- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Малка ли съм, за да правя секс?
МОмичето определено н е еглупаво а просто е объркано![]()
Скъпа ако той те заплашва че ще те зареже ако не спиш с него - недей. Ако го искаш и си сигурна в това - направи го...твой си е избора...според мен на 14 не е добра идея но все пак ти познаваш себе си и можеш да прецениш най-добре.
Някой в началото каза че нямало любов между хора в тази възраст и то с разлика в годинките...моя приятел е с една година по-голям и ме чака 7 месеца. През тия 7 месеца не ми е мрънкал и досаждал че накрая да му пусна колкото да го накарам да млъкне. Аз сама го поисках...
Ако те обича ще разбере. Ако обаче продължава да иска след като си казала, че не си готова -то си си губела времето. Виж писмото на момичето. Всеки може да ти каже, че те обича само за да спи с теб. Любовта да не би да е само секс ? Съмнявам се иначе нямаше да има две различни думи за тези неща.
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
epc?Първоначално написано от dobrotomomche
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Дано да е истина..но ти си решаваш...не е хубаво да прибързваш но избора си е твойПървоначално написано от mariq_90
ако те обича ще почака още малко.Няма да му навреди спокойно
![]()
дам подкрепям...по добре не бързай за да не съжаляваш после....изчакай още година,двеПървоначално написано от Ex-Change
![]()
Nikoi ne moje da ti kaje "Da mn si malka" ili pyk " Ne tykmo si ". Vsi4ko si zavisi ot teb i ako si re6ila da go napravi6 6te go napravi6 nezavisimo ot mnenieto na nqkoi dr .
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Направи го !![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Ако трябваше всички да взимат пример от теб на къде ли щеше да отиде света ...
Добре казано - кратко и ясно! Бих добавил само - и съответно не достатъчно опитна, при всички положения! Разбира се и от контекст това, но аз за всеки случай да уточня.Първоначално написано от koalka
{S}a^N^n{Y}, мерси, че ни каза! Ако имаш още гениални прозрения - не скъпи времето си да ги напишеш регнат/а или не! Нали затова пита момичето, бре?! За мнения - после е ясно, че ще постъпи както тя си реши!Аман от спам....
Emi poprincip si malak ama ako ti se otvori parashuta i si sigoren davai !!!![]()
![]()
![]()
6tom si gotova i se obi4ate kvo 4aka6 ...GO GO GO![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Radostta ot seksualnata vryzka spored hristiqnstvoto trqbva da byde rezultat ot vzaimnata liubov v ramkite na braka.Samo togava tazi vryzka e istinska,gradivna i plodotvorna.Samo togava tq izpylnqva svoeto prednazna4enie-dve tela i dve dushi sa edno cqlo.Vsqka druga forma na seksualni vzaimootnosheniq spored hristiqnstvoto e egoistichna,konsumativna i se osyjda kato grqh.
Dnes na moda e seksualnata svoboda.Az predstavqm hristiqnskata poziciq po tozi vypros.Za mnozina e trudno postijima.Seksualnata ataka vyrhu dushite na horata e ogromna,tq idva daje ot ulichnite bilbordove.Deistvitelnosta predi 50 godini e bila razlichna.
Ауууу...голяма беля...мале бедна ти я фантазията к'фо ще стане ако не му пуснеш...леле чак те съжалявам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
em 4udq se dali naisttyna e gotova 6tom pita![]()
Моито мнение : Недей пита дали можеш прецени сама дали си готова , ние неможем да ти кажем да правиш или да не правиш Секс![]()
D-Devil-Boy
[img=http://free.torrent.bg/bitbucket/Le_Parkour.jpg]
moeto mnenie: ti si znai6 ko da prai6 se pak tebe 6e ebe ne naspak i 6tom polovin godina e bil s tebe i ne ti e izneverqval i e na 18 ne smqta6 li 4e si durjite dostatu4no edin na drug 4e da praite sex ti si precenqva6,hubavo 6e ako iz4aka o6te no ne mi se vqrva da te 4aka o6te 6 meseca
trqbva da e mn vluben koeto 6e e hubavo xax emi ti si re6ava6....samo ne mi kazvai 4e se strahuva6 mnogo za6toto i tova e pre4ka trqbva da mu ima6 palno doverie :P
Малка си ощеееА тва изказването,да се пусне по-бързо,щото иначе ще я заебе беше много тъпо. Извинявам се на автора му,но тва беше изказване на едно 12 годишно лапе,никой по-голям и разумен човек не би казал такава тъпня
![]()
toi kolko li si ima osven tebe da nqma da 4aka nqkva pikla na 18 godini xaaxxa 4oveka mu sa prai sex i edva li 6e go naprai s nqkakva ddeto ne e destvena i daje e 4 god po malka .PEDOFILIQ !