говорим за дебелани от рода на тези, които мерят обувки в магазина на Ал Бънди. И аз предпочитам момичето да не е само кожа а да си има къде да барнеш, но една стабилна 80 килограмова слоница не е идеала ми за жена и не бих я идеализирал като женствена.
    казват, че добрия майстор на голям тезгях работи, в такъв случай предпочитам да си остана калфа

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    П.С. куул гърл не е дебелана... така че не избива комплекси
    Хаха... е, не съм 40 кг и може за някои да съм дебела. Като се замисля, учителя ми по история, който е на 30 ми каза, че съм слаба, защото нямам достатъчно голямо дупе и коремче

Няма лошо всеки да има лични предпочитания, било то и към килограмите на момичетата, но точно поради тази причина има толкова наднормени и още толкова анорексични момичета.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Госте, може би не съм разбрал темата, но не виждам защо 80 килограмовите "слоници" трябва да бъдат мразени, защото миришели, дори имали повече косми .. това са пълни глупости, килограмите им се дължат най-често на хормонални проблеми .. дори и да бяха космати - все пак това са хора и трябва да бъдат уважавани като такива, защото с нищо лапета като Инвейдър и Шадоу не ги превъзхождат

Guest
    Госте, може би не съм разбрал темата, но не виждам защо 80 килограмовите "слоници" трябва да бъдат мразени, защото миришели, дори имали повече косми .. това са пълни глупости, килограмите им се дължат най-често на хормонални проблеми .. дори и да бяха космати - все пак това са хора и трябва да бъдат уважавани като такива, защото с нищо лапета като Инвейдър и Шадоу не ги превъзхождат
    аз какво съм казвал за миризма и косми ??? и не говоря за хормонални проблеми, извинявай ама всички дебели момичета оправдават лакомията си и мързела си с хормонални проблеми. това са глупости има и такива но далеч не са всички. Не съм казвал и че ги мразя, ако беше обърнал повече внимание на постовете ми (не че са много мили, но си е така според мен) щеше да видиш какво точно имам впредвид. Естетично ли е според теб 70 80 килограмово момиче да тръгне с тесни дънки и потник над пъпа да и се виждат сланините и т.н. Има си място за всеки. Както и не може постоянно да се оплакват колко са дебели и как искат да отслабнат и в същото време да тъпчат като добичета. Защото има мноооого такива, наистина мноого. Мога да ти давам примери цял ден, но няма смисъл да се караме за глупости, при все че просто мненията ни са различни.
    ПС: изобщо нямам за цел да обиждам пълните момичета или да се правя на интересен като шадоу и не знам си кой.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    а аз къде съм казал, че имам предвид теб ?

П.С. Не, не е естетично ако си по-пълен да носиш потничета и дънки, съгласен съм

Guest
    а аз къде съм казал, че имам предвид теб ?

П.С. Не, не е естетично ако си по-пълен да носиш потничета и дънки, съгласен съм
    Еми аз най общо това имам впредвид, как те само се оплакват по въпроса а не правят нищо за да се променят, напротив продължават да се тъпчат и се обличат се едно са модели.
    Другото кой харесва дебели и кой не си е въпрос на вкус. А също съм имал отношения с по-пълни момичета

Guest
    Такам първо не съм госта дето пишеше до сега... И така

Така момче/момиче не те знам... Обаче логиката ти е напълно грешна. Сега какво искаш да кажеш? Да се върнем към принципите от древността... Да приспаднем своето развитие с някакви стотици години? Сега живеем в 21век не в 15-16 или се тая кога. Да наистина е имало такива периоди... Обаче това правило е било сред шибаната им аристорация. И какви са били причините? Чисто и просто при монархичния режим един човек седи отгоре и разполага с много средства... Появява се тъй нареченето ”висше” общество. Което е висше само по това, че има пари... Та какво са правили тези свини тогава. Седели са си в палатите и са си правили приеми, на които са яли кат' прасета, наливали са се с алкохоли и след това са правили масови оргии... Докато бедния селянин си с спуквал гъза от работа, за да им доставя средства (данъци). Нормално е ”аристокрацията” водеща заседнал начин на живот да стане дебела, което е довело да промяна в психиката им. Също така понеже са се наливали с алкохол им е било все тая какво чукат. Путката си е путка, особено ако си мъртво пиян... Следователно развратните надути копелета са си гледали стадо крави, които оправяли по време на оргиите си. И дебелите мадами са били уважавани. Но защо ще се запитате? Защото това бил ясен знак, че тя е дебела, мързелива овца, търсеща още ядене и съответно готова да се чука като заикиня. Следователно дебелите жени били уважавани, защото пускали на всеки по всеки повод. А мъжете били толкова мъртво пияни, че не им пукало. Може да звучи цинично, но фактически е така.
    Или пък, ако ще се връщаме към древността... Ми защо не въззвърнем нравите на древните гърци. Дето било престижно да шибаш малолетни момченца? Нима ще оправдееш сички днешни педофили с великия си аргумент ”ми то в древността...бла, бла, бла”? Помисли добре другия път преди да пишеш, защото малоумници има във форума, ама аргументите ти също са малоумни. Нравите от древността са се променили и по-дяволите замислете се... Все има някаква причина в момента да не са така! Все има нещо гнило щом не се се запазили и до днес.

