- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път!!!
аз смятам че съм готов просто го усещам,но не познавам подходящото момиче и ми е въпроса какво да правя аз съм на 16.плс каджете кво да прая
имаш ли зеленчуци около теб ?
едит: то било момче....ам в такъв случай интернет като няма наблизку ....![]()
абе тъ*и ли сте търся момиче с което после да не се ядосвам че съм го направил а да го запомня с хубаво
и ние кфо да направим по въпроса?Да ти я изкопаем ли?Първоначално написано от danzel
бий си чекийки бе пич :P и не прибързвай,кат намериш подходящата,сам ще разбереш коя е
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ebati smotanite lamer-i ima f toz forum ...... mn ste mi interesni kato po4nete da pitate kfa da eba i razni takiva ... ot de da va znai 4ovek ... vari si navri kura f nekoi qbalkov pai
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
а ти намали тв-тоПървоначално написано от A_JoLiE
![]()
az pitam ako ne ti haresva ne pi6i be mn si zle nie kat sme lameri ne pi6i s lameri
пич ти дори незнаеш за какфо говориш ...Първоначално написано от danzel
out of topic
6to ??? Na tebe kaf ti e problema??? 6 si stana telemaniak \Първоначално написано от Боклук си Бате ...
/
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
хуу,аз ти казвам внимавай...Първоначално написано от A_JoLiE
![]()
откъде да ти намерим момиче и ако ти намеря през монитора ли да ти го дам!? идиот! като си грозен, задръстен, тъп, прекалено надут или всичките заедно / защото все трябва да има някаква причина да не си си намерил момиче/ ше си седиш сам в банята! точка.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Първоначално написано от danzel
nashmuli nqkoi kurva;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
az si misleh 4e mi e vreme na 12 tva e prosto hormonalen disbalans