- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си поискам ли от учителката :D
razlikata hora e 4e tq go u4i !!![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Тя ще продължи да си го "учи", пък и той не е уточнил колко часа седмично има при нея, нали? Може да е учителката по рисуване. Ама какво ли съм тръгнал да споря с момиченце на 12 години, което като не е съгласно с нещо вместо да го опровергае се плези.... Скукаа...Първоначално написано от die
Iz 4ukai q da ne ti puka weeeee lovish q i q opuvash na biuroto mn ti dreme .... ebiiii da ti e kef , napulni i duparata![]()
Topni 4ushleto pa kvoto sabq pokaje50 X 50
hah vuob6te ne me int kvo misli6 qsno??az si iam mnenie i si durja na nego
![]()
i 6te se pleza kolko si iskam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, имаш - чушки! Писала си нещо просто. Като имаш мнение и не можеш да го обосновеш по никакъв начин, а някой друг междувременно пък е обосновал противното - най-разумно е да замълчиш. Защо ли? Ами, защото ставаш най-малкото смешна!Първоначално написано от die
Особено пък и това с плезенето.... Спирам да споря повече с теб - няма смисъл. Лека нощ!
Аве и аз имах една готина учителка по английски, дето цялото даскало иска да я прасне, ама не пуска.Опитвал съм се да я сваля, ама тя само си играеше с мен,моят съвет е да не се занимаваш с учителки, по-хитри са, даже и на кафе съм я водил мойта, ама на... нищо не излезе.По-добре не се занимавай, това от личен опит ти го казвам.![]()
не ма слуша главата ко да прая???
awe hora e*ete si u4itelite,u4itelkite ne ni zanimavaite pf tfa da ne e u4ebnik 4e da si poiska6,purvo se nau4i da se izkazva6 puk posle govori maleee to sexa ne se iska toi se postiga![]()
P.S nqma pa da pi6a na BG duhaite!!!
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
от една страна не е редно, но от друга ако тя те хареса и никой не разбере няма да имаш никакъв проблем. но не си мисли че ше станеш отличник на класа. ако тя е добра в работата си ще продължи да те изпитва и да те оценява както преди! и все пак внимавай, кой знае каква клюкарка и задръстенячка е...все пак е учителка!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...