Извинявам се на всички момичета, които имат дисфункционалност на организма и поради това са дебели. За тях не става на въпрос...
    А защо да не мога да ги мразя? Според теб защо са дебели? Защото ги мързи да си оправят външния вид ето за това! Как аз мога за два месеца да кача 5 килограма или да смъкна 10? А те да не могат? Въпроса е че за да го направя си съдирам задника от тренировки и хранителни режими. А познавам хора, които за 2 месеца от 140 килограма смъкват на 90... Но те са изключения, на тях това им е работата, но въпреки това показва, че не е невъзможно! Та сега да обсъдя поведението на една средностатистическа дебелана... Води застоял начин на живот - вкъщи, пред компа, телевизора, до хладилника и после дискотеката и да се нареже (за да забрави че е дебела). Никакво физическо натоварване, тонове свободно време (защото повечето ги мързи и да учат) и само загуба на човешки потенциал. Самия факт, че е дебела (ако няма хормонален дисбаланс) говори че на всичкото отгоре е и лакома. Седи и се гнете и кача кила и не полага никви усилия да не го прави това нещо. Незнайно защо дебелите момичета обикновено добиват самочувствие като на богове (вероятно избиване на комплекси и стаена омраза към по-слабите) и започват да се мислят за велики. Като минат една фаза те започват да се гордеят със сланините си и започват да ги показват - къси поли, потничета и така нататъка, което лично за мен е нелицеприятно...
    Какъв е извода - дебело, мързеливо, лакомо, надменно и обикновено малоумно девойче... Е как да не мразиш такъв човек?! То няма нищо човешка в него... Ся че е започнала дегенерация на човешкия род, започнала е... Ама толко бързо връщане в еволюцията. Е макя му не е нормално...
    Аре със здраве.

Guest
    аз съм госта от преди това.
    Горе долу и аз това се опитвах да кажа. Не става въпрос за болните )хормонални дисбаланси и другите), а говорим чисто и просто за мързеливата и малоумна средностатистическа девойка, която от нямане какво да прави се тъпче по цял ден, гледайки дързост и красота, или говорейки с друга подобна мързелива и малоумна средностатистическа девойка по телефона и злобеейки срещу слаби момичета и момчета, които са им направили забележка, че приличат на свине, а тези момчета просто им казват чистата истина.
    Втората фаза, както потребителят по-горе каза е, когато те си мислят, че като са дебели могат да печелят внимание с това, защото недай Боже някой да нареди нещастната дебеланка и тя казва на всичките си приятелки какъв кретен и простак е това момче, което просто не е лицемер и й казва истината в лицето. Та на тези момичета самочувствието им се дига до небето и те започват да се обличат и държат като че ли са принцеси или манекенки и всички в компанията и извън нея да се съобразяват с тях.
    Е, извинявайте, но познавам доста дебели момичета, които си признават, че имат проблем и започват да работят по въпроса. Аз като имам пъпки, отивам на козметик, някой като няма грам мускул, започва да тренира, друг като е необразован, започва да чете. Как всеки може да работи над вида си, само горките дебелани разправят, че са на диета, но в същото време тъпчат хамбургери и висят по 23 часа в кафенетата.
    Вярно е има си хора и хора, дебелани и дебелани, но просто 70% от тях са такива. Във фирмата, която работех имаше секретарка, която беше поне 100 кила и само се оплакваше как трябвало да изминава по не знам си колко километра всеки ден като я пращали на поръчки. Тя напусна и сега аз поех и нейната работа и разстоянието, което според нея е километрично всъщност са няколко пресечки - чисто и просто мързел. Но не я мързи да изяде 10 дюнера, да се освини в собствената си мас и да гледа по цял ден сериали с другите си дебели приятелки.
    Хайде моля ви се, защитници на дебелото съсловие, първо помислете защо са дебели и след това казвайте простаци на хора като нас, които просто им казват истината в очите.

