.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Едно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи, не става дума само за уважение към партниора, което също трябва да го има, но и главно към себе си, под достойнсвото ми е лично на мене да изневеря!
    Аз когато изневерих на приятеля ми (преди доста време),беше не защото не уважавам нито себе си,нито него,а просто,защото с момчето,с което му изневерих имаше такова страшно ЧИСТО СЕКСУАЛНО привличане,че не успяхме да се ударжим и двамата.......докато изневерявах честно си признавам,въобще не се замислих за приятеля си и не се замислих какво му причинявам. На следващия ден се чувствах адски гузно и отидох и му казах всичко и за моя изненада не ме скаса,а ми каза нщо много хубаво. Каза ми: "Изневярата за мен не е да спиш с някой друг,в момент на някакво много силно желание,изневярата е да имаш по-силни чувства към този другия,отколкото към мен". Така че когато се случи човек да кривне вляво и да направи нещо такова,тогава въобще не мисли за уважение,достойнство и такива работи......все някога ще ви се случи нещо подобно на моето и няма как да го избегнете,дано обаче да попаднете на разбран приятел като моя

Евала!
    Най-накрая нещо различно! =D>
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    gabrovo

;)

ами с ръце тогава защо трябва да му изневеряваш,за да му е гадно?
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Guest
    аз изневерявам на дясната ръка с лявата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аз изневерявам на дясната ръка с лявата

недумай

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Едно уважаващо СЕБЕ СИ момиче/момче никога няма да го направи, не става дума само за уважение към партниора, което също трябва да го има, но и главно към себе си, под достойнсвото ми е лично на мене да изневеря!
    Точно така!Пък и ако си с човек,когото обичаш би трябвало и да те привлича сексуално-т.е няма да има защо да му изневеряваш..Пфпф изневярата е най-тъпото нещо на света.
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Точно така!Пък и ако си с човек,когото обичаш би трябвало и да те привлича сексуално-т.е няма да има защо да му изневеряваш..Пфпф изневярата е най-тъпото нещо на света.
    Оффф айде стига вече с тези глупости,кво само се заблуждавате!!! Ако човек толкова много обича,ако човек тва,ако човек онова....няма такъв филм.Хората сме си предразположени към изневери.И аз моя приятел го обичах много и аз така си казвах,че никога не бих му изневерила,че той ми дава всичко,от което се нуждая...и в един момент кво става,появява се някакъв и аз не се сдържам!!! И тва стана не защото приятелят ми не ми даваше всичко,не защото не го обичах и не защото не уважавам себе си,а просто се случи и аз нз защо.

Не мога едно да разбера защо тука всички се правите на големи светици...сигурна съм,че една трета от пишещите в тази тема нямат гаджета и просто си пишат ей така без знаят за какво става на въпрос

П.С. Не ме хранете и псувайте много,моля ви...само си изказвам мнението,без да искам да обиждам някого

Град
    У нас

Абе и на мен ми се струва, че винаги и на всеки може да се случи ... за сега си стоя на дупетУ, ама знам ли утре какво може да се случи ;)

Град
    ПлеВеН
    sinful`girl,ми аз си имам приятел-ако нямах нямаше да пиша безсмислени глупости. А това,че някои момичета не обичат изневерите не значи,че се правят на светици..ИмА всякакъв тип хора.Но аз не правя това,което не искам и на мен да ми направят.Не бих понесла особено спокойно (както е направил твоя фр.)ако моя приятел,дойде и ми каже,че е правил секс с друга,дори и без никакви чувства,без нищо. Просто не съм такъв човек и не бих искала да нараня приятеля си,с нещо,за което после ще съжалявам 10082498%
    f@nt@zi@

