- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НА КОЛКО ПРАВИХТЕ СВИРКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ????
mn malka si bila weas na 14
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Малей,аз ли бавно съм се развивала или малките просто избързват със всичко???/Аз за първи път правих свирка на 15.
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
И аз на 15Първоначално написано от vesito_gb
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Хм .. ако трябва да се сравня с този форум, съм много изостанала. Мале-мале .. на 16 бях. И съм доволна от възрастта си. Дори сякаш можеше да изчакам още малко и да го направя с друг човек. Но станалото-станало. Няма връщане назад. Колкото до авторката - типичен пример за "страхотното" развитие на българската младеж. Отвращават ме такива лапета.
Първоначално написано от krem4et0
Че ти сега на колко си? :)
Аз бях почти на 17 ;) Можеше и още да се изчака ама .. к'во да се напрай .. ;)
Беги на Дунав мост че май нещо са взели да я окъсватПитам щото аз напраих свирка на 12 за първи път!!!!!!![]()
![]()
![]()
От 12 години в занаята...Браво бравоооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Хах. На тази страница сме дъртите духачки (малко груб израз).
Ам, тъй де, поне като бях на 12г, помня, че куклата ми се казваше Маглена.
Свирки чак на 16г.
Другия понеделник правя 22.Първоначално написано от MaKiNg`Me`CraZy
На 15
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Първоначално написано от krem4et0
А ми може ... не съм много сигурна.Ама от някои определено си доста по-голяма /с около 10-тина годинки/ ...
Ами аз направих за пръв път на 14,но втори път не съм опитвала и не искам.Дори съжалявам,че съм го направила....![]()
![]()
![]()
НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!
На 16 съм и не съм правила!
П.П-Стига със тази БГ глупост да се чудите как тя е направила за първи път свирка на 12 год.,то си е за нея ,да не е за вас!Не е хубаво прекалено много да се чудите,защото не се знае какво ще ви поднесе един ден съдбата!Мислете за вас , а не за другите!
П.П- Сега сиг. и срещу мен ще има атаки,но все пак изразявам мнение.
girlpower, GlEzAnKa`{P} ...момичета =D> тъкмо вече се бях отчаил, че всички в тоя форум са к*рви. Ееей на 12 и д*ха ... Пази Боже...
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
Не се чувствам курва, заради това, че доставям удоволствие на приятеля си!Първоначално написано от Morpheus
Ехх...Първоначално написано от Milena_Pld
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Крем, мисля, че ти си достатъчно голямаПървоначално написано от krem4et0
Аз имах предвид ония дето на 12-13 пък и на 14 тръгнали да праят такива неща. Ти го правиш, за да доставиш удоволствие на приятеля си. Въпроса е тях какво ги кара да го правят? Да им се носи славата на супе добри? Да станат от готините в даскало? При теб вече връзките са вероятно сериозни, няма нищо лошо в това да правите орален секс с приятеля ти. Но колко сериозна би била една връзка на 13?
Защо мислиш едно 17-18 годишно момче е тръгнало с 13 год. момиче? Защото я обича? Искрено се съмнявам. Просто знае, че 13 годишните ще му пуснат по-лесно.
Първоначално написано от Morpheus
Аз също не мисля, че съм курва защото духах за първи път на гаджето си преди около 5-6 месеца .. като се има впредвид, че ходим от година ... не смятам, че след като му доставям удоволствие съм курва, нито пък защото го направих почти на 17 ...
Кремчето, напълно те подкрепям тук!
Read please, READ!Аз имах предвид ония дето на 12-13 пък и на 14 тръгнали да праят такива неща
На 14