Аз определено смятам, че спорта може да ти донесе много. Аз лично не харесвам спорта, който не е за удоволствие. По-скоро се изразих не правилно, аз го харесва, уважавам много хората, които го практикуват, но определено не бих го практикувал аз. Просто по едно време винаги нещата се извращават, а и като получиш една контузия си аут... Нещо, което не пожелавам на никой. Моя най-добър приятел е футболист и ми е неприятно като го виждам непрекъснато да се мъкне по лекари и то с някои не особено леки контузии или травми. Спорта определено може да те изгради като човек, ако не изцяло, то поне донякъде. Свикваш да бъдеш по-организирам, по-дисциплиниран, развиваш физическите качества, оттам повдигаш и самочувствието си, въобще спорта е прекрано нещо, особено ако има с кого да го практикуваш. Все пак каквото и да правиш е по-добре, когато го споделяш с друг, нали? Интересни са ми доводите на тези, които са гласували с "Абсурд" или те са били от тези, които само минават и си гласуват, е така, за веселбата Май малко се поувлякох