- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- А ... Pirates Of The Caribbean : 3 At Worlds End ? :D ...А ?
Първоначално написано от Анонимко
не съм казала,че е еди какъв си или съм го обиждала.просто казах,че "не ми харесва по принцип".+ това май трябва да се радваш,че фенките му са с една по-малко и си е само твой.
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от Анонимко
Че кой е обиждал Джони?Той е пич.Орландо също е пич.И ролята му във филма си е много готина (даже на мен лично образа на Уил Търнър ми направи доста по-голямо впечатление от този на Джак Спароу...лично мнение пак повтарям!)Айде пийс![]()
хъхъ..
Пфф забравих да си напиша мнението. Аз го гледах преди няколко дни и направо БЕШЕ СТРАХОТЕН!!!!!Джони, Орландо, Кийра всички се представиха супер,имаше доста забавни сценки и ефектите бяха неописуеми.Любимата ми част беше сражението на кораба и онзи момент с Елизабет и Уил.
Много са сладки!
I LOVE THE PIRATESSSS!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Еми честно казано не ми харесва особено и все пак беше по-добра от 2 част,но първата си остава номер 1!
Прекалено мрачен ми се струва тоя филм,а и много екшън и малко смисъла и честно казано действието е доста заплетено и разтегнато,стил сапунен сериал....
![]()
Иначе актьорите играят перфектно, няма 2 мнения (въпреки че не харесвам особено Джони Деп и Кийра )А Орландо Блум е супер но в тази роля не е кой знае какво![]()
ПП Майтапите обаче са жестоки!Заради тях си струва да се гледа тоя филм![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не съм гледала първите 2 части, тази ме уби. Предимно заради Джони - този човек е гений.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да, на някои места просто не знаеш вече какво правят и защо го правят...Първоначално написано от Axel_f
Ама филма си е върха
И аз не бях гледал втората и първата част, ама понеже се каза-ще ходим на кино на Карибски пирати 3 и аз викам - и аз ще дойда и ги гледах
Първата част като я гледах някак не успях да се потопя във обстановката, но ми хареса.Втората като я гледах успях да се потопя и още повече ми хареса (докато на някои втория не им харесал толкова) И третата , както каза `Death`Whore``, ме уби![]()
И както каза _SL_ - Трилогията беше уникална![]()
хъхъ..
Беше СУУУУУУПЕР! МН як филм! Мн мн мн мн ...!
Искам да има и 4та част!
Мале обожавам я тая трилогия!![]()
Дали ще има 4та? [-o<
Тва е най-якият филм... !!! 3 част наистина много ми хареса... Просто нз кво да кажа... И Орландо Блум много ми хареса в тази част.. Особено като го направиха капитан на "Летящия холандец" ... Едвам дочаках 24 май да ходя да го гледам... Първите две части ме бяха направили фен на този филм.. Нооо тази ме уби... Върховна ее...
Вие на хероин ли сте бе?
Както бях написал и на мен ми се стори сякаш ще направят четвърта, но просто няма да е същото...прочети мненията на предната страница.Пък и се било казало, че няма да има повече филми.Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
хъхъ..
Завърши стил "чакаме 4-та част".
Беше горе-долу добър.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.