Град
    София
    Хм.. Така е. Ако не се каже, няма да вземат мерки. Вярно е, че е грубо, че подбива самочувствието, истината боли, но от една страна си е за тяхно добро.
    Както каза госта не може да ядат от 10дюнера и да не си помръдват "задни части" и да искат да са с тяло на модел, при условие, че имат склонност към напълняване.
    И аз обичам да ям по 10дюнера на ден, и аз обичам пица, и аз обичам хамбургери, и аз обичам газирано, и понички обичам, но след като приятеля ми дойде и ми каза "Мило, станало ти е пухкаво дупето" се лишавам от тези удоволствия или поне съм ги намалила до минимум. Е, сега ям тиквички и салати, не е като дюнер, но няма да ми стане нищо. Определено не ми е приятно, като ми кажат "Я, малко си надебеляла", но ако не ми го кажат, когато се усетя вече ще бъда причислена към въпросните "дебеланки".
    Пак ще го кажа: Щом аз мога, могат и другите. Не е толкова трудно. Просто се иска малко воля. Естествено не говоря за тези които имат проблеми.

Guest
    Хм.. Така е. Ако не се каже, няма да вземат мерки. Вярно е, че е грубо, че подбива самочувствието, истината боли, но от една страна си е за тяхно добро.
    Както каза госта не може да ядат от 10дюнера и да не си помръдват "задни части" и да искат да са с тяло на модел, при условие, че имат склонност към напълняване.
    И аз обичам да ям по 10дюнера на ден, и аз обичам пица, и аз обичам хамбургери, и аз обичам газирано, и понички обичам, но след като приятеля ми дойде и ми каза "Мило, станало ти е пухкаво дупето" се лишавам от тези удоволствия или поне съм ги намалила до минимум. Е, сега ям тиквички и салати, не е като дюнер, но няма да ми стане нищо. Определено не ми е приятно, като ми кажат "Я, малко си надебеляла", но ако не ми го кажат, когато се усетя вече ще бъда причислена към въпросните "дебеланки".
    Пак ще го кажа: Щом аз мога, могат и другите. Не е толкова трудно. Просто се иска малко воля. Естествено не говоря за тези които имат проблеми.
    И аз съм супер критичен към приятелката ми и затова е 46 кила, но но зима беше понапълняла няколко кила и като и казах, питам харесваш ли се по-пълна, тя каза не , и взе мерки.
    То никой не казва не яжте дюнери или газирано не пийте, всеки си иска удоволствията, ама въпроса е като изядеж един дюнер да отидеш и да го изгориш във фитнеса, не да си купиш още два
    А по въпроса за самочувствието мисля, че повечето от тях имат доста високо мнение за себе си, така че няма лошо някой малко да им го подбие. Иска се труд, по това се различаваме от маймуните.

Град
    София
    Незнам голямо ли им е, малко ли им е самочувствието, но знам, че си избиват комплексите върху по-слабите, вместо да вземат мерки. Личен пример:
    Като ходех на училище миналата и по-миналата година бях 47-48килограма, а от моя клас една беше около 60-65(на горе долу една височина сме-1.60). Прасето глупаво докато преживя мазната си баничка почва с някакви злобни подмятания, че са ми малки гърдите . Вярно е, че има виме до корема(което на мен лично не ми харесва, но има мъже които се кефят), "задни части", цял декар, с мене тръгнала тя да се занимава. Е, вместо да изплюе баницата, ме обижда. Е, после как да таиш добри чувства към такива, неподдържани или пък да им съчувстваш.

Guest
    Незнам голямо ли им е, малко ли им е самочувствието, но знам, че си избиват комплексите върху по-слабите, вместо да вземат мерки. Личен пример:
    Като ходех на училище миналата и по-миналата година бях 47-48килограма, а от моя клас една беше около 60-65(на горе долу една височина сме-1.60). Прасето глупаво докато преживя мазната си баничка почва с някакви злобни подмятания, че са ми малки гърдите . Вярно е, че има виме до корема(което на мен лично не ми харесва, но има мъже които се кефят), "задни части", цял декар, с мене тръгнала тя да се занимава. Е, вместо да изплюе баницата, ме обижда. Е, после как да таиш добри чувства към такива, неподдържани или пък да им съчувстваш.
    Не знам, аз ненавиждам такива същества. И всъщност не знам кой ще харесва гърди дето висят до земята. Остави я да ти се присмива и да се тъпче. Ти знаеш как изглеждаш, а тя да се подиграва, щом мисли, че е нещо повече.... мога да кажа само ПЪЛЕН СМЯХ. Наистина е нещо повече, но само на тегло и размери. Не знам откога някой трябва да е горд, че задника му е като Добруджа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си