"Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.
Иначе за другото си права."
Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.
Иначе за другото си права.Не, позволи ми да не се съглася с теб, като човек познаващ доста такива хора и вероятно числящ се към тази група спрямо твоята възраст. Грубата истина е, че за "по-узрелите", както ти ги наричаш просто е донякъде въпрос на престиж да чукнат нещо млаадичко. Около 16-19, макс. По-пълничките обикновено са много по-лесни мишени, точно поради комплексите, които имат. Кофти, но факт. Особено, ако става дума за мъже над 26-7. Външният вид винаги е бил от голямо значение, но днешно време е от огромно във всяка сфера на живота. И мен ми се иска да не съм прав, но сам съм се убедил, че е така. Замисли се, ако наистина тези твои "много гаджета, но по-големи от теб" са били толкова зрели, дали щяха да бъдат толкова много? Разбираш ме, нали? Явно, че бая си сменила. Идеята е човек да си дава максимално трезва преценка за това какво представлява(й външно) и какво, и как може да промени. Доколкото му пука естевствено, де, но то средата те принуждава да ти запука. А, че това, което е писал авторът е една голяма идиотщина е друг въпрос вече.
Иначе за другото си права."
Iskam purvo da ti blagodarq za odobrenieto na tova koeto napisax  

i da ti kaja 4e moje bi naistina si prav no opredeleno v moite slu4ai ne be6e taka v momenta sum na 16 edna ot nai krasivite i naistina  topli moi vruzki be6e s mom4e na 27 za sujalenie toi zamina xodex s nego pove4e ot godina malko 6te se otnesa ot temata za da uspeq da ti dokaj a4e ne vsi4ki sa takiva.....ZAbelqzva6 li kak pove4eto momi4eta s xubavi tela koito gi smenqt xodqt mnoogo goli az lli4no predvijdam bezplodno pokolenie s tezi goli krustvoe.. 

i  po zrelite muje se zamislqt z brak i deca i kak to4no vijda6 momi4e teja6to 40 kila s bolni qi4nici da rodi zdravio bebe ( ne uro4asvam nikoi) predvijdam 4e maikite 6te zapo4nat da vuzpitavam mom4etata si taka 4e da xaresvat po debeli jeni poradi prostat pri4ina 4e 6te mogat da im rodqt deca no tova sa li4no moi vijdaniq ima i o6te edin argument kum moqta teza pak za decata......kakto nqkoi ve4e kaza ne pomnq koi be6...poleja na nqkoi ot tezi koito mrazaqt debelite momi4eta kogato se ojenqt jenite i jente im da zabremenqt da stanat 110 120 kila ta nikoi muj ne e siguren kakva to4no 6te stane jena mu sled edno rodeno dete da 6te ima uvisnali gurdi dali 6te si vurne figurata dokato pri po zakrugleni jeni po4ti nqma upstnost poradi prostat pri4ina 4e razlikata nqma da e frapantna (pone v pove4eto slu4ai 

)
NO...vse pak tova sa si moi razsujdeniq 

no naistina bqx otvratena ot tazi tema i prosto ne mojax da se sdurja