- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izpotqvam se po vreme na sex :(
Купи си дезедорант NIVEA против изпотяванеПървоначално написано от Анонимко
![]()
normalno e spox
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
ти сигурно само това правишПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
[-o<
Ми нормално е... Се пак извършваш някакво действие.. Не е като да седиш и да си клатиш краката...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
И ние. Това е съвсем нормално.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
![]()
с тая латиница дето пишете прочетох първоначално че се изповядваш докато правиш секс
![]()
![]()
стана ми странно и ти препоръчвам да пишеш на български такъв хубав език си имаме
![]()
Няма нищо лошо в това, дори напротив, аз го намирам за възбуждащо![]()
Mi to si e normalno da se poizpoti6 ama ne mnogo..
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
И двамата с приятелката ми се потим здраво, ама с тази приятелка просто няма как да не давам всичко от себе сиПък и на двамата ни действа възбуждащо
1оо% нормално е да се изпотяваш.Все пак това е секс и как искаш изобщо да не се изпотяваш??
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Изпотяваме се и двамата. Той става абсолютно вир-вода (ама след такова интензивно движение...) На мен ми действа страшно възбуждащо, когато той се изпотява по време на секс...горещото му, влажно, голо тяло...ррр *присвива очи*
Ох, така де, отнесох се...![]()
tq e momi4e.......Първоначално написано от Baba Vyna
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от Abandon Faith
![]()
Верно си е
Като тръгна да си задоволявам мацката ставам вир вода и аз
ама нали после е доволна
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Дам и моя така....когато е отгоре особено...ама отива зима си душче и сичко е ок....![]()
![]()
![]()
offtopic: ako tova si ti na avatara si, MG-X-Power....... prosto naistina v Bulgaria se rajdat nai-krasivite muje =D>MG-X-Power
МнениеПуснато на: Пет Май 25, 2007 6:43 pm Заглавие: Отговорете с цитат
kis4ety написа:
Iskapi se vav rexona Very Happy
Mного "компетентно" мнение по темата просто как не сме се сетили всички за това....
Аз и без секс се изпотявам в таз жега![]()
normalno e
a i men tva po skoro me vyzbujda ot kolkoto otvra6tava
Norlamno e da ti kaja ;]
az se potq kvo ?![]()
Kогато съм спонтанeн, когато се доверявам на интоицията си, обикновено успявам.Логиката обаче ме вкарва в неприятности.
На тия жеги и отдолу да си, пак ще се потиш.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Освен ако няма климатик и да се схавеш. Уф, боли ме врата от тоя климатик, ама рискувам вече да изпукам от жега без него![]()
oooo povqrvai ne e samo pri tebe i moq priqtel se izpotqva 6toto kato sedi otgore mi vse edno pravi licevi opori 2 4asa ... normalno e![]()