.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    ta ti si edva na 12 spokoino 6te ti doide vremeto
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

No comment
    Guest

еми

Всички които са писали тук са напълно прави!Напълно!!!Та какво от това и аз съм на 13 и не съм се целувала още ,в живота има време за всичко!

Голям фен
    Град
    на луната
    Мисля че си даже изостанала, на 12 хората кви неща правят, ехееее..... Има време за всичко кви са тея простотии
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Град
    в мечтите ти
    За първи път имах гадже ,за първи път излезнах с момче, за първи път целунах момче, когато бях на 15.И кво от тва?Ти на 12 си тръгнала да се притесняваш.А относно циците ти сега влизаш в пубертета бе момиче,тепърва ще ти растат
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Guest
    Хахаххаахах Имаше една анкета където на 12 около 15 момичета бяха отговорили че са духали....Твоето поколение в момента разбирам защо се сдухваш от това,че си плоска...Аз играех на "стражари и апаши" на твоите години...И в днешно време е прието за нормално на 12 да се целуваш и натискаш с гаджето си...Тъй че според критериите на общество си изостанала..А според критериите на природата,няма за къде да бързаш ако се развиеш като хората и си малко по-зряла ще ти хареса.Имам една позната,която се целунала за пръв път с език на 12 и после повърнала...Така,че прави си извода...вериотността да не ти хареса е изключително голяма.

Guest
    Emiii zimash edna chashka puskash edno ledche i se uchish Tfa e za takuva kato tebe Ama chashka za tekila (ako znaesh kfo e tfa )
    Ae priqtni uroci

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Изобщо не е фатално.Та ти на 12 искаш да имаш цици (с извинение) като на Преслава ли??Да...ама не.Ако те харесва тебе момчето,ще ти хареса и циците,колкото и малки да са те.Това , че не си се целувала с език изобщо не е ненормално.Някой се целуват за пръв път на по 15-16.И не можеш да си увеличиш ей така гръдната обиколка,просто ще почакаш и те ще пораснат.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    абе преди имах едно гадже бехме на 16 ама тя си немаше цици и кво изобщо не ми дремеше
    важно беше че се харесваме пък дупето беше като и за 2те

Аз на 12 още на народна топка и криеница играех...ехХх времена
    Какви спомени ми върна, много ти благодаря! Факир бях тогава на народна, защото телцето ми беше и все още си е дребничко, обаче пък гъвкаво, а и за разлика от другите деца не ми пукаше дали ще се изцапам, ако се хвърля в мократа трева да избегна удара. За консул не ме биваше, но да ме ударят с топката си беше почти мисия невъзможна. Сега, като се замисля за тия хубави времена така ми се играе пак...
    А иначе по темата пак привеждам пример със себе си - на 12 си бях пълно детенце - другите имаха вече и менструация някои, аз си бях още с бебешкия овал и всички ме приемаха за дечкото на класа и все ме покровителстваха за огромно мое раздразнение, което накрая получи отдушник в един шамар, който ударих на най-ентусиазиралата се "бавачка". Не помня точно какво ме провокира, обаче за да я ударя, значи наистина е прекосила границата, и то много. Много се отвлякох, мисълта ми беше следната: късното съзряване означава и късно увяхване. Всички от класовете на родителите ми, които са се развили по-рано (съдя по снимки), сега са побелели и се боядисват, да не говорим за бръчките. Баща ми и майка ми едва сега започват да се прошарват. От стратегическа гледна точка е по-добре да си се развиеш по-късно - никой не те юрка - и гърди ще си имаш, и менструацията ще ти дойде, просто си благословена с гени, които те пазят по-млада по-дълго време.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Paul Crewe
    Guest
    Отностно притесненията ти - погледай малко филми... холивудски, квито и да са. Като станеш на 14-15 (може и по-рано) сама ще усещаш какво и как го искаш. На 12-13 сте още деца бре, не е възможно просто да знаете какво искате. Може и да си мислите, че знаете, ама това не значи, че знаете .

Град
    Пловдив
    кво се шашкаш!? напълно нормално е на 12 да нямаш гърди! аз съм на 14, а в моят клас повече от половината момичета на твоята възраст бяха толкова плоски, та чак вдлъбнати, а сега носят две дини отпред. спокойно за момчетата, имаш мноого време. не е важно колко гаджета си забърсала, а колко момчета те харесват. някои кучки са толкова задръстени и грозни, че само едно момче ги харесва и те веднага се лепват за него. ти не трябва да си такава. ако наистина харесваш някой и той те харесва тръгни с него. целувката с език не е чак толкова трудна и страшна. даже няма да усети че никога не си се целувала, защото не си личи..освен ако не си мн дървена. не се притеснявай! пък и не си мисли че всички момчета са се целували. най-вероятно момчето с което ще тръгнеш също няма да се е целувало. на тази възраст не е толкова често срещано.успех и спокс - с времето всичко става. само не слушай някви съвети за порастване на гърдите щото най-много да лепнеш някоя болест. чаоо..
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Horaaaa neka si priznaem 4e vsi4ki sme imali takiva problemi!!!neka ne q sudim tolkova ...makar 4e az se celuvah o6te 6 klas i cici imah ne mn ama... az 6ti dam edin suvet du6a!Spokoino ne trqbva da se pritesnqva6 ot nikoi za6toto ima i po grozni i debeli /v slu4aq s cici i bez cici/ a puk o6te po tujno e da si trovi6 nervite zaradi mom4e!!!NQMA6 SI NA PREDSTAVA KOLKO O6TE 6TE SRE6NE6 DOKATO ......SE ZADOMI6

ooo,boje...!!! ima vreme be dete

mnnogogo si zle ama mnogoo ti si na 12 4atkash li smao na 12 godni oshte si super malka porasni na 15 togav pravi maniite sega si igrai s barbita ili neznam tam kakvoto pravqt bebetat
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си