- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 16 сантиметра стигат ?
На 20 съм и ми е 16 сантиметра в най-голяма ерекция .. май е малкичко м , чета че било средно ама да ти кажат че си посредствен мъж е много долно и винаги съм бил леко притеснен по време на секс.Случвало се е и да ми пада по време на акта само от мисли "Оф сега малак ли е , добре ли се чувства с мен .. имала ли е много по-голям ... дали ще охка много повече ако е 18-20 .. " абе комплексарски работици са това ама не мога да ги спра.. общо взето кажете някой и друг номер или как да го уголемя или как да действам най-добре с размера..
offf umruzna mi ot kompleksari kolkoto tolkova pfff![]()
drazna se ''dali 6te ohka pove4e''![]()
i 4uva6 li se weeee axax 6te ohka ako si opiten a ne ot razmera pfffffffff
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Пич всеки ден опъвай кожата по 5мин...
axaxxaaxaX tva dali she ohka she bide ot kef a ne ot bolka !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колко пъти да повтарям да ползвате търсачката!!!има поне 4 подобни теми ако беше потърсил щеше да намериш отговора
П.С.в случай че те мързи виж
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...72ab32df45c32f
http://www.eroapteka.com/product_inf...roducts_id=394
П.С2.Приятен ден
абе да ти кажа напълно стигат да си го навреш отзад
колкото толкова.ако те обича няма да й пука колко ти е патката повярвай
Аз съм чувал, че мъжете с малки пениси доставят по-голямо удоволствие на жените. Но дори и да не е вярно не трябва да се притесняваш толкова, особено докато правиш секс, понеже вероятността партьорката ти да остане незадоволена е значително по-голяма. Освен това се замисли върху въпроса защо създаваш проблем след като според приятелката ти такъв няма. Щом е с теб значи всичко е наред.Първоначално написано от Гошко
na jenata sa i dostata4ni 8cm...nqma ot kakvo da se pritesnqca6...badi po yveren aide yspeh![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Ти пък осем...много ти е ниска летватаПринципно ако го обичам няма да ми пука и 5 да му е ама си говорим от чисто сексуална гледна точка. От тази точка на мен например 15 са ми достатъчно
![]()
пробвай с прахосмукачката може ти се поудължи ама не запушвай че щи се откъсне![]()
ползваите таа търса4ка по некои път бе .., а ина4е по темата нека кво да се притесняваш , 16 са достатъ4ни
![]()
;]
пробвай да си го вкараш в мъжки анус и ще ти стане поне 20![]()
Абе пич,на жената да достигне до оргазъм и е нужен макс 13 сантиметров.Останалото са комплекси.И твоя не е малък,а е достатъчно голям.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
stiga,stiga..dostata4no spored men
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Щом кучката ти е казала, че си посредствен , значи си такъв.Първоначално написано от Гошко
И големината явно не е причината да ти го каже, ами просто защото като е била първия път с теб ти е паднала пишката понеже си си мислил колко ти е малък и-и-и...хоп той е станал наистина малък и неизползваем!
ММда сигурно затова се чудиш, защо момиче не може да се задържи покрай теб!
Иначе 16 см са си добре, но си зависи и от това как си боравиш с него
КОМПЛЕКСАРСКООО![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ами направи си пластична операция като Азис,науката напредва!
Ский ся пич, ако мислиш много, кръвта ще отива в мозъка ти, не в чепа и раУтата е осрана, плющиш и хич да не ти дреме![]()
16 е средно. Докато не го възприемеш така, няма накъде да ходиш. Винаги ще има или по-умни, или по-забавни, или по-красиви пичове от теб. Това го осъзнаваш, надявам се. Е, по същата логика винаги ще има по-големи от теб, дори и 25 сантиметра да ти беше. Но като теб друг няма и това е важното. А си достатъчно голям да доставиш удоволствие на всяка жена, стига да вложиш желание и да вярваш в себе си. По мое лично впечатление и проучвания, жените се възбуждат най-вече от мъжкарско държание в леглото - хем да си нежен, хем да си властен, хем да си уверен. А като се държиш като путка от някакви притеснения, работата няма да стане.
А към уверените в себе си пичове - колко от вас са питали приятелките си колко големи са били бившите им? Признавам си, никога не ми е стигало кураж за това, защото знам, че ако е бил по-голям, това вечно ще ме яде.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Епа питал съм, ама като ми кажат, че се справям отлично, кво ми дремеА към уверените в себе си пичове - колко от вас са питали приятелките си колко големи са били бившите им? Признавам си, никога не ми е стигало кураж за това, защото знам, че ако е бил по-голям, това вечно ще ме яде![]()
![]()
Аз на момичета вяра нямам като казват ^^ Ама си е точно така - като имат оплаквания да си казват. Иначе си я караме както си знаемПървоначално написано от Kurdokolenko
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
otidi na plasti4na operaciqПървоначално написано от Гошко
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii