- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кво значи лоша целувка?
Първоначално написано от Adwokat
ела ела те оракочим
Първоначално написано от Анонимко
emi ti ela da ti go nashmulq otzade...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
a we az se si mislq, che kato obichash choveka se 6te ti haresa kato te celune....
(sork za latinicata..prob)
ako naistina obi4a6 gadjeto si 6te ti haresa vsiaka negova celuvka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nejna,dobra,sexy,gotina,I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!!I LOVE BOYS!!!!!!!!!!
И аз съм на мнението, че щом целувката е с любимия е страхотна.Няма значение дали ще има лиги, езици, ръчички и т.н. важното е да се почувства. А и от мен да знаете момичета пазете косата, все пак има хранителна стойност, но по-добре да ви е на главата от колкото в гърлото на гаджето![]()
Първоначално написано от Lokum4e
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
nai lo6ata moq celyvka be6e kogato mom4eto si pahna ezika v ystata mi i ne go marda6e...i zasmykva6e moq kato riba....mn lo6a celyvka![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Е добре чакай сега...аз обичах един мой бивш ама един път той си навра езика супер навътре в устата ми( което за мен беше гадно) и това за мен беше хипер лоша целувка и не ми беше приятно. Ако обичаш гаджето ти и той ти го уряса отзад без да те пита ще летиш ли от кеф?! Глупости говорите! Една целувка може да бъде лоша но е индивидуално...всеки с вкуса си. Аз лично не обичам много лигавене и езици. Предпочитам "по-сухички" целувки![]()
![]()
Първоначално написано от Butterfly^
Това е много гадно .. и на мен ми се е случвало, както ми се е случвало и да не си подаде нормално езика ами да си го държи кажи речи в устата без да го мърда особенно и аз се чудя к'во да прая ... ;( И такива целувки съм имала за съжаление.. другото лошо е да те олигавят, но всеки си има вкус.Това, което на един не му допада, допада на друг
Първоначално написано от cacegka_3a_cekc
xaxaxaxaxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ако харесваш човека с които се целуваш лоша целувка няма>Аколкото до това кои е опитен и кои не -по принцип с времето всеки си създава някаква техника на целуване,но на някои хора тази техника не им харесва-нпр пъха си езика мн навътре лигави те и т.н. и казват 4е не може да се целува-вепрос на вкус бих казала,а колкото до тези които все още не са се целували и нямат техника-целувката е някакъв вид инстинкт тя просто се случва![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?