- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Големи Тситси.
Абеее, хорааа, стига с тея "малки цици" и как сте искали да са ви по-големи ......
аа, аман начи.
Що не видите гледната точка на момиче с големи тситси да видите кво ще ви каже, пък тогава мрънкайте за по-големи.
Недостатъка на големите тситси е, че ПОНЯКОГА като легнете по корем и те се сплескват и болииии, ама много боли.
Също недостатък е, че лятото като сложите квато и да била летна блузка, те изпъкват и така събирате погледите на момчетата и за тях сте "Мацка с бомби" ( да не кажа путка, щот путка от непознат е много обидно!)
А и така за момчетата ще сте просто едни тситси...
Радвайте се на тва дето Бог ви е дал.
Пък който не ви харесва, да не ви гледа, или да ви вземе у тях да не ви гледат другите.
Пф.![]()
Пък и тея 12-13-14-15 годишните дето искат по-големи бомби, тряя са некви супер заблудени, щото аз хиляди пъти предпочитам да съм с малки цици на тая възраст, отколкото да стана някоя какичка с виснали гърди.
Пък и ако имате големи гърди, ква е вероятността като си хфанете гадже, да не поиска да му правите турски чикии.
Ауу, поне като давате орално, вагинално и анално, запазете гърдите си. Нека поне те останат непорочни!!!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Любимия ми човек във форума.Нямаш идея колко си права!
бра0 бра0 =D>![]()
Моите не са големи, но пак са искали турски чикии и съм правила. Какво лошо има в тях? Даже са възбуждащи.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Евала за тематаМ/у др,и аз съм една от малоцицестите,но не ми е чак такъв проблем ;] Има си време за сичку.
absilutno e prava!
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
=D>
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
Хахаха, луда женаАз съм с големи, ама като и всичко останало ми е голямо и не си личи кой знае колко :P
Хахаха браоПрава си
Бтв ... Аз определно не съм от тия 14 годишните, които искат да имат сто хиляди кубика цици![]()
I'll be all you need and more ...
абе щом са големи ТСИТСИ...работата е ясна...аз съм си ок 89 обиколка...пойче не ми трябва
много си права![]()
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
да или като сложат онея сутиени с по три чифта подплънки
те викат такааз викам така
![]()
![]()
![]()
you should kill yourself >=D
аз пък смятам моите гърди за по-големи от нормалната големина за възрастта ми. Мразя си ги! Не мога да разбера за кво са ви големи...не сте добре...аз се чудя как да се отърва от тях...повярвайте ми...ПРЕЧАТ![]()
![]()
пс: евалата за темата! =D>
Аз пък искам да нямам гърди ИЗОБЩО...![]()
Изрежи гиПо сериозно ... чак пък изцяло без е кофти. Но готини стегнати е друго нещо
Да не ме помислите за лезби само
![]()
I'll be all you need and more ...
моите също и напълно подкрепямПървоначално написано от dazzle
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!