- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си поискам ли от учителката :D
Има една даскалица каде ме кефи, млада е с хубаво тяло. Нямам си и на представа дали въобще би ми вързала. Иначе съм с приятна вънщност, готин съмМисля си да я обарам как си трябва а пък квото стане
или ще повтарям или ще съм отличника на класа
![]()
nevarvvam da ima6 uspeh,brato.tq tr da e mn zakasala 4e da se hvane s teb...![]()
Пффф! Нямаш шанс никъв!![]()
![]()
Робинята на Quench
Те повечето поне по мое време(допреди няколко години) бая закъсали бяха да ти кажа. Хроничен проблем при учителките, нормално. То си личи.Първоначално написано от VerryBerry
Все пак и моя съвет е недей! Рискът е твърде голям! Или поне поразузнай малко предварително. Ама вярвай ми - не би искал да е*еш даскалица. Освен, ако не е някоя студентка 1-ви-2-ри курс, която временно Ви преподава. Иначе - яко ще си усложниш животът! По добре се насочи другаде и просто си на*ий една чекия. Не питай откъде знам...
Не си искай от учителка. Трябва да е много извратена, че да се съгласи.
Поне аз така мисля, защото съм учителка.
Госпожо това вие ли стеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от AXE
![]()
![]()
a predstavq6 li si verno da e tq
![]()
Не. Аз съм учителка, но със сигурност не и твоята и просто изказах едно
свое мнение по въпроса, защото всеки един учител се е сблъсквал с подобни проблеми и зависи кой как ги възприема. Като всеки жив човек всеки обича да бъде забелязан, харесван и т. н., но всичко си има граници т.е. дистанция, която поне от благоприличие трябва да се спазва.
emi poiskai si we;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Извинявам се за брутализма(нищо лично), но - ето едно типично изказване на една недо*бана даскалица!Първоначално написано от Анонимко
hahaha spored teb nared li si ta tq ti e u4itelka eto zaradi takiva kato tebe BG propada i 6te propada o6te.....![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
YEAH! Какви силни изказвания от (поредната) объркана тийнейджърка във форума. =D> Бих казал и нещо сериозно, ама засега не виждам смисъл. Заради такива като него пропадала била България... Bullshit!Първоначално написано от die
Я огледай темите наоколо за 12-13 годишни правещи секс, питащи за анален такъв, отварящи се с кренвирш(точно като в CT)... Дет' се вика - голям залък хапни, голяма дума не казвай!;]
hehe ami da zaradi tqh su6to ama do kude stigna naroda da misli za u4itelq siza men tvae izvrateno !!
@Die, това не е ама ниищо ново под слънцето. Всеки го е мислел, въпросът е дали го е споделял. Пък и това е една от най-нормалните теми тук, според мен. Поправи ме, ако греша! И не започвай такива генерални теми, защото ме изкушаваш наистина да напиша мнението си по въпроса, което първо е дълго, второ е напълно безсмислено да го пиша точно тук.Първоначално написано от die
ami da bezsmisleno e !!!!!!!!! na men puk taq tema mi e izklu4itelno tupa...tva e ne samo podigravka s u4itelite ama e i neuvajenie !!!! puk tvoito mnenie ne me int !!!!![]()
Това идва още веднъж да потвърди: последните две мнения (моето и на Sh@dow) от съседната тема:"bez menzis". Става въпрос за тези написани на 24.05. - в 11:01 и 11:25.Първоначално написано от die
Първоначално написано от die
![]()
ГостЪТ
![]()
![]()
![]()
;;
Хахаха!Първоначално написано от AXE
Страшен пич си! Напъвай я и да не ти пука!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Какво стана с даскалката ?![]()
Първоначално написано от die
Защо да е извратено или пък да е подигравка.
Съвсем нормално си е тва.Каква е разликата дали ще е учителка съседка или жена с която са е запознал в някое диско или кръчма.
Сега има почивни дни и ше го обмисля