.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Mitio_radioto
    Guest

Moderated: След като свършиш един път, можеш ли...

iskam da vi pitam ne6to,poneje sam mlad i neuk o6te :P otskoro biq 4ikii i mi e interesno sled kato svar6i6 1 pat,moje6 li po4ti vednaga sled tova da se izprazni6 pak.za6toto sled 1-q pat,laskam o6te vreme,oba4e ne farlqm pove4e.a huq mi sedi tvard dosta vreme sled tova.kakvo 6te kajete?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Mitio_Radioto
    Guest
    i moga li da razbera 4rez laskaneto za kolko vreme bix svar6il s momi4e.taka de,zakolkoto vreme se izcepq,dokato masturbiram,tolkova li 6te e i s momi4e?

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ne sum momche ama sled kato svurshish 1viq put trqbva malko vreme pone bili to 15-20 min za da izhvurlish oshte neshto... a otnosno sex-a zavisi dokolko si pritesnen zashtoto ima i variant da ne stane izobshto

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз мога и 5 минути след първия пак...

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Аз мога и 5 минути след първия пак...
    И аз същото.

можеш ли като се наядеш като прасе след 5 минути да изядеш още толкова ???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

а за момичето.......... ти за колко каза че лъскаш една за 5 минути маи... в тъкъв случаи първия път ще ти е с около 4 и 30 секунди по бързо ама да не ти пука

AXE
    Guest
    Аз мога и веднага(1-2мин) Въпрос на опит е.

ми хууууууу както кажете началник не ми се спори щот ще излизам иначе бихме поспорили с някои доста време

AXE
    Guest
    Зависи и кога искаш да се изпразниш също.Аз се научих как да задържам ерекцията си и съм мн доволен. Мога да блъскам мадамата докато не ме умолява да спра :P

Guest
    ei vesko manqk da ne nakaram pensiqta utre da ti d1rpa u6te

Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    Ne sum momche ama sled kato svurshish 1viq put trqbva malko vreme pone bili to 15-20 min )
    a be ne e tochno taka.. , zashtoto az kato svursha 1 put i kato sum nadurven produljavam i svrushvam 2-ri put bez da chakam 5min ili 15min.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Mitio_radioto
    Guest
    e v takav slu4ai,primerno kato go pravq s nqkoe momi4e,sled kato se izcepq 1 pat da go vada li ili da klata dokato voinika ne padne okon4atelno.6toto sa mi kazvali 4e huq trqa da se vadi dokato e o6te nadarven,da ne se izhluzi kaputa

Цитирай Първоначално написано от Mitio_radioto
    e v takav slu4ai,primerno kato go pravq s nqkoe momi4e,sled kato se izcepq 1 pat da go vada li ili da klata dokato voinika ne padne okon4atelno.6toto sa mi kazvali 4e huq trqa da se vadi dokato e o6te nadarven,da ne se izhluzi kaputa
    emi kato polzvash kondom.. az ne polzvam i za tova si produljavam..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

moga li da razbera 4rez laskaneto za kolko vreme bix svar6il s momi4e.taka de,zakolkoto vreme se izcepq,dokato masturbiram,tolkova li 6te e i s momi4e?
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    100% НЕ първият ти път ще бъде бая кратък.

При моя пр. важи максимата :луд умора няма пии вода и продалжава свар6ва и пак на ново доакто не сварши оте веднаж не спора.

Guest
    аз пък обичам да си се парзня в устата

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от AXE
    Аз мога и веднага(1-2мин) Въпрос на опит е.
    Цитирай Първоначално написано от AXE
    Зависи и кога искаш да се изпразниш също.Аз се научих как да задържам ерекцията си и съм мн доволен. Мога да блъскам мадамата докато не ме умолява да спра Razz

Хех и моя приятел е така .. а т'ва колко време след първия път ще можеш да си в състояние да продължиш не мисля, че е точно въпрос на опит..Понеже като тръгнах с приятеля си да не кажа, че нямаше никакъФ опит .. И пак го правеше т'ва ... свършва и му трябват 1-2 мин да може пак

По мои наблюдение втория път мъжете свършват доста по-бавно. Което е нормално.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    У нас
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    По мои наблюдение втория път мъжете свършват доста по-бавно. Което е нормално.

Дам.Така е.Това го пропуснах.. :)

Guest
    малко тъпо е да си лъскаш по 2-3 тека разбирам с момиче да ти се иска още ма чикии е тъпня повече от 1 път

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    То може и след 2 минути да почне, ама да не може да свърши или да му е трудно. в тия жеги на моя 1 път му е уморително, а вие за 100 пъти искате. Важното е и двамата да са доволни, а не да сте свъоршили 1000000 пъти за 1 вечер.

Цитирай Първоначално написано от BeZ^BikiNi
    Ne sum momche ama sled kato svurshish 1viq put trqbva malko vreme pone bili to 15-20 min za da izhvurlish oshte neshto... a otnosno sex-a zavisi dokolko si pritesnen zashtoto ima i variant da ne stane izobshto
    da taka e \/
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Супер фен
    Много ясно,че може!Като сме заедно с моя фр мн често свършва 2 пъти един след друг без пр!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си