.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    anonimnapotrebitelka
    Guest

Висока съм 160 см. и тежа 30 кг.-как да напълнеяБ

Здравейте!Имам огромен проблем-прекалено слаба съм.На 14 год.съм,висока съм 160 см. а тежа само 30 кг.Ходих на лекар,пих хапчета,витамини и квото се сетите-нищо не ми помогна.Всички ми казват да ям повече,но аз ям много и сега.Хората си мислят че съм болна,но лекарката ми каза,че нямам проблем!30 кг. за 14 год.-това не е ли проблем?Моля ви-кажете някаква диета.Ако може без коментари от рода-ЯЖ ПОВЕЧЕ!Благодаря предварително.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    http://dieti.gbg.bg/Interactive.asp?inter=1

napravi si test i razberi da;li tegloto ti e pod normata i ako e tam ima saveti kakvo da qdesh i kak da ka4ish nqkoe kilo 4ao 4ao i uspeh !
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

anonimnapotrebitelka
    Guest
    много благодаря за линка!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Nqma za6to nadqvam se samo da ti pomognat savetite koito ima tam
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Според мен пък проблема не е за подценяване и не мисля че трябва да разчиташ само на интернет съвети.Потърси съвета на диетолог.Знат че д-р Емилова освен за отслабване разработва и хранителен режим за качване на килограми,а знам че в София и Пловдив има много такива диетолози.Ако имаш възможност отдели време и средства и отиди при добър диетолог.
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Spored men opredeleno trqbva da se posuvetva6 s nqkoi profesionalist,koito naistina znae kakvo pravi,za da ne se zadulbo4i problema.
    Uspeh!

anonimmapotrebitelka
    Guest
    Поразрових се в нета и намерих полезни неща.Наистина ще трябва да се срещна с някой специалист,но преди това ще изпробвам и инфото от тук.Благодаря за отзивите!

Цитирай Първоначално написано от Ani_girl

napravi si test i razberi da;li tegloto ti e pod normata i ako e tam ima saveti kakvo da qdesh i kak da ka4ish nqkoe kilo 4ao 4ao i uspeh !

Как да не е под нормата аз съм 160 висока и съм 45 кила пък ми казват че съм страшно слаба какво остава за нея

Интернет едва ли ще ти свърши мн работа професионалист най добре

Мега фен
    Град
    София
    Яж мнооогооооо хляббб
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Яж мнооогооооо хляббб

Хаха виж и тва е вариант

da ne si bolna ot anoreksiq?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

anonimnapotrebitelka
    Guest
    ne sum

Голям фен
    Хора защо си мислите че като момичето е по-слобо трябва да е болно?Вие не сте ли чували за гени,ако майка й и бащта й са слаби и тя ще е такава

Guest
    Значи ето ти едно меню:
    сутрин 4 палачинки с мармалад и едно какао
    преди обед едно-две еклерчетъа
    на обяд-първо-пиле6ка супа,после таратор,после пържени картофи,после кренвир6и с хляб,за десерт ено щоколад4е.
    Следобедна закуска-кроа
    сан и данон.
    Вечеря-салата картофена или доматена,супа,пиле с ориз,а за десрт 4ере6и или някакви други плодове.
    плюс две-три вафли..
    Е те от тва ако не надебелееш до две седмици поне малко,нз...

Guest
    Ох.......да можех и з да съм толкова слаба........Мечти ечти!!!1! \/ \/ \/

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ох.......да можех и з да съм толкова слаба........Мечти ечти!!!1! \/ \/ \/
    -Човек винаги иска да,бъде това,което не е. А по-темата,миличка най-добре се консултирай с някой диетолог,да ти изготви балансирана диета-в твоя случай за напълняване.Няма да се лъжем явно,наистина си много слабичка,но пък както казаха и преди мен,може да се дължи и на ген.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

moje i tva slabeene da e na nervna osnova.. ako ima6 nqkvi problemi v sem v daskalo s fr-s.. si4ko tva se otrazqva vyrxu teb.. se pak nervnata sistema e nai ranimata i nai trudno se vyzstanovqva..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Цитирай Първоначално написано от Ani_girl

estestveno 4e e pod normata moje li da si visok 1,60 da si 30 kila :O:O:O:O:O qj mnogo meso,xlqb,6okolad, i pii gazirano i 6te ponapulnee6 blazqty de az da bqx do 50 kila az sam 52 trqbvA da svalqm 10 kila pone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си