.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    AXE
    Guest

Да си поискам ли от учителката :D

Има една даскалица каде ме кефи, млада е с хубаво тяло. Нямам си и на представа дали въобще би ми вързала. Иначе съм с приятна вънщност, готин съм Мисля си да я обарам как си трябва а пък квото стане или ще повтарям или ще съм отличника на класа

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nevarvvam da ima6 uspeh,brato.tq tr da e mn zakasala 4e da se hvane s teb...

сееедно да си искаш двоика и ако ти се ходи пред директора

Мега фен
    Град
    SF
    Пффф! Нямаш шанс никъв!

Робинята на Quench

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    nevarvvam da ima6 uspeh,brato.tq tr da e mn zakasala 4e da se hvane s teb...
    Те повечето поне по мое време(допреди няколко години) бая закъсали бяха да ти кажа. Хроничен проблем при учителките, нормално. То си личи.

Все пак и моя съвет е недей! Рискът е твърде голям! Или поне поразузнай малко предварително. Ама вярвай ми - не би искал да е*еш даскалица. Освен, ако не е някоя студентка 1-ви-2-ри курс, която временно Ви преподава. Иначе - яко ще си усложниш животът! По добре се насочи другаде и просто си на*ий една чекия. Не питай откъде знам...

Guest
    Не си искай от учителка. Трябва да е много извратена, че да се съгласи.
    Поне аз така мисля, защото съм учителка.

AXE
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Госпожо това вие ли сте

Цитирай Първоначално написано от AXE
    Госпожо това вие ли сте
    a predstavq6 li si verno da e tq

Guest
    Не. Аз съм учителка, но със сигурност не и твоята и просто изказах едно
    свое мнение по въпроса, защото всеки един учител се е сблъсквал с подобни проблеми и зависи кой как ги възприема. Като всеки жив човек всеки обича да бъде забелязан, харесван и т. н., но всичко си има граници т.е. дистанция, която поне от благоприличие трябва да се спазва.

emi poiskai si we;]
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ГостЪТ
    Guest
    Не. Аз съм учителка, но със сигурност не и твоята и просто изказах едно
    свое мнение по въпроса, защото всеки един учител се е сблъсквал с подобни проблеми и зависи кой как ги възприема. Като всеки жив човек всеки обича да бъде забелязан, харесван и т. н., но всичко си има граници т.е. дистанция, която поне от благоприличие трябва да се спазва.
    Извинявам се за брутализма(нищо лично), но - ето едно типично изказване на една недо*бана даскалица!

hahaha spored teb nared li si ta tq ti e u4itelka eto zaradi takiva kato tebe BG propada i 6te propada o6te.....
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от die
    hahaha spored teb nared li si ta tq ti e u4itelka eto zaradi takiva kato tebe BG propada i 6te propada o6te.....
    YEAH! Какви силни изказвания от (поредната) объркана тийнейджърка във форума. =D> Бих казал и нещо сериозно, ама засега не виждам смисъл. Заради такива като него пропадала била България... Bullshit! Я огледай темите наоколо за 12-13 годишни правещи секс, питащи за анален такъв, отварящи се с кренвирш(точно като в CT)... Дет' се вика - голям залък хапни, голяма дума не казвай!;]

hehe ami da zaradi tqh su6to ama do kude stigna naroda da misli za u4itelq si za men tvae izvrateno !!

ГостЪТ
    Guest

off..

hehe ami da zaradi tqh su6to ama do kude stigna naroda da misli za u4itelq si za men tvae izvrateno !!
    @Die, това не е ама ниищо ново под слънцето. Всеки го е мислел, въпросът е дали го е споделял. Пък и това е една от най-нормалните теми тук, според мен. Поправи ме, ако греша! И не започвай такива генерални теми, защото ме изкушаваш наистина да напиша мнението си по въпроса, което първо е дълго, второ е напълно безсмислено да го пиша точно тук.

ami da bezsmisleno e !!!!!!!!! na men puk taq tema mi e izklu4itelno tupa...tva e ne samo podigravka s u4itelite ama e i neuvajenie !!!! puk tvoito mnenie ne me int !!!!

Guest
    ami da bezsmisleno e !!!!!!!!! na men puk taq tema mi e izklu4itelno tupa...tva e ne samo podigravka s u4itelite ama e i neuvajenie !!!! puk tvoito mnenie ne me int !!!!
    Това идва още веднъж да потвърди: последните две мнения (моето и на Sh@dow) от съседната тема:"bez menzis". Става въпрос за тези написани на 24.05. - в 11:01 и 11:25.

ГостЪТ
    Guest

ГостЪТ

Супер фен Аватара на FelisDirus

Re: Да си поискам ли от учителката :D

Цитирай Първоначално написано от AXE
    Има една даскалица каде ме кефи, млада е с хубаво тяло. Нямам си и на представа дали въобще би ми вързала. Иначе съм с приятна вънщност, готин съм Мисля си да я обарам как си трябва а пък квото стане или ще повтарям или ще съм отличника на класа
    Хахаха!
    Страшен пич си! Напъвай я и да не ти пука!
    Собственост на Canis_Dirus

Какво стана с даскалката ?

Unknown-19
    Guest

Защо да е извратено или пък да е подигравка.
    Съвсем нормално си е тва.Каква е разликата дали ще е учителка съседка или жена с която са е запознал в някое диско или кръчма.

AXE
    Guest
    Сега има почивни дни и ше го обмисля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си