- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на колко градуса си изправяте косата с преса?
..?моята им масимум до 220..но така май много ще се изгори.Кажете на колко е най-добре
mila 6to ne se nau4i6 da si q izpravq6 sas se6uar...mn po malko ti izgarq kosata otkolkoto s presa....
За да не изгаря косата има специални термо-протектив кремчета, които се нанасят на мокра коса. След това я изсушаваш и изправяш без никакви притеснения![]()
дееба никога няма да се научите да пишете по темата
a kak se izpravqte sys seshuar na men mi e malko trydno zashtoto s ednata ryka si resha kosataa s dr. dyrja shushuara,vie kak si q izpravqte??????? kak po tochno
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Изправям я на максимума. Така става най-добре. Можеш да погледнеш и в упътването. Там е казано за какъв тип коса колко градуса се препоръчват...Просто ти казвах как да не я прегаряш и да постигнеш максимално добър ефектПървоначално написано от Анонимко
Кремчето му е майката...
сешуара и къдренето на коса най-много я изтощават !!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
на 180 градуса.
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Ами моята преса е до 230 градуса.И се изправям някъде на 90-100 и става супер, но много отдавна не съм се изправяла щото преди много си я изгорих и сега направо ми е жал за нея...
160 gradusa Q kajete az dove4era 6te se izpravqm s kakvo moga da zamenq kristalite............... ?????![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
i az se interesuvam ot tozi vypros mojel inqkoi da mo pomogneПървоначално написано от charovnata_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
abe mila ti si super zle koi ti kaza 4e presata ima gradosi!![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maleeereeee
probvai s 200 gradosa po F !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
abe mila ti si super zle koi ti kaza 4e presata ima gradosi!![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
maleeereeee
probvai s 200 gradosa po F !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Аз ползвам един балсам на Pantene (smooth & silky ) Мн е добър и е без измиване.Идеално се изправя косата ми при положение че е мн начупена..С тва можеш да замениш според мен![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
na 65;]
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Lele mnogo si bosa! =D> Ti presa vijdala li si nqkoga? Estestveno,che ima gradusi..ili pone v dneshno vreme, ti neznam v koe vreme si.Първоначално написано от Анонимко
Inache moqta e s 395 po F..a kolko Celzii e neznam...Parvo q ostavqm da se nagree(za okolo 3-4 minuti) na maximalno,a sled tova namalqvam na 330 po F pak kazvam...
♥ ♥ ♥
nE SIG ima presa ot kamennata era...![]()
ima hora koito sa mn zle mi kato ne znae6 po dobre zamyl4i...pravim se na `kompetentni` a otstrani sme sme6ni![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!