.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    f_454
    Guest
    az sam q chela taq kniga vaobshte nishto ne pomaga i dori ne razbrah kakvo tochno da qm spored men tq e poveche za nqkvi amerikanski momicheta zashtoto ne imat nqkakvi biskviti i primerno pishe za tqh che moje da gi qdesh

Ето ви малко информация за книгата, защото повечето говорите неподготвени...

Диета само за тийнейджъри
    автор:
    Кари Уайът и Барбара Шрьодер
    издател AMG Publishing
    раздел Здраве.

"Ето как стоят нещата. Намираш се в периода на най-бърз и бурен растеж в живота си. Сега е времето да се научиш да се храниш правилно и да уважаваш (и храниш!) тялото си, както то заслужава."
    -- Из "Диетата. Само за тийнейджъри"

За тийнейджърите, които се борят с храната, или за онези, които просто искат да си изработят здравословен и удовлетворяващ начин на хранене, тази книга е единственият избор. Диета само за тийнейджъри предлага на младите хора забавни, безопасни и стимулиращи предложения за отслабване и здравословен живот, като отчита, че докато стремежът да усъвършенстваш тялото си е много важен за здравето, то да се научиш да обичаш тялото си е много по-голямо постижение, което ще запазиш за цял живот!

Момичетата в пубертета са подложени на безмилостна кампания против доброто им самочувствие - телевизия, интернет и списания ги заливат с образи на "съвършенство", а това "съвършенство" е неразривно свързано със слаба фигура. За съжаление проучванията показват, че само 14% от тийнейджърките са доволни от фигурата и килограмите си. Повече от половината смятат, че трябва да отслабнат. А най-страшното е, че затлъстяването сред подрастващите се е увеличило три пъти само за последните десет години. Младите хора са жертви не само на ниско самочувствие и нарушения в хранителното поведение, но и на по-големи здравословни проблеми.

С Диета само за тийнейджъри Кари Уайът и Барбара Шрьодер дават на юношите оръжията, с които да отговорят на атаката и да вземат правилни и самостоятелни решения за своето хранене. Книгата е написана в разговорен и свеж стил, но изпълнена с практически съвети и информация, която е задължително да се знае. Диета само за тийнейджъри е пробив в диетичните режими, специално създадена, за да отговаря на нуждите и начина на живот на тийнейджърите. Някои от основните елементи на тази диета са:

* препоръчителни 7-дневни диетични режими според различните калорийни нужди и възможности за съставяне на лично меню
    * лесни рецепти и съвети за пазаруване в хранителни магазини, които вдъхновяват тийнейджърите да поемат храненето си в свои ръце
    * пълна илюстрована програма с физически упражнения за улесняване на отслабването
    * личен дневник на храненията за отбелязване на ежедневния напредък

Диета само за тийнейджъри е сензационна диета за теб и твоето бързо променящо се тяло, както и честни отговори на всички въпроси, които те изгарят...

Какво всъщност са калориите?
    Кой е най-добрият начин да свалиш 20 килограма?
    Диети като "Аткинс" и "Саут Бийч" подходящи ли са за мен?
    Да използвам ли помощни средства, когато съм на диета?
    Мисля, че страдам от хранително смущение. Какво да правя?
    Мразя да закусвам, защото сутрин времето никога не ми стига. Не може ли просто да не закусвам?
    Какво представляват омега-мазнините, за които често се говори напоследък?
    Наистина ли трябва да отслабна?

Ако искаш да си на здравословна диета, следвай ДИЕТАТА само за тийнейджъри 7 дни и ще отслабнеш. После, ако искаш да свалиш още килограми, ще знаеш как да го постигнеш без риск за здравето си и да поддържаш идеалното си тегло цял живот!

Според мен това е една полезна книга и на хората, които се интересуват от здравословен начин на живот ще им хареса (:

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Честито изрови тема от 2007 ...
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Варна
    частта, в която обясняват понятия и т.н. е добре, ама самото примерно меню, което дават е мн тъпо някви работи дето не съм чувала за тях и се отказах да я спазвам .....а упражненията мн мн не ми харесаха

Книгата е добра. Имам я. Главно е за здравословното хранене и за масавото наднормено тегло при тийновете. Има описана диета и също има упражнения. Диетата може да се спазва като можеш да заместваш с подобни храни. Малко е на принципа изразходваш енергия приемаш малко по мъничко от изразходваните въглехидрати и протеийни.

...

еми аз я имам тази книга и наистина научих много за здравословнто хранене... а и то не е задължително да я правиме точно така както е показана .. то си пише примерно 1 белтъчина=на еди си какво 1 свободен въглехидрад= .... така че ако не можете да намерите някои продукти можете спокойно и сами да си направите диетата по дадения начин :P

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    Честито изрови тема от 2007 ...

не вярвайте на тия глупости ...
    диети ..
    само парички да взимат с правенето на тия безмислени книги .. (мое мнение ))

Град
    [На Метри От Земята]
    пълни простотии
    Просто аз

Аз я имам! Взех си я да видя какво представлява! Хубава е да и е доста интересна!

Аз я нямам тая книжка, но според мен тези хейтърски коментари дето пускате не са основателни. Все пак хората, които са писали книгата разбират от медицина, а не от козметика и отслабване до дупка; пък и това не е точно диета, по-скоро примерен хранителен режим, който би могъл да бъде и по-различен, но просто под тази форма тийнейджърите по-добре го разбираме.

Не съм съгласна с тва, че всичко може да се види в нета. Там има толкова истина, колкото и простотия. Просто не е достатъчно сигурно. Да речем, ако в нета пише, че маска за лице с боза подпомага хидратирането, това не значи, че е вярно.

Моля ви, мислете повече преди да си изграждате мнение.

бaхти тъпата книга .. само точат лукуми

Супер фен Аватара на fuckme
    тези книги ми струват много подозрителни....
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Аз я имам. Майка ми я беше купила. Когато я четох ми беше доста интересна

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    тази тема ми се струва доста стара
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

няма да отслабнете с четене на книги

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от XheroineX
    няма да отслабнете с четене на книги
    и аз тва си мислех
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си