.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    razlikata hora e 4e tq go u4i !!
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от die
    razlikata hora e 4e tq go u4i !!
    Тя ще продължи да си го "учи", пък и той не е уточнил колко часа седмично има при нея, нали? Може да е учителката по рисуване. Ама какво ли съм тръгнал да споря с момиченце на 12 години, което като не е съгласно с нещо вместо да го опровергае се плези.... Скукаа...

Guest
    Iz 4ukai q da ne ti puka weeeee lovish q i q opuvash na biuroto mn ti dreme .... ebiiii da ti e kef , napulni i duparata

Guest
    Topni 4ushleto pa kvoto sabq pokaje 50 X 50

hah vuob6te ne me int kvo misli6 qsno??az si iam mnenie i si durja na nego

i 6te se pleza kolko si iskam

ГостЪТ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от die
    hah vuob6te ne me int kvo misli6 qsno??az si iam mnenie i si durja na nego
    Да, имаш - чушки! Писала си нещо просто. Като имаш мнение и не можеш да го обосновеш по никакъв начин, а някой друг междувременно пък е обосновал противното - най-разумно е да замълчиш. Защо ли? Ами, защото ставаш най-малкото смешна! Особено пък и това с плезенето.... Спирам да споря повече с теб - няма смисъл. Лека нощ!

Град
    забраих
    Аве и аз имах една готина учителка по английски, дето цялото даскало иска да я прасне, ама не пуска.Опитвал съм се да я сваля, ама тя само си играеше с мен,моят съвет е да не се занимаваш с учителки, по-хитри са, даже и на кафе съм я водил мойта, ама на... нищо не излезе.По-добре не се занимавай, това от личен опит ти го казвам.
    не ма слуша главата ко да прая???

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    awe hora e*ete si u4itelite,u4itelkite ne ni zanimavaite pf tfa da ne e u4ebnik 4e da si poiska6,purvo se nau4i da se izkazva6 puk posle govori maleee to sexa ne se iska toi se postiga

P.S nqma pa da pi6a na BG duhaite !!!
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Град
    Пловдив
    от една страна не е редно, но от друга ако тя те хареса и никой не разбере няма да имаш никакъв проблем. но не си мисли че ше станеш отличник на класа. ако тя е добра в работата си ще продължи да те изпитва и да те оценява както преди! и все пак внимавай, кой знае каква клюкарка и задръстенячка е...все пак е учителка!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си