.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Гостенин
    Guest

Трябва ли да се притеснявам

Случи се така се правихме секс без предпазни мерки...Оказа се след това, че може би е била в овулация. Не съм свършвал в нея но пак малко се притеснявам. Трябва да и дойде днес и съм малко на тръни. Има ги признаците на овулацията (болки в корема и гърдите) и това значи, че ще и идва...трябва ли да се притеснявам?

Ami pritesnqvai se ... skoro moje da stava6 ba6ta
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Guest
    има ги признаците на менструацията... не на овулацията обърках се...

Guest
    гледай ся сериозен въпрос имам...някъде преди 2 седмици беше в овулация...искам да знам че тези болки наистина са от менструацията не от това че е бременна...

Град
    The Moon
    Щом не си свършвал в нея мисля,че няма защо да се притесняваш

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    Ami pritesnqvai se ... skoro moje da stava6 ba6ta :D:D :smt005 :smt005

Ама много оптимистичен отговор.Не е някъФ адекватен ами направо подигравка с човека.На теб ако ти се случи такова нещо ще има да ревеш и да подсмърчаш аджеба дали ще ти дойде или няма, или ще трябва да си гледаш едно бебче... Ае поне като нямаш к'во да кажеш трай малко.

Пич .. ако не си свършил в нея и не си чакал да си го извадиш секунди преди да свършиш не би трябвало да се притесняваш.А и щом има признаците за менструация се успокои.Може просто да и закъснява от други фактори... Дишаи дълбоко.Ако обаче те е спек толкова много и е минала около 1 седмица след безопасния секс купи един тест за бременност на Sure Chek 3-4 лв струва и се прави винаги сутрин с първото пишкане.Тогава ще можеш да се успокоиш най-добре или евентуално да се притесняваш.
    Успех ;)

Guest
    много благодаря 2 седмици са минали даже...сигурен съм, че не съм свършвал в нея и засега най-добре да го давам по-спокойно...ще изчакам пък ако закъснее с няколко дена - тест...то миналият месец пак и закъсня и сега не знае кога точно ще и дойде затова малко се панирам, но пък има ги болките в корема и в гърдите...да питам може ли да я боли от това че е бременна?

Град
    У нас

Ами аз до колкото знам не може 2 седмици след като е забременяла да я болят корема и гърдите .. успокои се.Ще и дойде щом си сигурен в себе си.Както казах може да и закъснява от странични фактори ;)Ако не и дойде до седмица купете тест, за да видите на къде отиват нещата :)

Guest
    златна си благодаря ти

charen
    Guest
    здрасти разбирам от медицина така4е 6те ти драсна два реда........
    Дори и това 4е не си свър6ил в нея не намаляжа риска от забременяване, макар и минимална 4аст семенна те4ност е достау4на приятелката т да забременее су6то така се слу4ва дори и при нали4ие на менструация и симптоми за това също не озна4ава 4е приятелката ти не е бременна това се нари4а "цветна беменност"-мойе да ти идва но всъщтност да си бременна.
    Най-добре е да си направи тест за бременност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си