- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с умствено изостанала
искам да правя секс с умсвено изостанала която да прави некординирани движения и тикове ахахаха мн ще е яко мн пъти съм имал фантазии с тебилки![]()
тая на снимката ми изглежда подходяща за фантазиите ми абе да те питам можеш ли да правиш некординирани движения защото мн се възбуждам от тиковетеПървоначално написано от kat4enceto
basi maikata ti si edno izvrateno kopele !!!![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
предлагам ти среща тигре,на която ще ти подаря пистолет и ако не знаеш как да го използваш ще ти покажа върху теб!!!засрами се изроде![]()
ахаха повтори ми го почти се надървих мн се възбуждам и от бабички толкова са секси с тия килоти и напикани памперси и задник до земятаПървоначално написано от die
знаеш ли кво ще направим мръснице ти ще се изсереш аз ще си бия чикии на лайното ти ще е оферта![]()
и яс си мечтая да правя секс с олигофрени които по жреме на секса да се хилят да немат кординация или контрол над себеси и накрая да се изпразня жархо тях и да го размажа с 2- лева
тия усни на аватара ти биха послужили в целуване на моя анусПървоначално написано от optical_illusion
![]()
Простотии, простотии и пак простотии. А защо не вземеш да пуснеш твоя снимка, че и момичетата да те знаят. Ако не друго поне ще се вардат от теб.
нека се вардят искам да им обръсна газовете и да им изпаса космитеПървоначално написано от experiment_m
е зашто млакнахте бе
о да ануса ми ще се пукне и лайната ще потекът яко и ще ви насера всички и ще получа душевен оргазъмПървоначално написано от kat4enceto
![]()
ти просто заслужаваш повече жена да не те погледне,гнус такъв!!!![]()
катенце оби4аш ли да ти се празнят ж остата а
оооо искам едни косми от под мишницата на дебелана със сопли заплетени и мн засъхнала пот която да хрускам от тяхПървоначално написано от optical_illusion
![]()