- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Online Video Саит за запознанства!!!
http://adultfriendfinder.hit.bg/
Вижте какво намерих в един друг форум, интересен саит и то американски вътре е пълно с българки, кофтито е че иска регистрация която е платена, но аз открих решение
Като се регистрирате, пишете че сте жена и ще ви пусне без пари!!!
Вътре може би ще срещнете познати личности :P :P :P
ае стига с тия тъпи реклами ве КЛЮЧ НА ТЕМАТА
Като не ти харесват никои не е длъжен да ти гледа мнението...........Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
а на тебе никой не ти е длъжен да ти чете рекламите това не ти е раклмна агенцияПървоначално написано от Mochimoto
![]()
ми и на мене не ми харесва, кво ше ми кажеш, а!?!? айде КЛЮЧ!Първоначално написано от Mochimoto
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
На мен пък ми хареса а и според мен има хора които не изразиха мнение и на тях им хареса.....
ахххххх
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
taq tema e glupava,i mi prili4a na svodni4estvo...da se pi6em vs jeni...mi majete?ebati...lokumi tuka netrebat,treba edin klu4...![]()
Кои?Първоначално написано от ninsy
![]()
леле ебати лудницата е тоя саит са една ми се съблече целата и ше си пъха вибратор...![]()
Само да уточня, че това е ПЛАТЕН сайт, което значи че автоматично евентуалните заинтересовани тук, процентът им става нула!Първоначално написано от дечко
И стига с тея КЛЮЧОВЕ[colour=red] - те тук ако тръгнат да трият и да заключват всука простотия, май ще трябва да изтрият целият форум!
spammer
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Спри да си говориш сам, бе, момче! Така като следя изявите ти тук напоследък, явно имаш някакви проблеми, ама така не си помагаш. Да ме нарече някой тук spammer - АХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХХА!Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ФОСТАТАААА
Ми кат е тапа що пишеш по нея саита си го бива евала на ъплоудера.....
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
xaaxax toq sait e basi propagandata we !!![]()
![]()
![]()
![]()
uuuuf teq temi bojkeee are KLIU4 koalke are zakliu4vai go deeeeee pf kvo probutvat nekvi saitove bra4e reklami samo s e praat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
И какво кат я заключи аз пак ще я пусна защото само на теб не ти харесва а другите ги кефи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ц-ц-ц![]()
Има си правила,които забраняват рекламите.
Ебаси 14 години в тоя форум
ХАХАХА ! ЕВАЛА !!!Първоначално написано от На bebito0o Тъпкача
shtom taka mislish
Добро е саитчето![]()