- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НА КОЛКО ПРАВИХТЕ СВИРКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ????
Това че правиш удоволствие на човека когато обичаш не те прави курва!Аз просто не съм правила,защото ми е гадно!Курви са тези ,които доставят удоволствие на много момчета!
Еми на 3 и въпреки, че бях много малка, си го спомням много добро... толкова беше вълнуващо. Начи историята е следната: бяхме на нудистки плаж с наще и аз излиза от водата и си тръчкам към хавлиите, че ми стана студенко и изведнъж- хоп, паднах в скута на тате... И така... тва беше накратко... никога няма да го забравя![]()
HEP is not style! HEP is my life!
На колко годишен я направиПървоначално написано от banicka
![]()
Всъщност съм правила и правя само на 1 и с него сме 2 години и 9 месеца заедно, а аз съм дърта вече. С тази поправка приемам поста ти!Първоначално написано от Morpheus
Радвам се, че се разбрахмеВсъщност съм правила и правя само на 1 и с него сме 2 години и 9 месеца заедно, а аз съм дърта вече. С тази поправка приемам поста ти!
Точно това имах предвид, при такава дълга връзка е абсолютно нормално. Ама на някъв дет го познаваш от 5 мин. ?!
Remember... all I'm offering is the truth. Nothing more.
You can always find me in skype: jerry_borislav
http://borislav.act4trees.com/
offff mnogo vajno 4e e praila na 12 i az napraih za purvi put na tolko......i tva ''brao ima6 bude6te'' ednata svirka ne moje da opredeli ni6to qsno?![]()
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
лол ама ти си била КууууРррВеееЙйЙйШшШшАнНн голяма ма парцал..Първоначално написано от bebito0o
ako naistina obi4a6 mom4eto s koeto si nadali 6te t6e e gnus.. vqrvai mi...Първоначално написано от sweet_DENI_f
kolkoto do tova na kolko godini sum bila-15... demek sega... no ne go napravih ot guzariq ili ne6to drugo...prosto iskam da dostavqm udovolstvie na priqtelq mi.....
Първоначално написано от ANGERFIST
![]()
![]()
КАК
![]()
![]()
![]()
бахти една се ебала на 13 друга върти минети на 12 трета ша каже че се лиже с приятелката си на 10 а да ми паднат тия лапета да им напера шамарите![]()
И аз на 12 \/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
А ако си с приятеля си от почти половин година,той те е попитал веднъж,ти си му отказала .. сигурно пак се счита,че съм курва нали? ха...това,че веднъж съм го направила нищо не значи...или вече и това се счита за... "развратничество"![]()
![]()
![]()
НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!
4eta i se 4udq kak moje da ima takiva momi4eta.Vie nqmate li si dostoinstvo?Nqkvi pikli 5-6 klas tr1gnali da praqt svirki i kvo mn gordi li se 4uvstvate ot tova.Ne mi se misli kvi 6te ste na 18-20...............
be6e taq godina , i sam na 16, ne e stra6no -daje e gotino
stava v1pros za svirka be rrr
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Аз пък имах 3 барбита,едното с кон,другото булка.
Иначе свирки чак на 17....
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Не си.След 6 месеца правя 24...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
А така! Те имат нужда да бъдат ок*ражени малко! Така Ви искам момичета! И нека долната граница падне на 10, не на 12. Че 12 си е късно, бе - Вие тогава вече сте имла поне 18 годишен приятел с кола и сте били заедно с него поне от половин година, нали? И той само за това Ви е молел и ... бе как да му откаже човек. Вземе да скочи отнякъде ако му разбиете... сърцето по този начин. Не е да кажеш че в тоя форума са се събрали май б@си и малките к*рветини. Не! Браво! Радвам се че е такава днешната младеж и дано наистина многобройните Ви мнения тук да могат да бъдат приети за представителна извадка. Има надежда за нас...Първоначално написано от Анонимко
П.С.: До м*дераторките - ако го изтриете това(цензурирал съм където е необходимо), значи Ви е срам че и Вие принадлежите към гореописанат група. Не че не си личи и от други ваши мнения, де. Хайде лека нощ и успех в компетнетния Ви и добре регулиран форум!
С уважение,
Иван Петров Карадимов
Излъгаха те, че е близалка, а?Първоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
jony izradva me na max prosto blagodarq 4e si napisal toq comment ko be momi4eta az sam na 13 i sq da sam ebal nqkoq na 20 godini i da sam q lizal i ko li o6te ne kade ste tragnali v 5ti klas vie togaa ne ste razviti pa svirki 6a prai pali ve![]()
You are Misleading and or Homosexual