.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Adrito
    Guest

Dieta ot nqkolko dni samo na te4nosti

Iskam da popitam momi4etata v tozi forum, nqkoga spazvali li sa da re4em 4,5 dni samo na te4nosti (voda, 4ai i primerno 1,2 fresha na den) i vazmojno li e pri takava dieta i 1,2 4asa sport na den da se svalqt ot dva do 3,4 kilograma ili ne e? Ima li nqkoi, koito da e probval i ako da molq da kaje kolko vreme na kakvo to4no e bil, svalil li e nqkakvi kilogrami i ako da, kolko. I sashto taka da si kaje po vazmojnost vidimo li e bilo otslabvaneto (ako e imalo takova) ili ne. I kolko kilograma e bil, kogato e zapochnal tazi "dieta". Blagodarq vi predvaritelno.

Guest
    6i umre6

Sport+glad=bavna smurt

ako si pod 20 ti si luda :S puk i 6te si vurne6 kilogramite :S q si qj normalno i si sportuvai 3,4 kg lesno se svalqt

NE GO PRAVI!!!!! povqrvai mi ne e mn priqtno posle da pripadne6 nqkade i da kisne6 v bolnica puk i naistina kilogramite posle se vra6tat (ot li4en opit ti kazvam)

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Свалят се удивително бързо и се връщат още по-удивително. Майка ми гладува така по около месец, ама после като прояде пак и си е ебало пушаците...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    ако само за няколко дни смяташ да гладуваш-окей,давай.(в смисал ,ако ти предстои някакво важно събитие)и аз съм го правила.обаче след това си яж нормално.
    диета точна не знам,ама може да пробваш да пиеш някакви кафенца,кола лайт и черен чай.първо,че бързо се изхвърлят от организма и второ-зареждат те с енергия,която и без друго не можеш да си набавиш,щото няма да ядеш все пак;]
    а упражнения не прави,защото адски ще се умориш и ще прегладнееш като звяр.пий разни течности само и ще сваляш по килограм на ден.поне при мен беше така.успех;]
    get off.

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Ти си луда ... ще се умреш от глад бе момиче! По - добре недей да експериментираш. Има така диета ( лунна се казва ) но тя трае само 24 часа и то в ден на пълнолуние или нещо такова беше. В този ден се пият само течности и се сваля около 1-2 кф мисля че И ако го направиш две седмици ( два дни от седмицата ) тези кила, които искаш ще се махнат. А после за връщането им ... ем разбира се че ако се тъпчеш пак ще надебелееш АКо искаш ще потърся точно каква беше Лунната диета.
    I'll be all you need and more ...

Град
    bulgaria
    Mnogo burzo se vru6tat kilogramite,ina4e efekt ima.Ako ti trqbvat nqkolko kilograma da svali6 probvai s qponkoto 4udo,dietata ne e gadna,efektivna e opredeleno,napravi q za 4 dni i 6te svali6 4e kg.Ako e su4etana sus sport o6te po-dobre,no posle ne se tup4i mnogo 6toto 6te napulnee6 otnovo.aidi

Мега фен
    Град
    София
    Недей!Ще се гътнеш.
    това не е никак эдравословно,а и после ще си върнеш килцата эа отрицателно време.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Този организъм има нужда от енергия. Изтощиш ли го по-този начин, като почнеш да ядеш е възможно да качиш и отгоре. По добре хапвай по лекичко 3 пъти на ден. Не консумирай сладко, солети, бонбонки и т.н. Последното ядене не трябва да го правиш по-късно от 8 часа и след това само на водица до закуска. Тичане в хладното време до изпотяване и такова хранене ще ти смъкнат 4-5кг за около месец. Успех.

Guest
    Hora, NE piite kola light i izobshto vsqkakvi napitki i hrani s izkustveni podsladiteli s misalta, che sa bezvredni! Ot tqh SE debelee, koi kakvoto i da vi razpravq, zashtoto predizvikvat edna reakciq ot organizma, za koqto sega ne mi se obesnqva. A kolko vredqt na zdraveto - da ne vi govorq. A za kafeto na gladno sam chuvala, che razbiva stomaha.

Град
    world of DRUM n BASS
    Има една ефикасна диета:Месо и зеленчуци
    Без сладко,картофи,алкохол,циг ри,плодове,захар и прочие....Майка ми свали около 20 кила...

Град
    Браво на майка ти =D> Друг е въпроса ние дали ще издържим без сладичко и други екстри

Град
    world of DRUM n BASS
    Майка ми първите дни сънуваше че яде торти и нарушава диетата

Повече от фен
    Град
    south_park
    може да пробваш да пиеш някакви кафенца,кола лайт и черен чай.първо,че бързо се изхвърлят от организма и второ-зареждат те с енергия,която и без друго не можеш да си набавиш,щото няма да ядеш все пак;]
    това изобщо не е вярно.те може и временно да те заситят но в тях няма никакви хранителни вещества.най много да надебелееш от всичката тази захар.газираните напитки не са подходящи по време на диета.

аз отслабнах с 2 килограма за една седмица като изобщо не гладувам
    просто замених белия хляб с пълнозърнест,захарта с мед,никакви тостерчета и глупости
    спрях газираните напитки и започнах да ям повече плодове и млечни продукти ,много съм щастлива \/
    you should kill yourself >=D

Град
    world of DRUM n BASS
    Вместо газирано трябва да пиеш сока на магданоза...сериозно!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC~sister
    Вместо газирано трябва да пиеш сока на магданоза...сериозно!
    Бля тва е гадно Аз поне не обичам какъвто и да е магданоз

А два кг за една седмица без гладуване не е ли много? А спортувала ли си? / питам EMILY the strange /

Град
    world of DRUM n BASS
    Ти я питаш ама и аз ше ти отговоря...Ми като спортуваш ги изгубваш ама после пак ги връщаш"Йо-Йо ефект"

Повече от фен
    Град
    south_park
    А два кг за една седмица без гладуване не е ли много? А спортувала ли си? / питам EMILY the strange /
    ами те първо се свалят доста за 1вата седмица а после по-бавно
    това моето си е направо детоксикация,тестените продукти и солта
    подпомагат задържането на вода в организма

ами тичам доста то само с диета да ставаше
    няма да се възвърнат ако си подържаш режима,иначе няма как
    да си ядеш вредни храни и да няма последствия
    you should kill yourself >=D

Повече от фен

Re: Dieta ot nqkolko dni samo na te4nosti

Цитирай Първоначално написано от Adrito
    Iskam da popitam momi4etata v tozi forum, nqkoga spazvali li sa da re4em 4,5 dni samo na te4nosti (voda, 4ai i primerno 1,2 fresha na den) i vazmojno li e pri takava dieta i 1,2 4asa sport na den da se svalqt ot dva do 3,4 kilograma ili ne e? Ima li nqkoi, koito da e probval i ako da molq da kaje kolko vreme na kakvo to4no e bil, svalil li e nqkakvi kilogrami i ako da, kolko. I sashto taka da si kaje po vazmojnost vidimo li e bilo otslabvaneto (ako e imalo takova) ili ne. I kolko kilograma e bil, kogato e zapochnal tazi "dieta". Blagodarq vi predvaritelno.
    bez da se obijdash ama koi ti e kazal za takava dieta po dobre vseki den predi qdene (obed,veche,sutrin)piii po edna chasha voda i taka shte ti nali apetita, az taka svalih 6 kg. za 1 sedmica,a dokolkoto tazo dieta bez qdene po dobre ne q polzvai zashtoto moje mn seroizno da se razboleesh,a pyk se vryshtat kg. mn byrzo
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си