Голям фен
    Град
    sinful`girl,ми аз си имам приятел-ако нямах нямаше да пиша безсмислени глупости. А това,че някои момичета не обичат изневерите не значи,че се правят на светици..ИмА всякакъв тип хора.Но аз не правя това,което не искам и на мен да ми направят.Не бих понесла особено спокойно (както е направил твоя фр.)ако моя приятел,дойде и ми каже,че е правил секс с друга,дори и без никакви чувства,без нищо. Просто не съм такъв човек и не бих искала да нараня приятеля си,с нещо,за което после ще съжалявам 10082498%
    Изневярата никой не я обича!!! Всеки,който изневери после съжалява и му е кофти,не питай на мене кво ми беше тогава....Мисълта ми е,че вие тука вси1ки се заричате как никога няма да направите нещо такова,но всъщност нз какво може да ви се случи Те хората са си го казали: "Никога не казвай никога! " А след като имаш приятел е много хубаво,можеш да си компетентна по въпроса,но повечето които влизат тука са на по 14-15-16 години.Кажи ми на тези години колко сериозна връзка може да имаш и да говориш колко много обичаш приятеля си и как не би му изневерила ....хора с вразки дълги 3 месеца не могат да ми говорат за обич Ако не съм права,застреляйте ме :П

Град
    ПлеВеН
    Хаха окей имаме различни гледни точки по този въпрос.Приемам и твоето мнение и така,всеки има право да си казва какво мисли
    f@nt@zi@

Aplodismenti za momi4eto koeto kaza istinata ! =D> Bravo! da si q kaja i az-s moq priqtel sum zaedno ot godina i ne6to i vse pak se slu4i vednuj absolutno neo4akvano.Otidoh do edin fr za da izvikam momi4eto s koeto toi be6e u tqh(prosto fr bqha)i sled kato tq si tragna toi zapo4na da me celuva ili po to4no da se opitva.do seks ne se stigna.Ovladqh se navreme.No vse pak i az izpitah jelanie...Umstveniq grah e su6tinski grqh,a priznatiq grqh e polovin grqh.az kazah na moq fr 4e su6to sum go poiskala ,no ot togava vruzkata samo se ukrepva6e pove4e i pove4e.Nqma da povtorq
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уфф .. бахти. Сексуално (ако може така да се каже) само веднъж съм изневерила. Беше ми адски неловко. Не можах да кажа на момчето, дори и не исках .. просто го оставих, защото и без това нямахме бъдеще, въпреки че м/у нас имаше някакви чувства. Вероятно винаги ще има.. Боли ме много като се сетя и ме е срам от постъпката ми. Но тогава изживявах странен период. Пък и другото момче .. леле, колко специално ми беше, колко много неща промени в светогледа ми само с появата си. Цял живот има да съм му благодарна май ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от B1ZzY
    Emi az nqmam namerenie da izneverqvam nikak shtoto si obicham priatelkata si !!! \/ \/ \/
    (Y)(Y)(Y)

Изневярата никой не я обича!!! Всеки,който изневери после съжалява и му е кофти,не питай на мене кво ми беше тогава....Мисълта ми е,че вие тука вси1ки се заричате как никога няма да направите нещо такова,но всъщност нз какво може да ви се случи Те хората са си го казали: "Никога не казвай никога! " А след като имаш приятел е много хубаво,можеш да си компетентна по въпроса,но повечето които влизат тука са на по 14-15-16 години.Кажи ми на тези години колко сериозна връзка може да имаш и да говориш колко много обичаш приятеля си и как не би му изневерила ....хора с вразки дълги 3 месеца не могат да ми говорат за обич Ако не съм права,застреляйте ме :П

Права си!
    Напълно подкрепям този и предния ти пост!

Голям фен
    Град
    _Cuddly_,ако тва беше адресирано до мене...много мерси,поне един човек да разбере,че съм права и да ме подкрепи

_Cuddly_,ако тва беше адресирано до мене...много мерси,поне един човек да разбере,че съм права и да ме подкрепи
    Да, за теб беше.

Аз си изпочупих клавиатурата да пиша подобни коментари и никой не ми обръща вниемание, но не се отказвам!

Радвам се, че си намерих сродна душа!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!

Re: Как изневерявате на приятелят си?

Цитирай Първоначално написано от нанананнани
    Как не ви е гадно като му изневерите сексуално не става ли нещо по различно аз лично не мога да го направя леле много ми е трудно....
    че кой те кара?
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Никак не изневерявам. Аз ако не искам да съм с него-няма да съм с него и точка!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Съгласна съм до някъде със sinful`girl-никой не е застрахован. и все пак аз съм с моя човек 2 години и 9 месеца, на по 22 сме и мисля, че мога да си държа краката затворени, колкото и да ми се иска. същото важи за него и съм сигурна в това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си