.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117
    Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Това че правиш удоволствие на човека когато обичаш не те прави курва!Аз просто не съм правила,защото ми е гадно!Курви са тези ,които доставят удоволствие на много момчета!

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Не съм и нямам зор да почвам да правя :P

Еми на 3 и въпреки, че бях много малка, си го спомням много добро... толкова беше вълнуващо. Начи историята е следната: бяхме на нудистки плаж с наще и аз излиза от водата и си тръчкам към хавлиите, че ми стана студенко и изведнъж- хоп, паднах в скута на тате... И така... тва беше накратко... никога няма да го забравя
    HEP is not style! HEP is my life!

Re: НА КОЛКО ПРАВИХТЕ СВИРКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ????

Цитирай Първоначално написано от banicka
    Питам щото аз напраих свирка на 12 за първи път!!!!!!
    На колко годишен я направи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Morpheus
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Morpheus
    girlpower, GlEzAnKa`{P} ...момичета =D> тъкмо вече се бях отчаил, че всички в тоя форум са к*рви. Ееей на 12 и д*ха ... Пази Боже...
    Не се чувствам курва, заради това, че доставям удоволствие на приятеля си!
    Крем, мисля, че ти си достатъчно голяма Аз имах предвид ония дето на 12-13 пък и на 14 тръгнали да праят такива неща. Ти го правиш, за да доставиш удоволствие на приятеля си. Въпроса е тях какво ги кара да го правят? Да им се носи славата на супе добри? Да станат от готините в даскало? При теб вече връзките са вероятно сериозни, няма нищо лошо в това да правите орален секс с приятеля ти. Но колко сериозна би била една връзка на 13?
    Защо мислиш едно 17-18 годишно момче е тръгнало с 13 год. момиче? Защото я обича? Искрено се съмнявам. Просто знае, че 13 годишните ще му пуснат по-лесно.
    Всъщност съм правила и правя само на 1 и с него сме 2 години и 9 месеца заедно, а аз съм дърта вече. С тази поправка приемам поста ти!

Всъщност съм правила и правя само на 1 и с него сме 2 години и 9 месеца заедно, а аз съм дърта вече. С тази поправка приемам поста ти!
    Радвам се, че се разбрахме
    Точно това имах предвид, при такава дълга връзка е абсолютно нормално. Ама на някъв дет го познаваш от 5 мин. ?!
    Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.

You can always find me in skype: jerry_borislav
    http://borislav.act4trees.com/

offff mnogo vajno 4e e praila na 12 i az napraih za purvi put na tolko......i tva ''brao ima6 bude6te'' ednata svirka ne moje da opredeli ni6to qsno?
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    sega sum na 14 pak problemati4nost?
    лол ама ти си била КууууРррВеееЙйЙйШшШшАнНн голяма ма парцал..

Hmm ako si si pravil sam svirka 6tita li se? Ako da na 13.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    тва е гнусно ве .... лелелел ... сми мен тия 'свирки' винаги са ме отвръщавали ...
    ako naistina obi4a6 mom4eto s koeto si nadali 6te t6e e gnus.. vqrvai mi...
    kolkoto do tova na kolko godini sum bila-15... demek sega... no ne go napravih ot guzariq ili ne6to drugo...prosto iskam da dostavqm udovolstvie na priqtelq mi.....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от ANGERFIST
    КАК

бахти една се ебала на 13 друга върти минети на 12 трета ша каже че се лиже с приятелката си на 10 а да ми паднат тия лапета да им напера шамарите

Цитирай Първоначално написано от Rock `N` Lash Connection
    Цитирай Първоначално написано от ANGERFIST
    КАК
    Ti nemojesh li??? Ae pi4ove priznavaite si znam 4e go praite stiga se praeli na udareni

Голям фен
    az bqh na 16 (sega sym na 17 )

Супер фен
    И аз на 12 \/
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

А ако си с приятеля си от почти половин година,той те е попитал веднъж,ти си му отказала .. сигурно пак се счита,че съм курва нали? ха...това,че веднъж съм го направила нищо не значи...или вече и това се счита за... "развратничество"
    НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!

Guest
    4eta i se 4udq kak moje da ima takiva momi4eta.Vie nqmate li si dostoinstvo?Nqkvi pikli 5-6 klas tr1gnali da praqt svirki i kvo mn gordi li se 4uvstvate ot tova.Ne mi se misli kvi 6te ste na 18-20...............

Guest
    be6e taq godina , i sam na 16, ne e stra6no -daje e gotino

Guest
    stava v1pros za svirka be rrr

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    тва е гнусно ве .... лелелел ... сми мен тия 'свирки' винаги са ме отвръщавали ...
    ako naistina obi4a6 mom4eto s koeto si nadali 6te t6e e gnus.. vqrvai mi...
    kolkoto do tova na kolko godini sum bila-15... demek sega... no ne go napravih ot guzariq ili ne6to drugo...prosto iskam da dostavqm udovolstvie na priqtelq mi.....
    различни гледни точки
    Аз лично мисля , че мога да доставям удоволствие на гаджето си по хиляди различни начини, като не включвам свирките... тва дали ще му правя или не е личен избор пък и няма да ме обича повече или по-малко ако му правя или съответно не

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Хах. На тази страница сме дъртите духачки (малко груб израз).
    Ам, тъй де, поне като бях на 12г, помня, че куклата ми се казваше Маглена.
    Свирки чак на 16г.
    Аз пък имах 3 барбита,едното с кон,другото булка.
    Иначе свирки чак на 17....
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз май на целия форум съм кака,а?
    Не си.След 6 месеца правя 24...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Моя Милост
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    be6e taq godina , i sam na 16, ne e stra6no -daje e gotino
    А така! Те имат нужда да бъдат ок*ражени малко! Така Ви искам момичета! И нека долната граница падне на 10, не на 12. Че 12 си е късно, бе - Вие тогава вече сте имла поне 18 годишен приятел с кола и сте били заедно с него поне от половин година, нали? И той само за това Ви е молел и ... бе как да му откаже човек. Вземе да скочи отнякъде ако му разбиете... сърцето по този начин. Не е да кажеш че в тоя форума са се събрали май б@си и малките к*рветини. Не! Браво! Радвам се че е такава днешната младеж и дано наистина многобройните Ви мнения тук да могат да бъдат приети за представителна извадка. Има надежда за нас...

П.С.: До м*дераторките - ако го изтриете това(цензурирал съм където е необходимо), значи Ви е срам че и Вие принадлежите към гореописанат група. Не че не си личи и от други ваши мнения, де. Хайде лека нощ и успех в компетнетния Ви и добре регулиран форум!

С уважение,
    Иван Петров Карадимов

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    И аз на 12 \/
    Излъгаха те, че е близалка, а?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

jony izradva me na max prosto blagodarq 4e si napisal toq comment ko be momi4eta az sam na 13 i sq da sam ebal nqkoq na 20 godini i da sam q lizal i ko li o6te ne kade ste tragnali v 5ti klas vie togaa ne ste razviti pa svirki 6a prai pali ve
    You are Misleading and or Homosexual

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си