- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- доста съм притеснена
...днеска правих секс с гаджето ми до сега не съм давала в дупето да ми го слагат....и ся тоя път му дадах малкло ама му казах че ако ме заболи няма....и тръгна да ми го вкарва и ме заболя адски много и спряхме......и като се прибрах в нас после като се мих това онова видях че имам кръв малко на дупето и много се стреснах искам да ми кажете защото ми е за 1-ви път и явно мн ми го е сложил ли е станало така или... О.о ина нещои да не е само предположения ако може че ще се побъркам О.о
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Ми нормално е предполагам като ти е за първи път,но щом толкова се притесняваш най-добре отиди на лекар.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ami 4estno kazano na men ne mi se e slu4valo i ne moga das ti pomogna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
не е нормално да кървиш в никакъв случай отивай утре на лекар задължително
беше съвсем малко ама све паки на всичкото отгоре мн рязко ми го вкара
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
чакай да предположа ... приятелят ти не е на повече от 17
аналания секс не става толкова лесно особено щом е за първи път, трябва да стане бавно и с търпение и от двете страни а не да ти го набута изведнъж
трябва да се ползва лубрикант, хубаво и отначало да се пробва с един пръст после с два докато мускулите се отпуснат и чак накрая с пенис
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
с мн повече от 17 см е и не стана хич бавно а точно обратното то за това може би и толкова мн ме заболяПървоначално написано от DarkAngelOfHope
![]()
Съгласен съм с DarkAngelOfHope
Сцепили сте малко дупето. За да не се получи някоя инфекция поддържай много добра хигиена докато зарастне. Ако до един два дни не спре да кърви и не почне да се оправя отиди задължително на лекар.![]()
може да ти е разкъсан свинктера следващия път не му давай
П.П. а дори и да е малко кръвта се пак отиди утре на лекар и успех мила
бе говорех ти за години ... кво ме интересува колко санта му е !?Първоначално написано от _M1rkA6t0_k0tI_
Тя има предвид годините а не сантиметрите,божееееее,ама и ти си някоя заблудена.Първоначално написано от _M1rkA6t0_k0tI_
еми сори не разбрах вече и правилно не чета пфф....ем на 20 еПървоначално написано от DarkAngelOfHope
Първоначално написано от DarkAngelOfHope
a be tq tuz mai mnogo zle a?![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
хм ... без да се обиждаш ... ама доста .... как да кажа ... неграмотно от негова странаПървоначално написано от _M1rkA6t0_k0tI_
незнам дали знаеш но там има два мускула единия се контролира съзнателно от човек, а другият е като рефлекс и се изисква малко време рефлексния мускул да се отпусне затова ти колкото и да си отпусната и да го искаш пак трябва да стане бавно и търпеливо щом ти е за първи път ... иначе с времето може да се постигне повече контрол над рефлексния мускул ....
ако толкова искате да правите анален секс поговорете малко на тая тема, кажи му да го направи бавно с лубрикант и отначало с пръсти и не да те мушне набързо с пръст (2-3 пъти) и пак да ти го набримчи ами да си поиграе няколко минути ... така може дори да няма болка
nqma nishto strashno spoko.... pri dosta hora sa sly4va da ima kryv![]()
E е така на сухо ест ,че ще те боли имаше някви мазила на durex нови някви бяха пуснали последно гледах в аптеката за по-голямо удоволствие незнам незнам не бъди анално податлива
да ти беше набутал и ташаците, та да не зяеш толко
abe kakva krav kakvi 17sm na tebe ako ti vlezne 17sm 4e ti skene gazicata