- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първия път (за момичетата )
Та исках да си направя нещо като статистика , и исках да ви питам вас момичетата как ви отвориха с пръст или направо с пениса![]()
Те си се отварят сами
kade s prast,kade s penis..*ba li mu maikata?!
![]()
xaxa kak stava toq nomer s prust ? nqma takis sistemi
![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
по принцип с гинекологичен уред или там както му се вика, защото преди да правя секс ми правиха 3 пъти пункция през влагалището. Но това не означава, че не съм била девствена до първия ми път. боля ме доста, кръв нямаше, ама болката беше ужас. за това съм на мнение, че от проникването на пенис боли ужасно много. А за късането на ципата-не помня. Бях под упойка.
Боли си ами. Вярно че зависи от човек, ама аз в такива случаи нямам късмет...
Хах... ми с пръстче беше...после ме изчака една седмица докато повторим...(тогава не беше с пръст).Не ме боля изобщо беше ме предразположил...
![]()
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ
НЯМА С ПРЪСТЧЕ,НАПРАВО С ПЕНИС!
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
де'ба кво значение има с кво си си скъсал тъпата ципа![]()
с един тъп гаден тампон!!! и боля![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
NAPRAVO0O S PENISA![]()
Penis\
/
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
MIIIIiiiiiii pri mene be6e pyrvo s pryst ama tq cipata ne se skasa est i posle ve4e s penis![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
I pri men ot na4alo si po4na s pr1sti i sled tova s penisima6e malko bolka no sled tova en be6e 4ak tolkova ujasno kakto go opisvat nqkoi
![]()
Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш
Тя така ти каза, нали?Първоначално написано от Schnitzer
бог знае кой я е отворил......
Да и при мен беше така,първо започна с пръсти,но не скъса ципата,това стана после като проникна в мен с пениса,но мога да кажа че не боли кой знае колко,можеби защото той беше много нежен и внимателен с мен,а и кръв нямаше.Първоначално написано от MiMiLoTaAaA
![]()
s penis,ne me bole6e gram-bqh nenormalno vuzbudena![]()
Първия път моя приятел пробва с пръст ама не можа и ме продупчи с химикалка.Още си я пазя.
Първоначално написано от koalka
Мен също.
Собственост на Canis_Dirus