- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- xaresvate li muskolesti maje za za6to
Zna4i ne e mnogo krasivo da imat super mnoo muskoli.Tqbva da imat dobro tqlo.Da nqmat korem4e a oformeno leko gradi i leko plo4ki.Da ne e nqkyv mno debel.Ei tva e idelniq!!!
Харесвам по пухкавки мъже, но не и мускулести или кльощави
vsi4koto prekaleno , satava lo6o.....Az li4no haresvam muskulesti, stegnati muje.....No da ne prili4a na mutra
Ima edno mom4e ot moq kl ( 10) koeto re6i 4e trqbva da zaprili4a na mutra.....vzlima li nqkakvi hormoni ili dr taki....nz ( no sum po4to ubedena)....Nai8stina sega vs vuzdi6t po nego...no stava ve4e prekaleno
za6toto kato stana ne 25 nz na kvo 6e prili4a...az li4no se kegfa na stagnati mom4eta...plo4ki, gurdi i muskuli po rucete ( ama ne 4ak da vs bluza da imsedi prilepnalo
![]()
Ами, да ти кажа, мила ми Емили, то това според мен важи за целият (Ви) форум! Аз влизам тук с нагласата да се посмея и се намесвам само като съм в настроение за това и когато вече видя някоя мноого крайна глупост!Първоначално написано от EMILY the strange
В тази връзка, ако не ме беше цитирала надали щях да коментирам (по)предишното ти мнение въобще. Поради употребата на твърде много възклицателни знаци, а също и на тона му като цяло остнах, вероятно с погрешното впечатление, че ти ама сериозно ги вярваш тези неща(?!), които си писала. Е, да приемем, че отговаряйки ти съм отговорил и на хората, които нямат достатъчно инфо по въпроса и евентуално са решили да вземат коя да е от думите в него насериозно. Поздрави! ГостЪТ
П.С.: South Park RULLZ!![]()
Естествено че да!!!!Просто изглеждат много готино,а и всяка мацка си пада по силни и мускулести мъже.
yuk! prekaleno muskulestite daje me otvrashtavat.. zashto li? ne znam!
Хората, които не харесват мускули са тези, които нямат собствени. Никой, който се занимава със спорт няма да кажа, че се отвращава от мускулите. Най-много от културистите се отвращават дебелите американци, дето по цял ден муат чипсове и бири пред телевизора.
Културисите, и тн. заслужават уважение - най-малкото заради положения труд.
Който е мърда и го мързи да си вдигне дриника от PC-то да харесва клъощи.
Аз харесвам функционално тяло.