- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- топ 10 най-красивите жени
Привет,
водя спор със приятели, кои са най красивите жени в Холивут....
Моля ако имате мнение по въпроса да подредите красавиците......
А... и още нещо спорим най-вече за това коя е най красива Angelina Jolie или Eva longoria!?
Eva longoria!!!
Научи се първо да пишеш и тогава започни да спориш !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Eva Longoria e 100 pyti po ot Angelina.....
Black is the night, metal we fight...!
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
tva bqh az;Първоначално написано от Анонимко
vypros na vkus :P
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Пхаха...я клик тук
![]()
Първоначално написано от harmaqny
Никога не съм харесвала Анджелина...и аз съм за Ева
![]()
еми нормално.ти да не очакваш да изглежда еднакво с грим и без.явно автора не се кефи.ама според мен и с и без изглежда чаровна макар и едва ли не като 2ма различни човека![]()
Ева Лонгория е като бедно латиноамериканско детенце в сравнение с класата на Анджелина Джоли. А и жена висока 156 (като Ева) едва ли може да е особен критерий за красота. Вижте я и без грим![]()
Гримьорите на Ева Лонгория са 100 пъти по-добри май...Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
тези снимки за пръв път видях в едно списание (говоря за "красавицата" Ева Лонгория)...та както винаги аз просължавам да съм на мнение, 4е Анджи си остава на върха!![]()
Само не разбрах какво значение има колко е високаПървоначално написано от Zahara
Не мисля,че има особенно значние колко е висока...или е хубава или не
![]()
абе съгласна съм с тебе, ама... все си мисля, 4е на тая тема мястото не й е тук![]()
Mnogo qsno, 4e Angelina Jolie(lubimata mi aktrisa) e mnogo po-krasiva ot Eva Longoria. :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
То си е до вкус, но на мен повече ми харесва Angelina Jolie...Eva Longoria има мякакси излъчване на по-зряла жена..![]()
![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
abe vie chuvate li se be ima tolkova po krasivi jeni ot Jolie i oshte poveche Longoria..i dvete sa s strashno mnogo grim.. tazi Jolie mi e mnogo izkustvena.. gledah snimki ot predi da stane izvesna moga da kaja che ne e izobshto syshtata se edno e bila v pylna promqnaopredeleno plastichnite herurzi i grimiorite i si znaqt rabotata..za sajalenie snimkite gi gledah otdavna i ne se sehstam v koi site sa..za men Jessica Beil , Eva Mendes , Jessica Simpson , Beyonce , Leah Remini , Katherin Heigl , Carmen Elektra i nai veche Jessica Alba
![]()
Първоначално написано от KaTinCeTy
- винаги съм я обожавала, най-красивата жена в съвременното кино за мен
не харесвам Анджелина Джоли, липсва изящество в лицето и, което да я направи истински красива, повече харесвам Ева Лонгориа
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм за Angelina Jolie.Иначе ми харесват Hilary Duff и Lindsаy Lohan.
Opredeleno Angelina Jolie mn me kefi.Prosto nqma mqsto za spor ne haresvam Eva Longoria mislq 4e ima nqkakaf nedostatuk puk i e dosta niska!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Анджелина Джоли е дъ бестсамо ако не беше птслабвала толкова много сега малко и се е изпил сексапила ма дано малко пак да качи,за да си е пак секси
хаха въпреки всичко е много по хубава от ева