.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 117
    Мега фен
    Град
    SF
    И аз съм от дъртите На 18 за пръв път...

Робинята на Quench

MapuHka
    Guest

Re: zdr

Цитирай Първоначално написано от Desi_90
    Az za parvi pat duhah na 14 godini!
    i az taka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bebito0o
    axaxax 5 ti kals svirki varti boje na kade otiva sveta weee maleee skoro 6e q ima vuv vestnika na parva stranica ''nai mladata maika...rodila 8289757925 4aveta...pro4etete o6te na 35 stranica''
    xaxax ti da ne se misli6 za mn po golqma, spoko i 14 ne e gordost

Повече от фен
    хмм... на 16

искам и на мен да ми праяттттт [-o<
    Ti beshe palavo dete i ti trqbvashe igrachka ,podarih ti moeto sarce ,a ti v igrata si go smachka!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    axaxax 5 ti kals svirki varti boje na kade otiva sveta weee maleee skoro 6e q ima vuv vestnika na parva stranica ''nai mladata maika...rodila 8289757925 4aveta...pro4etete o6te na 35 stranica''
    А ти в 7ми. Айде поне като ще се подигравате мислете. аз съм с една година оп-голяма от тебе не съм девствена ама свирки не съм правила. И аз не съм Дева Мария ама не се правя на интересна като тебе. Дали ше е на 12 или 14 се в "задни части"...
    правилно! съгласна съм! на 14 правила свирки пък ще се заяжда с тая дето правила на 12! че ква е разликата!? да не би си била мн голяма на 14 че да правиш свирки!?!? това да не е идеалната възраст!?!? пфф... идиотки.
    по темата : ми закъсняла си... най-добре на 10! ... аз съм на 14... и НЕ съм правила свирки, защото имам малко ъкъл и достойнство и ще изчакам още 2-3 годинки!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    То изглежда и аз съм доста изостанала .. на 16 .. почти 17 съм и не съм правила и чесно да си кажа гордея се с това .. може ми когато си имам сериозен приятел нещата щ се променят ... но засега тфа е положението
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Цитирай Първоначално написано от ANGERFIST
    Цитирай Първоначално написано от Rock `N` Lash Connection
    Цитирай Първоначално написано от ANGERFIST
    Hmm ako si si pravil sam svirka 6tita li se? Ako da na 13.
    КАК
    Ti nemojesh li??? Ae pi4ove priznavaite si znam 4e go praite stiga se praeli na udareni
    ХАХА ман питам по какъв начин щото и аз съм се опитвал ама без успех

[/quote]
    правилно! съгласна съм! на 14 правила свирки пък ще се заяжда с тая дето правила на 12! че ква е разликата!? да не би си била мн голяма на 14 че да правиш свирки!?!? това да не е идеалната възраст!?!? пфф... идиотки.
    по темата : ми закъсняла си... най-добре на 10! ... аз съм на 14... и НЕ съм правила свирки, защото имам малко ъкъл и достойнство и ще изчакам още 2-3 годинки!
    [/quote]

Не мислите ли,че това е личното решение на хората?Ква си ти,че да ми казваш идиотка за това което съм направила???Написах отговор на темата,не съм те питала дали си съгласна или не!!! И идиотка няма да иказваш на мен... не си намерила човека.!И по твоята логика ква е разликата дали на 14 или на 16? Пак ше го направиш нали?... оф кво се занимавам и аз с няква пикла дето не си знае интересите!Не си познала!
    НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!

Вие хубаво правите ама качествени ли са!?
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dj_runner
    искам и на мен да ми праяттттт [-o<
    Яла че ти направим

Цитирай Първоначално написано от Valar
    Вие хубаво правите ама качествени ли са!?
    ЕДИН ПЪТ МАМКА МУУУУ.... защо всеки го приема все едно...незнам ... спасявайте се....
    НеСъМ ЛюБоВтА тИ еДиНсТвЕнА, нО тРуДнО щЕ Ме ЗаБрАвИш! ЗаЩоТо СъМ Мила, НепоКориМа И ИсТиНсКа! ЗаЩоТо МиНаВаМ пРеЗ дНиТе тИ и пАлАвО тЕ пРивЛичаМ, НадНичаМ ХлАпАшКи В оЧиТе Ти.. На НиКоЯ нЕ ПриЛичаМ!ВеЧнО ЗаБъРзАнА И.. НеПРиЛиЧнО ЩаСтЛиВа!!!

Guest

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    16

$$
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от slOw
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    А СЕГА НА КОЛКО СИ??!!
    на 12 и 6 месеца

12 ще рече.... 5 клас ? [-o<
    ako ne se luja 6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от $$
    Цитирай Първоначално написано от slOw
    Цитирай Първоначално написано от pyx4eto
    А СЕГА НА КОЛКО СИ??!!
    на 12 и 6 месеца

12 ще рече.... 5 клас ? [-o<
    ako ne se luja 6
    ee пак много късно...тряше от 2-3клас вече да си навитре в нещата!

на къде върви светъъъ.. ами аз на 15

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Град
    Burgas
    бях на 15 (а за уточнение сега съм на 19 )

Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ти в 7ми. Айде поне като ще се подигравате мислете. аз съм с една година оп-голяма от тебе не съм девствена ама свирки не съм правила. И аз не съм Дева Мария ама не се правя на интересна като тебе. Дали ше е на 12 или 14 се в "задни части"...

А до са казваше, че 2 години не са никва разлика... хм
    HEP is not style! HEP is my life!

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Съгласна съм с предното мнение.И аз съм на 14 и още не съм правила нито секс,нито свирки,нито нещо подобно..Не знам..аз не се чувствам готова(ама хич)...като гедам повечето тук на моята възраст са го правили..ама де да знам..то може би става така,без план..Абе има време

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    на 12?!?!?е брао имаш бъдеще
    нали по магистралката е идиалнооо ...................не не просто поколенията все повече и повече пропадат

Shafttt
    Guest
    na 14 off polzvai tarsa4kata we momeeeeeeeeee ooooooof

P.S ne FLUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII I
    awe bebi li si kva si ne te znam,na tebe kaf ti e problema ta se zaqjda6 s vseki s toq forum.Imai si problemite za kvo trea da zatapqva6 qkata tema s 6ibanite ti glupavi postove ot roda na: offf pisna mi we omrazna mi!V kraina smetka kat ti e pisnalo i kat ti e omruznalo mahai se i nedei da 4ete6 temite nikoi ne te kara,deba pisna mi ot takia nedorali pikli na 14 det se mislqt za golqmata raota! Nema tema v koqto da ne si napisala pone 1 tak1f smotan post! ae 6te pomolq da prestane6 4e sam siguren 4e ne drazni6 samo men!

бебс
    Guest

zdrasti

тва е гнусно и аз не смиатам да го правиа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си