- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Добре ли е 60кг. за височина 170см ?!
Imam edin vapros kam vas!I po - specialno kam mom4etata, no moje i momi4etata da se izkajat! Ta, edno momi4e, koeto e visoko 170 sm i e kam 60 kg, debelo li e za vas?? I bihte li haresali tqloto mu? 4akam otgovori.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
spored men ne e debelo
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
Не е първа слабост, но не е дебелоНо 2-3кг. може да се свалят при желание
А и тези 60кг. не знаем от какво са .. при едно момиче 170см тези 60кг. може да са много, при други да са идеално .. зависи колко е мускулната маса, мазнините, костите и дали са тежки и така :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами нормално си е.Все пак зависи и структурата на тялото ти.Аз съм 173 и съм 50 кг и изглеждам доста слаба направо се плаша![]()
Ми според мен си е напълно нормално,но наистина две момичета,които са толкова кг и толкова високи може да изглеждат по коренно различен начин
ИменноПървоначално написано от miloto_girl-4e
Така че без да те видим не можем да преценим,това което мога да кажа със сигурност е че НЕ СИ с наднормено тегло,но дали е хубаво тялото ти и дали бих го харесала нз,зависи дали е стегнато,как е оформено и колко от тея килограми са мазнини,мусклуна маса,кости и т.н
55кг ми звучи по-добре, но аз си падам по мадами със стегната фигура. Ако бюста ти е голям не мисля, че има място за притеснение. Пък и не забравяй, че вкус приятел няма.
ne, mnogo e 60 kila... to zavisi de, poneje nqkoi momi4eta imat tejki kosti, no principno pone po moite vkusove 50 kila za taq viso4ina![]()
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
\w/
От ръста изваждаш 110... и виждаш колко трябва да тежиш...![]()
Ако не можеш да го пресметнеш ще ти помогнаТрябва да си 60 кила. Разбира се това е доста относително, ама карай
![]()
I'll be all you need and more ...
ot kade 4u taq gluposti? predpolagam togava 4e malkite deca visoki 110 ne trqbva da tejat =D>Първоначално написано от ~egoistiC~sister
Sad but true
\w/
Ти си ***. Това е по френските стандарти, а французите даже имат мания за слабост.Първоначално написано от Pifcho
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
a we tva za standartite tam kato iz4islqva6 ne6ty e tupo-vseki ima razli4na struktura a i ako momi4ety se zanimava s fitnes i t.n to muskulnata masa teji 8 pati pove4e ot mazninite-pravi si smetkata.A ot teq standarti az sym 170 i ako izvadq 110 6e sym 60 a tva za mene e mnogo.Az se zanimavam s fitnes no imam si edin ideal i v momenta sym 54-55 kila ama iskam da svalq nqkoi drugo kilce pone da sym 52![]()
mi mislq che e normalko az lichno sym 165 i teja 47 kg. i mislq che e normalni inache sega shte proverq za edna formula da vidish kolko tochno trqbva da tejish sigurna sym che ne enqkoq glupost pishshe q daje v uchebnicite po biologiq shte pisha kato q namerq
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
znachi idealnata telesna e po formulata M=(P-100)-(P-150)/x taka znachi M e masata,P e rystyt,a x nz kakvo e no za momicheta e 2 a za momcheta e 4
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Така значи аз съм висока 174см, по формулата М= (174-100)-(174-150)/2 и се получава 74-24/2, 50/2, което е 25, та аз 25кг ли трябва да тежаПървоначално написано от charovnata_
или не смятам правилно..?
znachi ne ste me tazbrali pravilno tyi kato nqmashe kkak da napisha formulata po dr. nachin znachi tova kudeto e (P-150) SAMO TOVA SE DELI NA DVE A NE CQLOTO URAVNENIE i se poluchava ot 174 kato izvadish 100 ostava 74 posle ot 174 izvajdash 150 i ostava 24 koeto delish na 2 i posle ot tova se poluchava 12 .Ot 74 se izvajda 12 i se poluchava 62 sleddovatelno trqbva da tejish 62 kilogramaПървоначално написано от Анонимко
Живеи живота има смисал
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Аз съм 170 и съм 60 кг. Мислите ли , че съм дебела?
http://nelkaaaa.hit.bg/DSC00395.JPG
P.S Абе на пълно си е нормално.. ама аз мисля да сваля 1 - 2 кг.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
5 точка от правилника (прекалено голяма снимка)!
Heda, super sexy si.Oba4e ne ti davam 60 tai kato te vidq, qvno prosto si dobre stegnata i kostite ti tejat poveche.
![]()
struva mi se, 4e tebe sum te vijdala ..... v4era v solariuma na NDKili se pripoznavam...? ina4e, xtra si si, i 6o kg izob6to ne ti li4at !!!
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
HeDa hehe tva qke moje da zakrie dosta ne6ta... ina4e ne izglejda6 debela
Sad but true
\w/
Аз съм момиче и също съм 170,но тежа някъде 50-51 кг.Всички ми казват,че изглеждам перфектно,но аз пак си мисля 4е съм дебела,незнам имам няква фобия и съм много критична към себе си.На теб незнам какво да ти кажа,преди да съм те видяла,защото всеки е различен,на някои им личи на други изобщо,но ако трябва да съм честна,поне 2,3 килца като свалиш,ще изглеждаш много по добре![]()
spodelqm gornoto mnenie, absoliutno su6tata sum i az![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
Иэобщо не е дебело!Екстра!
[size=7][b][u]fosse cos